Ολυμπιακός

Ρε σεις αυτος ο Θεοδωριδης τι βουτυρας ειναι?Εχει καμια σχεση με το Σαββα?(οχι με το σουβλατζιδικο :p)

υιός…

Υιος η’ ιος? :stuck_out_tongue:

Η ομάδα στο μπασκετ φέτος είναι για μεγάλα πράγματα! Φοβερό παιχνίδι χθες, είχα πολλά χρόνια να ευχαριστηθώ έτσι αγώνα του Ολυμπιακού! Προσοχή να μην πάρουν τα μυαλά αέρα!!!

O Θεοδωρίδης Jr. είναι γιός του Σάββα και της Ελένης Κόκκαλη (πλέον). Δηλαδή ετεροθαλής αδρφός του Σωκράτη Jr.
Θυμίζει λίγο σαπουνόπερα, αλλά είναι πραγματικό!

Νέο πρόσωπο, ποτέ δεν ξέρεις:):!:

ρεσιταλ του αγαπημενου μου Κωστα Νικολακοπουλου στον sport-fm.gr :lol:

http://www.sport-fm.gr/article/215487

Σήμερα με την πλάτη στον τοίχο και για την δεύτερη θέση…άντε να δούμε:):!:

Χαχα καλα γαμω τους μονολογους,το 'καψε κι αυτος :stuck_out_tongue:
Με τη πλατη στο τοιχο σημερα για 2η θεση,ελπιζω μετα να μην ειμαστε και για αλλες θεσεις #-o

Άντε καλή αρχή Ντάρμπι, αλλά νά’χουμε και συνέχεια:):!:
Κάτι κάνουμε σήμερα, αλλά θέλει πολύ ώρα ακόμη:):!:

To sport-fm μιλαει για κακιστη εμφανιση σημερα… :-k

Σε ενα ματς που διακοπηκε 2 φορες,που μειναμε με 10 παιχτες
απο το 52,που σκοραραμε και κρατησαμε το σκορ,που επιτελους
ειδα απο μερικους ορεξη και πειθαρχια μετα απο αρκετο καιρο,
δεν μπορω παρα να ειμαι ευχαριστημενος.
Ο Λεντεσμα εδωσε ηρεμια οταν μπηκε,ο Στολτιδης πηγε να μας καψει,
ο Ντιογο δεν μπορει,ο Ματ προσπαθησε οπως παντα,ο Αντωνης με την
αποκρουση στο τελος ξεπληρωσε γκελες αλλων ματς.
Χαζος Ντατολο πηρε 2 ηλιθιες καρτες.

Και 2 τραυματισμοι δωρο στο πακετο.

μονο ματ…και επιτελους επαιξε ο λεντεσμα

η αλήθεια είναι πως την πρώτη κάρτα του Ντατόλο εγώ δε τη θεωρώ χαζομάρα του. Το θεωρώ απολύτως ανθρώπινο, ο άνθρωπος που ήρθε στην Ελλάδα μπας και παίξει το καλοκαίρι μουντιάλ, να ζητάει επιτέλους να δοθεί κίτρινη στον Σκούφαλη. Και αφού έτσι ορίζει ο κανονισμός, σωστά την έφαγε.

αυτο ακριβως που λες για την εμφανιση.εμενα με βαση αυτα που εγιναν σε ολο το ματς τα πηγαμε ικανοποιητικα.και σε δυσκολη εδρα ε.
ο ντατολο ενω ειναι παικτουρας,ειναι και βλακας και πηρε τις δυο πιο ηληθιες κιτρινες που θυμαμαι.κριμα.
ο λεντεσμα για ποιον ακριβως λογο δεν παιζει ακομα δεν μπορω να το καταλαβω,ειδικα απο τη στιγμη που ο μαρεσκα κυριως και ο στολτιδης στη συνεχεια,δεν τραβανε.
ποσο φαινεται η διαφορα στην επιθεση μας οταν ειναι ο νταρμπισιρ και ποσο οταν ειναι ο ντιογκο?ο αγγλος ξερει να μπαινει στην περιοχη,να κυνηγα τις φασεις και να σκοραρει.ο ντιογκο σημερα πηγαινε πιο δυνατα στις φασεις,αλλα δεν μπορει να πατησει με τιποτα περιοχη.
ζαιρι-μπραβο,σπαστικοι μεχρι αηδιας,καλη η υπολοιπη αμυνα.
για ποιον ακριβως λογο ο σκουφαλης δεν πηρε ουτε καν κιτρινη?
εχει αντιμετωπισει καμια ομαδα τετοια ατμοσφαιρα στο καραισκακη?

αυτα μεχρι στιγμης:)

Ο Ντατολο εκανε το λαθος να ζητησει καρτα.Αλλο που στην ιδια φαση ο Σκουφαλης δεν
πηρε καρτα οπως επρεπε να παρει…
Παντως οι κλωτσιες που εφαγε τον εκνευρισαν αρκετα.
Οσον αφορα την ατμοσφαιρα εχουμε δει και χειροτερα αλλα δεν μασαμε απο τετοια
οταν εχουμε καλη ψυχολογια,οπως σημερα.

Συνέχεια στο θέμα που δημιουργήθηκε σχετικά με τις δηλώσεις στήριξης στον Σωκράτη Κόκκαλη και τις αντιδράσεις που προκάλεσαν σε μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού, έδωσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ του «τριφυλλιού», κατά την είσοδό του στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ, τόνισε: «Εγώ δεν είμαι απλά φίλος του Παναθηναϊκού, αλλά είμαι και αντί-Ολυμπιακός».

«Εγώ θέλω να κάνω φίλους όχι εχθρούς»

???
πρεζα ομορφηηη…
στο παρκο καθήσαμεεεε…

Kαμια πρεζα.
Εφαγε τοσο κραξιμο ο ανθρωπος γι’αυτο που ειπε που τωρα
αναγκαζεται να παει στο αλλο ακρο…

τι να πει κανεις…

βλεπω ολυμπιακο-αρη στο μπασκετ…
οταν ειναι στην ιδια πενταδα τσιλντρες-κλειζα χανει πολυ στην αμυνα…
παρα πολυ ομως…[-X

Δυστυχως, ο ΑΡΗΣ και ολυμπιακο και διαιτησια δεν μπορει να κερδισει στο σεφ.

Αν ειχαμε τα συνηθισμενα καλα ποσοστα στα 3ποντα θα μπορουσαμε να το παρουμε βεβαια το ματς.

Γουατεβερ…

πραγματικα αδικηθηκατε…#-o#-o#-o