το έχετε γειά βρυσούλες θα λένε αν στραβοπατήσουν με λεβαδειακό:p:p
σκαστε ολοιρε μητσοτακηδες…
στη γωνια περιμενετε παλι… αφηστε μας να ηρεμησουμε…
δεν βλεπετε ο ολυμπιακος:|
σαν να βλεπω ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο.ακομη και κει ομως εχουν κεφι να παιξουν και προσπαθουν.ασε που ριχνουμε και γελια γιατι ολοι γνωριζομαστε μεταξυ μας
συμπερασμα, βαλε νοβα να δεις premiership:)
φαντασου να βλεποτανε κι ολας
οσο δεν παιζει ο ντιογκο καλα παιζουμε…
δεν υπαρχει παικτης ντιογκο… καλυτερα να τα κανανε σουβλακια τα 10 μυρια. Παντως ειμαστε αλητες, βρηκαμε τωρα την ομαδουλα να της πεταξουμε 5 γκολ να την ξεφτιλισουμε
μιά χαρά ήταν σήμερα. οι παίκτες συνδυάζονταν και γενικά έβλεπες κίνηση.
για πρωτη φορα μετα απο καιρο παιξαμε σοβαρη μπαλα.νταξει δεν ηταν και κανενας ιδιαιτερος αντιπαλος αλλα ειχανε κινηση και συνδυασμους.νταρμπισαιρ και μητρογλου απλα ρησπεκτ.ποσο διαφορετικα θα ηταν τα πραγματα αν ειχαμε εξαρχης ντατολο,λουα λουα και νταρμπισαιρ…
φταιει που εκλεισα την τηλεοραση στο 10 λεπτο και πηγα για καφε:p
Επιτέλους ένα εύκολο απόγευμα, μου αρέσει αυτή η ώρα παιχνιδιού από τις πιο βραδυνές, και τώρα (ξανά)αρχίζουν τα δύσκολα( Εκτός Αστέρας, Εργοτέλης + Μπορντό):):!:
Μέλμπεργκ + Ζαιρί…πόσοι ακόμα τραυματισμοί φέτος#-o:):!:
Μιά χαρά η πειστρόφή του Ματ: 3 γκολάκια σε 2 αγωνιστικές και σήμερα είχε και άλλες δύο κλασικές ευκαιρίες.
Αυτό θέλεις από τον επιθετκό: Nα σου τελειώνει τις φάσεις όποιον και να έχεις αντίπαλο.
ρε…την παλευεις?η 5αρα με το τι μπαλλα παιξαμε…δεν εχουν καμια σχεση.Και ακριβως επειδη ειχες αυτο τον αντιπαλο εριξες 5 ΧΩΡΙΣ να παιξεις σοβαρα.
Ακομη τα παλευουν μεσα στο γηπεδο…αλλα μου τη σπαει που ωρες-ωρες παιζουν σαν καμμενοι.Εννοειται οτι σε 20κατι μερες θα εχει πολυ ενδιαφερον να δουμε τα πως,τι και ποιοι…με εναν αντιπαλο που δεν θα ειναι τοσο σκορποχωρι.Αν μη τι αλλο…θα ειναι και ισως το πιο δυνατο τεστ της σεζον (δεδομενου και του χρονικου σημειου αλλα και οσων εχουν προηγηθει…)Εξακολουθω να πιστευω οτι θα ημασταν καλυτερα με τη φιορεντινα.
και δεν το λεω για το Λεβαδειακο (οτι μπορει κανει η καθε ομαδα) αλλα σημερα, μονο ευχαριστημενος δεν εμεινα.
Ας ερχοταν 2-1 αλλα να ΠΑΙΖΑΜΕ μπαλλα.
ΔΩΣΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΤ ΡΕΕΕΕΕ!
δεν ειπα οτι παιξαμε καλα.ειπα οτι παιξαμε σοβαρα.σε ματς με τον λεβαδειακο περιμενω να παιξουμε τουλαχιστον σοβαρα.σημερα καναμε αυτα που δεν μπορουσαμε με μετριες ομαδες οπως η καβαλα και ο πανιωνιος.καναμε φασεις,ειχαμε καποια κινηση.ασχετα με το οτι σε μεγαλο μερος του αγωνα ειχαν καθησει.και εν πασει περιπτωση απο τον φετινο ανυπαρκτο ολυμπιακο περιμενω να δω τουλαχιστον αυτο.
εγω απο την αλλη θα ελεγα οτι προσπαθησαμε να ειμαστε σοβαροι.
Και αυτο το λεω γιατι δεν παυω να εκνευριζομαι με τις μικρομαλακιες που κανουν μερικες φορες μεσα στο γηπεδο που κοστιζουν (αναλογα με τη δεινοτητα της αντιπαλης ομαδας) απο ευκαιριες για αποπειρες των αντιπαλων μεχρι χαμενες οργανωμενες αντεπιθεσεις δικες μας.
Αληθεια, τον Λουα πως τον ειδατε?
Ξερω οτι θελει ΠΟΛΛΗ δουλεια αλλα αναρωτιεμαι αν τελικα θα ειναι τζογος ή οχι το να τον κρατησουμε και του χρονου ,ελπιζοντας σε φορμαρισμα του.
Σε γενικες γραμμες γουσταρα την πιεση ψηλα (και μου την εδινε να βλεπω πιο ενεργο τον Ματ απο τον Λουα στο πρεσσαρισμα ο οποιος ωρες-ωρες μου δινει την εντυπωση οτι βαριεται.)
Καλη επανοδος του καγκουρα!
Αντε μπας και ζεσταθουμε λιγο.
ε,ενταξει οι μαλακιες ειναι λογικο να γινονται απο αυτους τους παικτες.οσο εχουμε ζαιρι,μπραβο,γκαλιτσιο βασικους και τον μαρεσκα σε εξοργιστικο ωρες ωρες ντεφορμαρισμα.πλεον τα εχω παρατησει με αυτους και δεν ασχολουμαι:p.
για τον λουα τωρα,ειναι καταρχας φανερο οτι θελει να παρει παιχνιδια ακομα για να ειναι τελειως ετοιμος.εμενα μου αρεσε λιγο απο το 60 και μετα που ειχε ενα πιο ελευθερο ρολο και καπως προσπαθησε να τρεξει και να δημιουργησει προβληματα.αλλα εμεινε στην προσπαθεια:roll:
τρεξε να πιασεις τη διαφορα τωρα γαυρε…
Α ΡΕ ΜΑΡΟΥΣΑΡΑΑΑΑΑΑ:lol::lol::lol:
νταξ σκαω…
Γεια σου ρε θρύλε με τις 5άρες σου, μπαλάρα λέμε! :lol:
Νταξ για μπάσκετ τι είχαμε τι χάσαμε, έτσι κι αλλιώς θα έπρεπε να κερδίσουμε στο ΟΑΚΑ αφού στην Α1 ο Ολυμπιακός επιτρέπεται να χάνει ενώ ο ΠΑΟ όχι.
Στο μπασκετ αν μη τι αλλο οτι και να ερχοταν δεν θα ηταν εκπληξη…
Drop Drop Drop!
Κλατς κλατς κλατς!