Ολυμπιακός

Βασικά μου τη σπάει απίστευτα που κάθε χρονιά έχουμε πρόβλημα σε μια γραμμή. Τα προηγούμενα χρόνια φωνάζαμε για σέντερ φορ. Τώρα που λύσαμε το πρόβλημα του Σέντερ φορ και έχουμε αρκετούς δεν υπάρχει κέντρο. Ναι μεν είναι δεμένο και σφιχτό αμυντικά αλλά στο ελληνικό πρωτάθλημα πρέπει και να δημιουργεί. Ο Τζόλε στα 35 του δεν είναι πλέον αριστερό χαφ(βασικά έχει πάψει να είναι εδώ και 3 χρόνια τουλάχιστον). Ο Πατσατζόγλου στην ουσία είναι δεξί μπακ αλλά επειδή έχει χάσει σε ταχύτητα και έκρηξη λόγω του τραυματισμού του παίζει στο κέντρο. Ο Σίσιτς…ποιος Σίσιτς;;;;;;;;;;;;;;;;Λεντέσμα και Γκαλέτι είναι παιχταράδες αλλά τραυματίζονται συνέχεια. Ο Ιέρο ποτέ δεν ήταν ιδιαίτερα δημιουργικός, άσχετα αν φέτος έχει βαλθεί να μας τρελάνει.

ΥΓ: Επιτέλους διώξτε από την ομάδα το ιατρικό τιμ

Ρε παιδια, πως μπορει καποιος να βρει εισητηρια για το ματς του γαυρου με την Τσελσι? Για την κερκιδα των φιλοξενουμενων ομως…

με καλό μέσο γιατί την ώρα που ήταν ανοικτές οι γραμμές, όλοι όσοι ξέρω, δε μπόρεσαν να πιάσουν γραμμή και έπιασαν αμέσως μετά τη λήξη της προσθεσμίας.

Καλού κακού πάντως, τσέκαρε μέσω της ΠΕΦΟ στο Newcastle…

ΑΠΟΡΙΑ

οι Λεμονικοί είστε ευχαριστημένοι με το σύστημα “γιόμα-γιόμα” του Τάκη ?

To να βγάζει το χαφ σέντρα ακριβώς έξω από την περιοχή του αντιπάλου δεν είναι γιόμα γιόμα. Αλλού είναι τα προβλήματα μας στις κλειστές άμυνες με το κυριότερο, ότι πολλοί κρύβονται. Χθες, μόνο ο Λούα Λούα έκανε προσωπικές ενέργειες κάνοντας τους αντιπάλους μπάχαλο. Οι υπόλοιποι έδιναν τη μπάλα στον συνεχώς αμαρκάριστο Πάντο (προφανώς αμαρκάριστος, αφού δεν υπάρχει λόγος να τον μαρκάρουν).

Καλός ο Λεονάρντο, αλλά
α) πολύ κακή σέντρα
β) σε μια στιγμή που έκανε ένα σουτ στο γάμο του Καργκιόζη, τον έκανε κοντινό η τηλεόραση και τον είχε να γελάει και να κάνει νόημα στους συμπαίκτες του με μια μούρη που έλεγε “Συγγνώμη, εγώ παίρνω το φταίξιμο, αλλά δεν έγινε και τίποτα”. Από ότι φαίνεται δεν έχει καταλάβει ακόμα τι είναι το πρωτάθλημα. Νομίζει πώς είναι φιλικά παιχνιδάκια…

Nαι ρε μας αρεσει!!! Καλυτερο απο το συστημα “κανω τον σταυρο μου να γινουν 12 κοντρες στην μικρη περιοχη για να βρεθει σε κενη εστια ο Μπλανκο”! :lol:

Κερδιστε σεις σημερα να μαστε πρωτοι. Και οπως ειπα, κακο αποτελεσμα πριν απο ευρωπαϊκο ματς ειναι γουρι!

ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!

συνεχίζω με απορίες.

Α. γαύρος στο σάιτ του σπορτφμ γράφει πως ο Τάκης ξέρει 1 σύστημα, το “όλοι πίσω κ αντεπίθεση” κ το εφαρμόζει σε Ελλάδα κ σε Ευρώπη. Δεν έχω δει τόσο ολυμπιακό, αλλά αυτό που έχω δει, αυτό είναι. Στην Ευρώπη λειτουργεί γιατί είναι υποδεέστερος, αλλά στην Ελλάδα του στοιχίζει συχνά. Γνώμες?

Β. Ο φερερ έφυγε ως αποτυχημένος. Ο πεζέιροζ μέσα από τεσσάρες κτλ, καταφέρνει να έχει τον ΠΑΟ πρώτο, αλλά τον κράζουν όπως κ να έχει. Αν ο Τάκης που έχει την ακριβότερη ομάδα στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος καταφέρει να τερματίσει τρίτος (ή έστω δεύτερος), παρόλες τις μη-εχθρικές διαιτησίες και με ένα μπόνους 3 βαθμών, που έχασε δίκαια στο γήπεδο, πως θα κριθεί?

Τάκη κλειστό συμβόλαιο 20ετίας τώρα. Σε πιστεύουμε.

o Ολυμπιακός, στα πλέη οφ αν βγει θα βγεί σίγουρα 2ος. Και όλοι να έχουν πλεονέκτημα έδρας εναντίον του, όλους θα τους νικήσει.

Το κυρίως πρόβλημα είναι ότι δεν εξήγησε ποτέ κανείς στους νέους παίκτες, πώς όταν πάει κόσμος στο Καραϊσκάκη να τους δει, πρέπει να τα δίνουν όλα, γιατί για αυτό τους πληρώνουμε. Ο Λεντέσμα με Τσέλσι έτρεξε πάνω από 13 χιλιόμετρα και χθες με τον Αστέρα Τρίπολης ούτε καν σπριντ δεν έκανε προς τη μπάλα. Είχα πει πώς έπρεπε να πέσει πρόστιμο μετά το ματς της Καλαμαριάς (ακόμα και αν το κερδίσουμε στα χαρτιά). Δεν είναι αργά. Ας πέσει τώρα ένα πρόστιμο.

Σκοπός μας φέτος δεν είναι το πρωτάθλημα, αλλά η δημιουργία ομάδας που θα σαρώνει τα επόμενα χρόνια. Μέχρι τώρα όμως βλέπω μια ομάδα που σνομπάρει το ελληνικό πρωτάθλημα, δε ματώνει τη φανέλα και τακτικά είναι στάσιμη από το καλοκαίρι.

ΥΓ. Και τώρα που δεν παίζει ο Λούας Λούας? Τι? Σίσιτς? Ωχ μάνα μου…

αχχαχαχαχχχαχαχαχαχααχχα

εχει πλει οφφ η μπαλα>>>???δηλαδη θα ειναι οπως το μπασκετ,θα γινει σειρα τελικων??

άλλο ρώτησα εεεεεεεεεε

ναι, οι ομάδες από τις θέσεις 2 έως 5 συμμετέχουν σε ένα σύστημα πλέη οφ, ελληνικής έμπνευσης…

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :bow2: :bow2:

και σου απάντησα. Απλά δε τα έγραψα 1, 2, 3, κλπ :wink:

Στην Ελλάδα δεν είναι το πρόβλημα το σύστημα, όσο το ότι δεν τρέχουν (π.χ. Λεντέσμα προχθές)

όσο για το β, δεν πρόκειται να βγούμε 3οι. Και με τον πρώτο να παίξει πλέη οφ ο Ολυμπιακός, αν οι παίκτες του αποφασίσουν να τρέξουν, θα νικήσει ο Ολυμπιακός. Ό,τι μπάλα και αν παίξει ο αντίπαλος:wink:

αμα θες πρωταθλημα να ευχεσαι να χασετε απο την τσελσι

Α. Μα αυτό το έχουμε πει καιρό ρε Λουκ. Που είναι το περίεργο. Ο Ολυμπιακός φτιάχτηκε φέτος για να πάει καλά στην Ευρώπη γιατί ΑΥΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΟΛΟΙ! Αν είχε μείνει ο Ρίμπο τώρα θα ήμασταν με 15 βαθμούς μπροστά αλλά στο Τσ Λ από την δεύτερη αγωνιστική θα ήμασταν τουρίστες.
Να τα συνδυάσεις και τα δύο είναι πρακτικά πολύ δύσκολο και απαιτεί χρόνο. Μάθαμε να παίζουμε άμυνα & αντεπιθέσεις (κάτι που ποτέ δεν κάναμε) και φτιάξαμε έναν δυνατό κορμό φέτος.
Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να παίξει επιθετικά γιατί δεν έχει επιιθετικογενείς μέσους. Για αυτό και πήρε τον Μπελούτσι, ως έναν αντι-Ρίμπο ας πούμε που θα παίζει Ελλάδα και θα περνάει τις μπαλιές που θα σπάνε τις άμυνες. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει, ευελπιστούμε για του χρόνου.

Β. Καταρχάς ο Τάκης δεν έχει την ακριβότερη ομάδα έβερ. Ο Ντούσκο με Ζάχοβιτς και Ζιοβάνιδες την είχε.
Ο Τάκης έχει ήδη 3 πρωταθλήματα και μία σπουδαία πορεία στο Τσάμπιονς. Επίσης έχει ρίξει σε όλους 4ρο πεντάρες. Έχει ήδη κριθεί λοιπόν και το αποτέλεσμα είναι πέρα για πέρα θετικό. Το να βγει μία φορά δεύτερος ο Θρύλος μετά από 10 χρόνια δε θα χαλάσει και ο κόσμος.

Αχάριστος δεν είμαι, εδώ και δέκα χρόνια λέω πως δε με ενδιαφέρει το πρωτάθλημα αρκεί η ομάδα να κάνει έξω μια σοβαρή πορεία. Τώρα που έγινε λοιπόν δε θα κάτσω να αρχίσω τις κλάψες γιατί δε θα βγούμε πρώτοι. Χέστηκα στην τελική.

οκ λογικό

το “πιο ακριβή ομάδα έβερ” το έχω διαβάσει πάντως σε 2-3 διαφορετικά σάιτ.

απλά στο μάνατζερ αν έχεις τέτοιο μπάτζετ κ χάσεις το πρωτάθλημα ή απ’τον “1-0 τεσσαροσυλλέκτη”, ή από τους ραμομπούρμπους, παίρνεις πόδι…

το πιο ακριβό ρόστερ, το είχε ο Τάκης στην πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό με:

Ζιοβάνι, Καρεμπέ, Ζετεμπεργκ,Ζε Ελίας, Μπερμούδες, Χούτο, Τζόλε, Γιαννακόπουλο, Πατσατζόγλου, Αντζα, Βενετίδη

Το ρόστερ του φετινού Ολυμπιακού, είναι πάρα πολύ καλό αλλά όχι το ακριβότερο

Εντάξει, μην τα ισοπεδώνουμε όμως κι όλα. Το μπάτζετ είναι σχετικό.
Μπορεί ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ να έχουν συνολικά μικρότερο μπάτζετ όμως και οι δύο ομάδες έχουν ουκ ολίγους παικταράδες που δεν είναι δα και τόσο περίεργο το ότι διεκδικούν το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό: Κάρα, Ίβανσιτς, Σάλπι κτλ από τη μία, Δέλλα, Ζήκο, Ρίμπο, Μπλάνκο, Λύμπε κτλ από την άλλη.
Ας μην ξεχνάμε ότι φέτος ο Ολυμπιακός βασίζεται σε παίκτες που πρώτη φορά παίζουν στην Ελλάδα… Μην τα θέλουμε όλα με τη μία.

τώρα με μέλωσες κ θα γλυκάνω…

ωραίο πρωτάθλημα γμτ. κρίμα που είμαι εδώ.

θα δω το ματσάκι σε καφενείο με παππούδες-θεούληδες που είναι ΟΛΟΙ ΜΠΑΟΥΓΚ κ λένε ότι να 'ναι…

Καλησπέρα μ’ακούς;;;

Μην πεις τίποτα. Πες μου μόνο ότι ο Σίσιτς θα παίξει βασικός από δεξιά στο Λονδινό. Αυτό μόνο. Τέλος.