Ολυμπιακός

Διαιτητές-χειρούργοι…καλά παμε…

τον εχετε δει ολο τον αγωνα και μιλατε?ο ηληθιος ο διαιτητης μας εχει φαει νωριτερα πεναλντι,δεν εχει δωσει ποσα φαουλ και εσεις μιλατε.

κατα τα αλλα,τραγικη κατασταση φετος,δεν παλευεται.τα εχουν παιξει,δεν μπορουνε,τραυματιζονται ολοι,πκαθε ματς το κανουμε ντερμπι.ουτε ο λουα λουα και ο ντατολο τη γλυτωσαν.μονο το πρωτο μερος παιξαμε καλα.

Ο Μπάντοβιτς να πάει για βοηθός στην ΑΕΚ του Μπάγεβιτς. Για τον Ολυμπιακό δεν κάνει ο άνθρωπος απλά. Ούτε εχουμε το χρόνο να μάθει σε εμάς προπονητική. Και στην τελική δεν μπορεί να αναλάβει τις ευθύνες του.

1. Ζήτησε αλλαγή ο Ντάτολο και δεν το κάνει γιατί δεν το πιστεύει και στην πορεία παθαίνει θλάση ο Ντάτολο
  2. Θέλει να κάνει αλλαγή τον Ντάρμπισιρ, ο οποίος δυσανασχετεί και βγάζει τον Ζαιρί ο οποίος κράζει και αυτός αφού καταλαβαίνει τι παίζει…
  3. κλείνεται πίσω λες και παίζουμε με τη Μίλαν

Φίλοι πράσινοι για κερδίστε τον πανιώνιο γιατί δεν σας βλέπω :stuck_out_tongue:

ευχαριστουμε δεν θα παρουμε…:stuck_out_tongue: να χαιρεστε τον προεδρο σας που αλλαζει τους προπονητες σαν τα πουκαμισα λες και ο Ολυμπιακός παιζει Α Πειραιά…

queen rulez, σου προτείνω να μαζέψεις (αρκετά) το λεξιλόγιο σου…

Κατά τα άλλα, αστείος διαιτητής. Έκανε λάθη και στις 2 πλευρές και κατάφερε να τα σκατώσει σε σημεία που ελάχιστοι διαιτητές θα τα σκάτωναν.

τελειωσε?

Το πέναλντι του Νταμπιρσάιρ δεν το είδατε; μόνο τις φάσεις εναντίον μας κοιτάτε; τόσα φάουλ που δεν έδωσε υπέρ του Ολυμπιακού δεν τα είδατε;
Όπως και νά’χει ο Μπάντοβιτς έδωσε ρεσιτάλ μαλακίας με τις αλλάγές και το κοουτσάρισμα του, αλλά και αυτό με τους τραυματισμούς παράγινε και δεν πάει άλλο#-o:!:
Φέτος είμαστε αστείοι σε όλα, και δεν νομίζω ότι αξίζουμε το πρωτάθλημα[-X:!:
Για όλα φταίει η προετοιμασία, και όποιος ευθύνεται γιαυτό πρέπει να το πληρώσει:!:

Ναι οπως και του Νταρμπισιρ στο 1ο ημιχρονο.

Συμφωνω για Μπαντοβιτς. Κακιστος ο Ολυμπιακος σημερα με εξαιρεση ενα 20λεπτο στο πρωτο ημιχρονο μετα το γκολ. Αναπτυξη μηδεν για ακομα μια φορα. Η ομαδα στο 2ο φανηκε οτι εμεινε απο δυναμεις. Με τους τραυματισμους εχει καταντησει γελοιο… Τοροσιδης, Λουα Λουα και Ντατολο για σημερα, καλα παμε…

davidian να τον πάρετε γιατί ο Μπάγεβιτς τον έφερε. Σας δίνουμε και τον Κοκκαλη δώρο :stuck_out_tongue:

ποσο ηρθε ρε?

παιζει να’μαι και αορατος

2-0 Νικησαμε…

α, παλι καλα. γιατι απ’οσα διαβαζω εδω παιζει να σερνοντουσαν ολοι

ενταξει,συγνωμη κιολας που παραφερθηκα εκεινη τη στιγμη(ειχα τα νευρα μου απο τον αγωνα),απλα δεν μπορω να καταλαβω πως μιλανε για κορακια,αφου σε ολο τον αγωνα μονο σε αυτη τη φαση υπηρξε κατι λαθος υπερ μας.και παλι συγνωμη για το πως μιλησα,απλα ωρες ωρες και εγω ξεφευγω:)

Πολυ καλα καταλαβες! :stuck_out_tongue:

μ’αρέσει που κάποιοι πόσταραν κοράκια πριν από λίγο… προφητικό αν μη τι άλλο!

Γιατι αυτη η φαση, ειναι ο λογος που σημερα εχεις 53 και οχι 51 βαθμους!!
Θελει μυαλο??

Καλα ρε φιλε, πλακα μας κανεις? Το ματς το ειδες? Το πεναλντυ του Νταρμπισαιρ γαργαρα το εκανες?

Έλα έλα να το βουλώνουν όσοι βιάζονται.
Μόνο οι ΠΑΟΚτζήδες δικαιούνται να μιλάνε.

Για τη φάση του Ντάρμπισαϊρ δεν έχω άποψη, ήμουν στο γήπεδο.

Αν έδινε το πέναλντι στον Νταρμπ και κάναμε το 2-0, θα τελείωνε εκεί το ματσάκι, μετυά έκανε την μέγιστη βλακεία να πατσίσει το λάθος με άλλο λάθος, αλλά δεν αλείωσε αποτέλεσμα:):!: