θα ταιριαζε ο ρακοσεβιτς στην ομαδα λετε? το λεω γιατι ειναι ελευθερος, αλλα και γιατι ειχε ακουστει το καλοκαιρι.
Παρότι δε μου αρέσει η παρελθοντολαγνεία, θα συμφωνήσω ότι σουτέρ σαν τον Έντι Τζόνσον δύσκολα βρίσκεται. Δε θυμάμαι να έχω δει άνθρωπο να σουτάρει πιο γρήγορα, αν εξαιρέσω τον Ρέτζι Μίλερ…
Πάντως δύσκολα παιζόταν η Ρεάλ τότε με Σαμπόνις, Αρλάουσκας και το final 4 ουσιαστικά εντός έδρας.
Mπα, δε νομίζω να παίζει και ιδιαίτερα φανατική άμυνα.
…άρα ταιριάζει:):!:
Εναν Λανγκτον να ειχαμε… :roll:
Εγω οπως βλεπω η ομαδα χρειαζεται ενα ψηλο τυπου Σπλιτερ,Αντερσεν και πραγματικα αυτον που θεωρω εγω πολυ παικταρα και ταιριαζει με εμας ειναι ο Σκολα.Για να μπορεσει να φυγει ο Γλυνιαδακης απο την ομαδα γτ απλα δεν παιζει.Ενω σε καποια αλλη ομαδα θα μπορεσει να παιξει και να βοηθησει.Και εναν στα γκαρντ,για μενα ο καλυτερος θα ηταν ο Ναβαρο…
Αλλα τι να λεμε τωρα δυστυχως δεν υπαρχει περιπτωση με αυτους τους παικτες!!
τι να τον κανουμε τον ψηλο?για τα αλλα συμφωνω με αυτα που ειπες
H αληθεια ειναι οτι πριν απο 2 εβδομαδεσ και εγω το ιδιο πιστευα για τους ψηλους.Αλλα τωρα που τραυματιστηκε ο μπουρουσης στο ματς με τον ΠΑΟ ειχαμε εναν απελπιστηκα μονο του Σοφο να παλευει με ολους κατω απο την ρακετα και ενα Μυαροκεφαλιδη να προσπαθει να αντιμετωπισει το θηριο τον Πεκοβιτς(ασχετα αν τα πηγε καλα ή οχι).Για αυτο λεω.Βεβαια απο του χρονου θα επιστρεψει και ο Ερτσεγκ(τωρα τον θυμηθηκα αυτον) και μπορει να βοηθησει αρκετα γτ απο οτι βλεπω εχει βλετιωθει σε πολυ μεγαλο βαθμο!!!
Του χρόνου έτσι κι αλλιώς θα πάρουμε έναν πρωτοκλασάτο ψηλό γιατί δε νομίζω να μείνει ο Βούισιτς. Πιθανόν να γυρίσει και ο Ερτσέγκ. Στα γκαρντ ο Πεν έχει δηλώσει ότι θέλει να σταματήσει, ο Χαλπερίν δεν ξέρω αν είναι απαραίτητος οπότε 1-2 γκαρντ θα έρθουν επίσης.
Ο Λάνγκτον που λέει το παλικάρι παραπάνω θα ήταν όντως φοβερή προσθήκη.
για το βουισιτς και γω αυτο νομιζω οτι θα φυγει του χρονου οποτε θα παρουμε ενα ψηλο. επισης δεδομενου οτι ο μαυροκεφαλιδης θα παιζει περισοτερο του χρονου ακομα ο γλυνιαδακης δεν ειναι απαραιτητος και δε νομιζω να παρει αλλον στη θεση του. καλυτερα 1-2 κοντους. ο λαγκτον ειναι οντως καλη περιπτωση, αλλα ουτε κι αυτος παιζει αμυνα παντως. ωραιο παιχτακι ειναι κι ο ντελφινο.
Αυτό οτι ο Μαυροκεφαλίδης θα παίζει περισσότερο το είπες για να με συγχυσεις?
:lol: καταλαβαίνω τι θες να πεις αλλά για να είμαστε δίκαιοι το παληκάρι τον τελευταίο καιρό έχει κάνει καλά παιχνίδια.
εχει 1 point o mule…
Ο Μαυροκεφαλίδης είναι μια χαρά παίχτης, για να μπαίνει και να ξεκουράζει τον Σοφο και πάντως σίγουρα πολύ καλύτερος από τον Γλυνιαδάκη.
Μπορεί να γυρίσουν Έρτσεγκ και Βούγιοκας:):!:
Σωστος, αν και σαν αλλαγη του Κλειζα στο 4 μπαινει συνηθως. Ειναι εξελιξιμος ο Μαυροκεφαλιδης.
Μαλιστα… ειδικα αν γυρισει ο Ιαν, τρομερη ενισχυση… Παντως εγω πιστευω οτι ο Ερτσεγκ θελει δουλεια ακομα για να μπορεσει να θεωρειται υπολογισιμη μοναδα. Καλα για τον Βουγιουκα απλα θα πω οτι δν κανει… οπως και ο Γλυνιαδακης. Σιγα μην φερουμε και κανα Τζακ πισω.
:lol::lol:
οχι απλα το βλεπω να γινεται στανταρ ετσι οπως παει. καλα αν παιζει ετσι οπως παιζει δεν θα ζουμε προβλημα οπως λεει και ο Mule αλλα αν θυμηθει τα παλια θα χουμε θεμα και θα συγχυυστω και γω μαζι σου…
Έχω την αμυδρά εντύπωση ότι ο Ίαν είναι στον Πανελλήνιο με μεταγραφή και όχι δανεικός…
Ο Μαυροκεφαλίδης έχει τρομερή βελτίωση απλά έχει το μειονέκτημα που με διαολίζει πιο πολύ απ’ όλα. Πολλές φορές παίζει χωρίς μυαλό, δηλαδή κάνει πράγματα που με καμία λογική δεν μπορείς να τα κατανοήσεις. Anyway, για αλλαγή του Κλέιζα ό,τι πρέπει είναι. Όπως έχω ξαναπεί δεν χρειάζεσαι 12 σταρ στην ομάδα, χρειάζεσαι και ρολίστες.
Ακριβώς! Κάθε ομάδα χρειάζεται τους ρολίστες της.
Για πείτε και για την μπάλα τώρα, πως το βλέπετε το ματσάκι απόψε;
Θέλει προσοχή, στο Καυταντζόγλειο -χωρίς να είναι ποτέ η σκληρή έδρα λόγω κόσμου κλπ.- έχουμε χάσει βαθμούς σε χρονιές που είμασταν πολύ καλύτεροι από φέτος…
Βέβαια τότε ήταν και ο Ηρακλής καλύτερος…
Το αποψινό παιχνίδι κατά κάποιο τρόπο μοιάζει με εκείνο πριν από 5 χρόνια που μας έδωσε το πρωτάθλημα τελευταία αγωνιστική με το γκολ του Ριβάλντο. Με την έννοια πως μόνο η νίκη μας κάνει αν θέλουμε πρωτάθλημα φέτος.