Μετα την φαπα απο Στανταρ, το καλυτερο ειναι, μιας και σημερα δεν κυκλοφορησαν, να διαβασεις τα πρωτοσελλιδα των χτεσινων εφημεριδων! Απολαυση… :lol:
Παντως, η κωλοφαρδια του ολυμπιακου στο μπασκετ δεν υπαρχει φετος.
Μετα την ευκολοτερη δυνατη κληρωση για το τοπ16, εχει την ευκολοτερη αντιπαλο στους 8 και μετα τη χτεσινη ηττα της Ρεαλ, την ευκολοτερη δυνατη αντιπαλο στο Φ4. :lol:
Με αλλα λογια κερδιζοντας κανοντας ενα παιχνιδι με τη Μπαρτσελονα σε ολη τη χρονια, θα γινετε οι πρωτοι μαγκες.
Συγγνώμη αλλά ο Παναθηναϊκός είχε πιο εύκολο όμιλο από εμάς και δεν πέρασε. Και πέρασε η Παρτιζάν που είναι φιλότιμη, αλλά η Πρόκομ παίζει να είναι καλύτερη από αυτή. Η τύχη είναι σχετική. Έτσι κι αλλιώς ο Ολυμπιακός είναι μέσα στις 4-5 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, οπότε όποια κλήρωση και να 'χε, αν έπαιζε όπως μπορεί, θα περνούσε.
Έτσι!
Ενώ ο ΑΡΗΣ με πραγματικά δύσκολο όμιλο στο ευρωκάπ πώς σκατά το λένε μάγεψε!
Γιατι πρεπει να γινεις κι εδω κομπλεξικος;;;
Και τι σχεση εχει ο ΑΡΗΣ;;;
Εγω σου ειπα οτι φετος εχετε καλυτερες πιθανοτητες να παρετε Ευρωλιγκα.
Εκτος αν αμφισβητεις οτι οι κληρωσεις ηταν οσο πιο βατες γινεται και σας πανε ανετα τελικο.
Ο Παναθηναικος ειχε στον ομιλο του την Μπαρτσελονα και εσεις την αποδυναμωμενη Καχα.
Τωρα το οτι ο παο δεν μπορεσε να περασει απο Παρτιζαν και Μαρουσι, ενω εσεις πηρατε ευκολα δυο ισαξιες ομαδες (Χιμκι, Τσιμπονα), αυτο δεν κανει τον ομιλο του πιο ευκολο.
Σε καθε περιπτωση, αυτο που λεω ειναι οτι αν ο οσφπ με το ροστερ που εχει χτυπαει μια φορα Ευρωλιγκα, φετος μπορει 10, δεδομενου οτι πρεπει να κανει ενα και μονο μεγαλο παιχνιδι.
Παιδια η αληθεια ειναι πως φετος εχουμε καλη ευκαιρια στην Ευρωλιγκα…αλλα με μας ποτε δεν ξερεις.
Το πρωτοσέλιδο του Πρωταθλητή σήμερα είναι όλο “κρυφά” μηνύματα :lol:
Εαν δεν δουλεψουμε σωστα δεν θα το σηκωσουμε,με τυχη δεν παιρνεις τιποτα,ακομα και η προκομ και η παρτιζαν και ολες οι θεωρητικα μεσαιες ομαδες της ευρωπης μπορουν να χτυπησουν οποιοδηποτε παιχνιδι…
Αν δεν βελτιώσουμε την άμυνα, θα είναι πιο δύσκολα για μας, απ’την άλλη όμως είναι μεγάλη μαγκιά να το σηκώσουμε παίζοντας τόσο ωραίο επιθετικό μπάσκετ:):!:
Σήμερα με Γιάννενα ελπίζω να μην έχουμε παρατράγουδα:-k:!:
Δεν ειπα πως δε τθα το παλεψουν οι υπολοιπες ομαδες αλλα νομιζω πως ενας σοβαρος Ολυμπιακος εχει σοβαρες ελπιδες να το σηκωσει…ολα ειναι εικασιες βεβαια
Στην μπαλα οτι και να γινει δεν θα μου κανει εντυπωση…
Γιατί προκαλείς γράφοντας τις γνωστές σου μαλακίες.
ηρεμα, ρε!
Καμία ηρεμία και διπλό στην ΠΑΟΚάρα αύριο.
Έτσι, επειδή είμαι κομπλεξικός…
:lol::lol::lol:
Δεν περναει ο ΠΑΟΚ αυριο… :roll:
Eνω εσυ ποτε δεν προκαλεις γραφοντας τις γνωστες σου μαλακιες.
Και δεν ξερω πως φανηκε ετσι οπως το 'γραψα, αλλα εγω ουτε να μειωσω ηθελα στη συγκεκριμενη περιπτωση ουτε τιποτα τετοιο.
Απλα ηθελα να δειξω ποσο μεγαλη ευκαιρια ειναι για σας φετος.
Ουφ …και με 'τρωγαν τα αρχιδια μου απο το πρωι…
Χωρις να ειμαι κομπλεξικος και λοιπα…Δεν πιστευω οτι εχετε καμια ελπιδα με τον ΠΑΟΚ φετος.Καμια ισοπαλια ισως.
Αχαχαχαχαχα μολις ειδα εξωφυλλο Πρασινης και ξεπερασε καθε προσδοκια μου… ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ… ο τελικος του Γιουροπα τι απεγινε;
αναρωτιεμαι ποσο πιο χαμηλα μπορουμε να παμε…
με την εικονα που μας δειχνει ο θρυλος μας τοσο καιρο τωρα,ποιος μπορει να μου αποδιξει οτι δε θα μας συντριψει ο σαφως καλυτερος αν και μετριος παναθηναικος στο οακα?ή τι μπορει να με κανει να πιστευω οτι δε θα βγουμε πεμπτοι μετα τα πλει οφφ?
Καταντια η ομαδα ωραιο το ματς στο μεγαλυτερο μερος του.
Ο Σισιτς μου φανηκε ή δεν σκιζοταν να βαλει γκολ ?
Ο Νικολακο σημερα τον εκθειαζει αν και ειμαι σιγουρος οτι τον εθαβε
οταν τον ειχαμε εμεις…
Ξερεις κανεις τις συνολικες τελικες προσπαθειες ? Και απο τις 2 ομαδες.
Στο δευτερο γκολ του ΠΑΣ επιτιθενται 6-7 παιχτες και οχι μονο τοτε.
Ομαδα χωρις ανασες και την Τριτη μου φαινεται οτι παμε για σοβαρη
κηδεια.
για οσους δεν προλαβαν :
τι εβγαζε ο ανθρωπος…
μακαρι να τον ειχαμε αντι για γκαλινοβιτς…