Ολυμπιακός

Mπα, δεν έχω δεί κανέναν γαύρο ακόμα να παρακαλά να αναλάβει πρόεδρος 36ρης δικηγόρος ούτε ομογενής ταβερνιάρης… :lol:

E τώρα γιατί μου τι λές? Μια κάλη κουβέντα είπα να πω και εγώ…[-X

Κάθε φορά που ο μοντεκρίστο προσπαθεί να πείσει πως οι γαύροι κλαίγονται για τη διαιτησία, πεθαίνει ένα παιδάκι στην Αφρική από βαρεμάρα.

Μόντε, ο Ολυμπιακός πρέπει να νικάει και τις κακές διαιτησίες και για αυτό έχω απαίτηση να νικήσει μέσα στο ΟΑΚΑ. Μην μπερδεύεις την ανάλυση των παρασκηνίων από τους γαύρους, με τις κλαψοδικαιολογίες των οπαδών της ΑΕΚ, του ΠΑΟ, του ΠΑΟΚ, κλπ όποτε χάνουν από μια άλλη ομάδα.

Για να σου το δώσω σε παράδειγμα, αν η ΑΕΚ (ή ο ΠΑΟΚ μιας και είναι πρόσφατο) είχαν σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό διαιτησίες παρόμοιες με αυτές που είχε ο Ολυμπιακός στα 2 ματς με την Μπορντό, τότε θα μας τα είχατε φουσκώσει περισσότερο και από το ΑΕΠ του Αλογοσκούφη. Εμείς από την άλλη κράζουμε τους παίκτες μας που δεν προκρίθηκαν παρά την κόντρα διαιτησία αλλά έχουμε άποψη και για την κακή διαιτησία. Δε τη θεωρούμε όμως το λόγο του αποκλεισμού μας.

Το ίδιο και τώρα με τον ΠΑΟ. Φέτος έχει παιχτεί πολύ παρασκήνιο υπέρ του ΠΑΟ. Είδες όμως κανένα γαύρο να κυνηγάει διαιτητές; Να γκρινιάζει για κακώς ακυρωμένα γκολ-βαθμοί μας; Απεναντίας τον Κόκκαλη κράζουμε που αποδυνάμωσε τον Ολυμπιακό αγωνιστικά. Και αυτή την Κυριακή, ο ΠΑΟ κατάφερε να βάλει τον διαιτητή που θα τον βόλευε αλλά εγώ απαιτώ πάλι από τους παίκτες μου να πάρουν το ντέρμπι. Κι ας δώσει ο Δαλούκας πέναλτι στον Καραγκούνη από βουτιά που έκανε από τη σέντρα. Εξάλλου δε θα είναι η πρώτη φορά που θα νικάω τον ΠΑΟ με κόντρα διαιτησία…

Finish your beer, there are sober kids in Africa…

Κάποιοι γαυροι είναι πολυ γαυροι ρε παιδι μου…

όσοι δεν έχουν διάθεση για να μπουν σε διάλογο, μπορούν και να μη μπουν σε διάλογο. Δε μας αναγκάζει κανείς να πατάμε το post reply. Λέω εγώ τώρα…

Αυτό πάει και στον Μule και σε εμένα; :roll:

Πάει στον Μάνδρακα που έχει διάθεση να με ενημερώσει πως διαφωνεί μαζί μου, αλλά δίχως να έχει διάθεση να κάνει διάλογο μαζί μου και για αυτό τον τσιγκλάω. Μπας και πει τίποτα παραπάνω.

Εσύ πόσταρες απλά στο ενδιάμεσο :p. Δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάτε με τον Mule, γιατί δεν έχω ιδέα τι γίνεται με την ΑΕΚ…

Ε, πάτα ένα quote και εσυ να ξέρουμε τι μας γίνεται… :stuck_out_tongue:

Καρβου μήπως μας δουλεύεις? Θες να πάρεις οσκαρ αστειότητας? Εσύ ΉΔΗ κλαίγεσαι για τη διατησία στο ΟΑΚΑ και το παιχνίδι δεν έγινε ακόμα! :lol: Κοιμάσαι (ηθελημένα) τον ύπνο του δικαιού αν νομίζεις οτι οι γαυροι κάνουν “ανάλυση παρασκηνιίων” και όλοι άλλοι κλαίγονται (και αυτός είναι ο πιο “επιεικής” χαρακτηρισμός που μπορώ να δόσω)…#-o

Για να σου το δώσω σε παράδειγμα, αν η ΑΕΚ (ή ο ΠΑΟΚ μιας και είναι πρόσφατο) είχαν σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό διαιτησίες παρόμοιες με αυτές που είχε ο Ολυμπιακός στα 2 ματς με την Μπορντό, τότε θα μας τα είχατε φουσκώσει περισσότερο και από το ΑΕΠ του Αλογοσκούφη. Εμείς από την άλλη κράζουμε τους παίκτες μας που δεν προκρίθηκαν παρά την κόντρα διαιτησία αλλά έχουμε άποψη και για την κακή διαιτησία. Δε τη θεωρούμε όμως το λόγο του αποκλεισμού μας.

Μπράβο σου ακυρώσαν ένα γκολ. Καταλαβαίνω για ένα γαυρο είναι πολύ να το καταπιεί και αυτό. Πάρε χαρτάκι και πίσω στην ουρά.

Το ίδιο και τώρα με τον ΠΑΟ. Φέτος έχει παιχτεί πολύ παρασκήνιο υπέρ του ΠΑΟ. Είδες όμως κανένα γαύρο να κυνηγάει διαιτητές; Να γκρινιάζει για κακώς ακυρωμένα γκολ-βαθμοί μας; Απεναντίας τον Κόκκαλη κράζουμε που αποδυνάμωσε τον Ολυμπιακό αγωνιστικά. Και αυτή την Κυριακή, ο ΠΑΟ κατάφερε να βάλει τον διαιτητή που θα τον βόλευε αλλά εγώ απαιτώ πάλι από τους παίκτες μου να πάρουν το ντέρμπι. Κι ας δώσει ο Δαλούκας πέναλτι στον Καραγκούνη από βουτιά που έκανε από τη σέντρα. Εξάλλου δε θα είναι η πρώτη φορά που θα νικάω τον ΠΑΟ με κόντρα διαιτησία…

α) Εκτός Ελλάδας τα τελευταία 10 χρόνια ε?
β) Το περισσότερο παρασκήνιο παίχτηκε στον “Πρωταθλητή”. Εϊδα γαυρους να κυνηγάνε τη διαιτησία από το πρωτο κιόλας παιχνίδι με το σωστά ακυρωθεν γκολ του Μήτρογλου.
γ) ΗΔΗ κλαίγεσαι (και πάλι) για το Δαλούκα! (Τώρα θα μου πεις “αντικειμενικά” ο Δαλούκας θα ευνοήσει το Βάζελο…σουπερ!) :lol:

Μια χαρά! Αντικειμενικότητα, εύγε!

Κουρασις με διαιτησιοσυζητηση…ΚΟΥΡΑΣΙΣ ομως

Καρβου αγορι μου, καλα σου λενε, πως προεξοφλεις κακη διαιτησια στο ΟΑΚΑ? Γιατι η εισαι ολυμπιακος και οπως λες πρεπει να νικαω και τη διαιτησια, αρα ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ η αρχιζουμε να ριχνουμε (η να υπαινισσομαστε φταιξιματα) στη διαιτησια για να υποβαθμισουμε ενα δικαιο πρωταθλημα του βαζελου. Ναι πηρε τα σφυριγματα του, αλλα μην τρελαθουμε, δεν παιρνει το πρωταθλημα λογω διαιτησιας. Αυτο το ‘εμεις δεν ασχολουμαστε με διαιτησια’ , αλλα κατα βαθος ασχολουμαστε λιγο προσωπικα με εχει κουρασει.
Παντως προτιμω να παιξει ο οσφπ με κοντρα διαιτησια στο ΟΑΚΑ για να δω αν κουβαλανε αρχιδια οι παλαιμαχοι η παιζουν μονο οι φανελες.

(Οσο για τα ματς με τη μπορντο, πραγματικα…που την ειδατε την κακη διαιτησια???Ακομα και το ακυρωθεν του 1ου ματς δεν ειναι καμια φαση που βγαζει ματι, εγω ακομα και στα ρηπλεη που την εβλεπα ελεγα ναι κανει φαουλ ο Mατ…με αλλα λογια στην κριση του ηταν, δεν νομιζω να εχασε τον υπνο του ο Webb)

Πολυ φοβαμαι παντως πως θα περασουμε εφιαλτικες καταστασεις την Κυριακη, να μην μπορουμε να βγουμε απο την περιοχη μας, πιεση βαζελου, καρδιακη ανακοπη στολτιδη κτλ. Σιγουρα δεν προκειται να το δω δηλαδη δεν θα αντεξω να βλεπω την καταντια μας (αλλο)

Έλα ρε κλασικό κολπάκι είναι.
Αν νικήσετε θα λέει “Τους μπιπ και με διαιτησία κόντρα”, αν χάσετε “ΚολοΔαλούκα”. :lol:
(Μήπως θες Κάκο Καρβού ή Σπάθα;)
Πουλάω τι συλλογή μου απο AC/DC για Αλέφαντο στο γαύρο,ε.

:lol:

8O8O
Στο ΟΑΚΑ με τον βάζελο παίζουμε, όχι στο Καμπ Νόου με τη Μπάρτσα!
Και είναι και η ημερομηνία η άτιμη που τους ξυπνά μνήμες: 21/3

@Μανσον: Nαι ρε, είμαι πολύ Γαύρος, κωλόγαυρος, και πολύ περήφανος για αυτό!

Ρε μη το κουράζετε με το ντέρμπι γενικά, θα είναι από τα πιο βαρετά ματς όλων των εποχών.
Κανείς δεν πρόκειται να βάλει πάνω από 2 γκολ και γενικά θάναι ένα όμορφο φιλικό…

Ρίχτε και όλα τα λεφτά σας στο under να πάτε και μπιγκ-4 και ράμσταην.

Βλαμμένα είστε; Είπα εγώ πως θα είναι στημμένη η διαιτησία ή πως θα αδικηθεί ο Ολυμπιακός; Έγραψα ένα ολόκληρο ποστ που λέω “στα @@ μου το πως θα είναι η διαιτησία, όπως κι αν είναι η διαιτησία, εγώ απαιτώ από τους παίκτες μου να κερδίσουν την Κυριακή” κι εσείς μου απαντάτε στο γάμο του καραγκιόζη! Αν δε μπορείτε να καταλάβετε πως το “πιέζω για να μπει ο διαιτητής που με σφυρίζει βολικά και με αυτόν δυσκολεύεται ο αντίπαλος” δε σημαίνει “στημμένος διαιτητής” ή κακή διαιτησία, τότε δεν έχει νόημα και να προσπαθώ να σας εξηγήσω.

Τις προάλλες οι βάζελοι ειρωνευόσασταν τον Μποκανί. Προσοχή αυτή την Κυριακή μη σας διαψεύσει (ξανά) ο Μήτρογλου!

Karvou, ξεκίνα να γράφεις από τώρα κείμενα για την Κυριακή. Μπορείς να καλύψεις όλα τα σενάρια.:stuck_out_tongue:

Να πω εγώ 2-3 στοιχεία που μπορεί να κρίνουν το ντέρμπι.

α) Ο ΠΑΟ τρέχει πιο πολύ και ειδικά στο κέντρο. Αν δεν αντέξει ο Στολτίδης που λογικά θα ξεκινήσει βασικός θα έχει προβλήματα στον άξονα ο Ολυμπιακός.
β) Η άμυνα του ΠΑΟ μπορεί να κάνει ένα δώρο οποιαδήποτε στιγμή.
γ) Ο ΠΑΟ θα παίξει με αριστερό μπακ τον Καντέ, δηλαδή δεν θα κατεβαίνει από τα αριστερά.
δ) Το γήπεδο δε θα είναι έδρα. Ξέρω πολύ κόσμο που δεν ξέρει 5 παίκτες σύνολο από τις 2 ομάδες και που δεν θα το έβλεπε καν από την TV, ο οποίος πάει γιατί το θεωρεί κοσμικό γεγονός. Αυτό δεν είναι ποδοσφαιρική έδρα.
ε) Για τον Ολυμπιακό το Χ δεν είναι βολικό, κάτι που ενδεχομένως θα κάνει το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον.

:–:--

ε τώρα κι εσύ…
αυτά είναι χτυπήματα κάτω από τη μέση (τα διπλά quotes).
:lol::lol::lol:

:–:--

Αφού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας, κάντε το. Σόρυ γκάιζ, αλλά δεν έχω χρόνο για να εξηγώ γιατί ο Δαλούκας ΔΕ θα ήταν στο ντέρμπι, αν συνέχιζε στις διαιτησίες του να κάνει λάθη υπέρ του ΟΣΦΠ. Θεωρώ πως μόνο οι αμοιβάδες δε μπορούν να το καταλαβουν από μόνες τους, οπότε σας το αφήνω σαν άσκηση.

κάτσε να το πιάσω με την απλή συλλογιστική

α) έβαλαν τον Δαλούκα γιατί ξέρει πως αν ευνοήσει τον Ολυμπιακό θα τιμωρηθεί, ενώ επιπλέον χάνει ο Ολυμπιακός μαζί του.
β) Με την τοποθέτηση του είναι σα να θέλουν να πουν κάτι
γ) Από την άλλη αυτό δε σημαίνει ότι θα έχει κακή διαιτησία
δ) Σφυρίζει όπως βολεύει τον ένα και κατά του άλλου
ε) Αλλά δεν σημαίνει πως είναι στημένος

Πιθανά συμπεράσματα:

α) Το πρόβλημα είναι πως ο Δαλούκας δε θα μας ευνοήσει γιατί φοβάται
β) Γιατί εγω δεν, αφού ναι μεν, αλλά…