Δεν πρόκειται να πάρουμε πέναλτι και δεν πρόκειται γενικά να ευνοήσει κάποιον από τους δυο ο Δαλούκας.
Μάντρεηκ πώς γίνεται και δεν θυμάσαι το γκολ του Εντόι που ήταν πρόπερσι (μαζί με τα υπόλοιπα σφυρίγματα αυτού του ματς) αλλά θυμάσαι τον Καλόπουλο και το “βόλεϊ του Ριβάλντο” προ τετραετίας (ο Μχαλάκης ήταν αλλά δεν πειράζει)? Τα χρυσόψαρα που λέγαμε, ε?
Ε είδες; Ούτε αυτό θυμάμαι πολύ καλά. :p. Καλούμαι να απολογηθώ που δε θυμάμαι κάποια φάση; Μπορεί να μην είχα δει καν το ματς ή το άλλο να μου έμεινε γιατί ήταν πιο συναρπαστικό. Θυμάμαι σα χθες το 3-2 με τα δύο αυτογκόλ μας αλλά τα περσινά παιχνίδια θα χρειατσώ βοήθεια για να τα θυμηθώ. Δεν ήξερα ότι πρέπει να είμαι σαν τον Τραμπάκουλα που έχει αρχείο (όπως υποστηρίζει). Το ότι αναγνωρίζω τη σημασία της διαιτησίας στο ποδόσφαιρο δε σημαίνει ότι αλλάζει η σημασία του ποδοσφαίρου στη ζωή μου, μην μπερδεύεσαι.
Mandraka εγώ λέω το εξής απλό. Αν είναι να μιλήσουμε σοβαρά για διαιτησία θα πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε δίκαιοι και όχι οπαδοί και άρα ισοπεδωτικοί. Αλλιώς είναι βέβαιο ότι καταλήγουμε σε εντελώς ανούσιες και κουραστικές συζητήσεις .
Δε θυμάμαι μόνο ό,τι με συμφέρει. Ρωτήθηκα για δύο συγκεκριμένες φάσεις και σε αυτές απάντησα. So simple. Θεωρητικά καμία από τις δύο δε με συμφέρει. Ας με ρωτήσετε και για άλλες (είτε που να με συμφερουν είτε όχι) αν θέλετε να κάνετε τεστ μνήμης
Ζούγκλα κι εγώ το ίδιο απλό πράγμα λέω. Αλλά εγώ δεν προσπάθησα να κάνω κουβέντα για διαιτησία αυτή τη στιγμή. Τσιτώθηκα με τον Κάρβου που όλο για διαιτησία μιλάει αλλά ποτέ δεν το παραδέχεται
Με αυτό που θα έπρεπε να ασχολείσαι και εσυ ασχολούμαι εγώ, τα πλέι οφ που θα διεκδικήσουμε μαζί την δεύτερη θέση. Βέβαια κάτι μου λέει πως εκεί ο οσφπ θα φάει ένα κάποιο σπρώξιμο γιατί δεν νοείται να μείνει εκτός champions league αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ασχολούμαι με την διαιτησία, έτσι απλά το αναφέρω, ε…
Δεν έχει νόημα Μάνδρακα. Σε κλειστά αυτιά δεν έχω λόγο να μιλάω. Ήδη σήμερα πολύ ώρα έχασα παλεύοντας να σου δώσω να καταλάβεις την άποψη μου, αλλά συνεχίζεις να μη θες να με ακούσεις. Εσύ θεωρείς δεδομένο πως εγώ αυτό που έγινε με τον Δαλούκα το θεωρώ “κακό”, άρα κλαίγομαι και επιμένεις πως εγώ ψεύδομαι όταν σου λέω πως δε το θεωρώ “κακό”/“προβληματικό”/“αδικία” ή κάτι που μου στερεί το τίτλο (που έχω ήδη χάσει επιπροσθέτως).
Εγώ δε θα σταματήσω να έχω άποψη για τη διαιτησία και το παρασκήνιο στην Ελλάδα και σίγουρα θα την εκφράζω δημόσια στο φόρουμ. Αν εσύ αυτό το μεταφράζεις ως “ο κάρβου που λέει πως πέρσι κλαιγόμασταν για τη διατησία φέτος δεν παραδέχεται πως κλαίγεται κι αυτός” είναι δικό σου πρόβλημα. Εγώ άποψη για τη διαιτησία γράφω στο φόρουμ τα τελευταία 4 χρόνια. Όχι από όταν ανέλαβε ο Πατέρας. Αν σε τσιτώνει, σε παρακαλώ μη μου απαντάς όταν δε θες να συζητήσεις μαζί μου, γιατί τότε αναγκάζομαι να απαντήσω και χάνουμε χρόνο και οι 2 μας (με εμένα περισσότερο μιας κι έχω το βίτσιο να γράφω περισσότερα).
Προς σύγαυρους:
Πάμε γερά για το ντέρμπι της Κυριακής. Με πάθος, σοβαρή άμυνα και μυαλωμένο παιχνίδι δε θα κινδυνεύσουμε. Με Λούα Λούα- Ζαϊρί στα άκρα, νομίζω θα τους πάρουμε και διπλό! Με Ντούντου τι γίνεται; (Σιγά μη δώσει λεφτά ο Κόκκαλης για τον Ριέρα…)
Δεν ξέρω τι εννοείς “κακό” και “προβληματικό”, αλλά το να ορίζεις διαιτητή με σκοπό να ευνοηθεί μία συγκεκριμένη ομάδα μάλλον εμπίπτει και στα δύο. Δεν μπορεί να αναφέρεσαι συνεχώς στη διαιτησία, να βγάζεις σενάρια και παρασκήνιο (υπαρκτό ή όχι - δεν το εξετάζω αυτή τη στιγμή), να αναφέρεις ουκ ολίγες φορές ότι ο αντίπαλός σου ευνοείται συστηματικά και ηθελημένα (άρα εμμέσως μειώνεις την επιτυχία του) και ταυτόχρονα να λες ότι είμαι μεγάλη ομάδα και δεν ασχολούμαι. Αν όντως δεν ασχολείσαι δώσε συγχαρητήρια και σώπασε. Ξαναλέω ότι κι εγώ την εξετάζω τη διαιτησία και για λίγα από τα πρόσφατα πρωταθλήματα του ΟΣΦΠ θα έδινα συγχαρητήρια. Αλλά δεν το παίζω και υπεράνω…
Κούρασελ που λέει και ο dude. Ας πούμε πως με έπεισες. Δε θα ασχοληθώ ξανά με το διαιτητικό παρασκήνιο, ούτε θα εκφράζω την άποψη μου για να μη νιώθεις πως σου μειώνω τον τίτλο. Θα παραβλέψω πως εσύ έχεις το πρόβλημα μιας και εγώ του δίνω όση αξία έδινα και στους δικούς μου (που τους θεωρώ μια χαρά τίμιους), αλλά θα σεβαστώ αυτή σου την επιθυμία.
Τα πλέη-οφ για τον Ολυμπιακό είναι μια άγνωστη και δύσκολη κατάσταση, και δεν νομίζω ότι είναι θέμα διαιτησιάς, αλλά διαχείρησης αυτής της καινούριας κατάστασης:):!:
Το ντέρμπι όμως έχει να κάνει και με την διαιτησία, καθώο ο π.α.ο., θέλει πέρα απ’ την κούπα να μας σκοτώσει με μια, αν γίνεται, ευρεία νίκη:):!:
Κάρβου μου φαίνεται και μένα ότι κάπου είσαι φάουλ. Διαβάζοντας όσα γράφεις δεν μπορώ να καταλάβω ποια είναι η θέση σου τελικά. Έγραψες στην αρχή ένα σχόλιο με αφορμή το διορισμό του διαιτητή στο ντέρμπι της Κυριακής που άφηνε να εννοηθεί κάτι αρκετά σαφές και μετά, απαντώντας σε mandrake και λοιπούς, σα να πήγες να αναιρέσεις όσα είπες, λέγοντάς μας ότι λάθος εντύπωση σχηματίσαμε όσοι καταλάβαμε ό,τι καταλάβαμε και μας μπέρδεψες. Και δεν είμαι λοβοτομημένος, για να σε προλάβω :Ρ.