Ολυμπιακός

Τι δικαιολογία να βρούμε ρε; Το ότι ήμασταν εμφανώς καλύτεροι, τουλάχιστον στο 1ο ημίχρονο (το 2ο ήταν μοιρασμένο) ήταν προφανές. Αλλά όταν δεν κάνεις τέτοιες ευκαιρίες, σαν το δοκάρι του Σισέ, γκολ (καλά ρε μπροστά σε ολόκληρο τέρμα πώς γίνεται να στείλεις την μπάλα ΕΚΕΙ;) και έχεις τέτοια ανύπαρκτη άμυνα, ακόμα και ο φετινός γαύρος στην λέει.

Εν κατακλείδι, καθαρή η νίκη του γαύρου, η οποία ήρθε χωρίς να παίξει καμιά μπάλα της προκοπής, ούτε επειδή ο Ντέρμπισαϊρ είναι κανας στράικερ ολκής (για να μην παρεξηγηθώ, σέντερ φορ ολκής θεωρώ έναν φορ τουλάχιστον επιπέδου Αγκουέιρο για παράδειγμα, όχι τον Σισέ ας πούμε), αλλά από μαλάκυνση της Πανάθας.

Θα διαβάσουμε άπειρα πράγματα τις προσεχείς ημέρες περί επιστροφής γαύρου στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος κι άλλα τέτοια όμορφα. Προσωπικά δεν το πιστεύω αυτό. Ακόμα και τώρα, για να χάσουμε το πρωτάθλημα πρέπει να γίνουν τα απερίγραπτα.

Η νοοτροπία του λούζερ στα ντέρμπι, για πόσο ακόμα ρε γαμώτο;

http://http://www.youtube.com/watch?v=j0uyqnKxMWs

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Nαι εχεις δικιο. ΔΕΝ κλαιγεστε και ΠΑΛΙ μας το χαρισατε. Ευχαριστουμε ετσι? :smiley:

Μεσα σε μια βδομαδα ειδα τους Rammstein live και τον Αγγλο να καρφωνει τον πελατη μπροστα σε 70.000 κοσμο…
Πιο καυλα δεν γινεται!!!:smiley:

Απόδειξη να κόψουμε μόνο, τώρα με το νέο φορολογικό…

Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. :smiley:

ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ…ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΡΕ

Σημερα καποιοι καταλαβαν γιατι τον λενε ΘΡΥΛΟ! Λοιπον συνχγαρητηρια για το πρωταθλημα και επειδη ειμαστε καλοι τους καναμε δωρο 2 τσαπου να το νιωσουν ποιο καλα:D8):lol:

Ελπίζω να μην φάω ban αλλά…

[SIZE=“5”]ΕΧΥΣΑ[/SIZE]

ΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΕΣ ΜΟΥ!!!

Κοψαμε Κρισπ,κοιτα πιο πανω στα ποστς!Αλλα δεν εχει μεινει αλλο χαρτι στη ταμειακη,τωρα φερνουν καινουριο για τα μελλοντικα κλαρινα…

Eλα ερχεται και η εορταστικη αλα Σειρηνα Productions…

οοοοοπ

Περιμενουμε και σχολιο Dr Love με κομμενη την ανασα!

ατελειωτη ηδονη!αυτο απλα.και μπορουσαμε και αλλα στο τελος.

κατα τα αλλα μετρια η ομαδα και σημερα,αλλα στα…φρυδια μας:p(μονο για σημερα ε)

Τελικά ο παρτενέρ ήταν Άγγλος σήμερα…

αυτος ο αγγλος μετα τα υπερκαβλωτικα παστελια στην αεκ περσυ, εβαλε και το σουπερντουπερ καβλωτικο υπερπαστελωμα φετος

Α ΡΕ ΜΑΤ ΛΑΤΡΕΙΑ

Αηδιες. Ο Παρτενερ ηταν ο γνωστος πρασσινος σημερα.

Θελω εξωφυλλο Πρασσινης αυριο για εγγυημενο γελιο μεχρι δακρυων

[SIZE=“7”]Xoxoxό[/SIZE]

@Ντέρμπυ: Tελικά ο “πρωταγωνιστής” ήταν Άγγλος κορίτσια!

@Μandrake: Tα συγχαρητήρια που ζήτησες να σας δώσει χθες ο Κάρβου, σας τα έδωσε ο Ματ εκ μέρους όλων μας :slight_smile:

@Σπανός: Mόνο μαθηματικά είμαι ενός τίτλου, σωστά; :-s

Υποθήκη και για τα επόμενα χρόνια το κόμπλεξ αυτό που δεν λένε να το ξεπεράσουν. Από την άλλη, σε αυτή την ομάδα μας την τόσο προβληματική φετός, δεν μπορούμε παρά να αναγνωρίσουμε τον γνήσιο Όλυμπιακό χαρακτήρα που έδειξε μετά το γκολ, κυνηγώντας και 2ο, εκεί που άλλοι στη θέση μας θα είχαν περάσει 25’ λεπτά να βόσκουν στο χορτάρι…

Τίτλο πρωταθλήτή μπορεί να πάρει και άλλος (κάθε 7 ή 5 χρόνια :roll:)
Ψυχή πρωταθλητή μόνο εμείς!

καλα αστους να πιουν κανα perrier τωρα… και αυτο γαλικο και πρασινο ειναι… καλη τους χωνεψη…

lupin: το πες κι εγινε… :smiley:

Έπρεπε να τους βάλουμε 2-3 ακόμα στο τέλος αλλά δεν πειράζει, το ένα και να καίει εξίσου καλό είναι…

Ο δαλούκας φταιει που χάσαν ρε :stuck_out_tongue:

[SIZE=“6”]ΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΠΕΛΑΤΕΣ!!! [/SIZE]