Παραληρουν τα βαζελακια απο την λη-ψω… Παρε μας μια πιπα s’il vous plaiiiiiiiiiiit
Ποιος σοθ ειπε για ολα τα ματς του πρωταθληματος?
Εγω του λεω οτι ειχατε αμπαλη επιθεση σημερα αν με τοσες ευκαιριες δεν βαλατε γκολ και αυτος λεει οτι ειχατε καλη επιθεση αλλα ο Οντιν κοντρολαρε την μπαλα και δε την αφησε να μπει.
Οτι να’ναι δηλαδη
Σιγα ρε κρισπ μην περιμενω μεχρι αυριο.
Ξυπνησα τους γονεις μου να τους πω για σενα και για το γεγονος οτι με επιβεβαιωσες.
Ρε δατς γουαη σοβαρα τωρα.
Σκεψου πως επαιζες με μια ομαδα χωρις γκαλετι, ντουντου, ντιογκο (τους 3 καλυτερους της παικτες περσυ), χωρις ζαιρι που ηταν ο καλυτερος στο προηγουμενο ματς και χωρις τον καλυτερο της αμυντικο στο 2ο ημιχρονο. Μια ομαδα που εχει φυσικη κατασταση ερασιτεχνικου πρωταθληματος (και πολυ λεω). Μια ομαδα που τα χαφ της ειναι παλαιμαχοι και πααρα πολυ αργοι. Εσυ παιζεις με πληρη ομαδα απο τη μεση και μπροστα, με μια χαρα φυσικη κατασταση, σε ενα γηπεδο με 60000 κοσμο και ετοιμη να κανει φιεστα, ψυχωμενη για τη νικη κτλ.
Και σε ολο τον αγωνα απειλεις με στημενες μπαλες, σεντρες και γιομες (οκ και αυτα στα ποδοσφαιρο ειναι , ομορφη μπαλα δεν τη λες παντως)
Ε σε αυτον τον ολυμπιακο δεν μπορεις να βαλεις ΕΝΑ (1) γκολ? Και μαλιστα οταν τρως σου κοβονται ξανα τα ποδια? Τι να πω, εγω δεν θα χαιρομουν με την ομαδα μου παντως.
Δηλαδη λες και δεν ξερατε πως ο οσφπ θα αφησει χωρους γιατι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ.
Και σε μια ομαδα χωρις χαφ το μονο που εχεις να κανεις ειναι να βαλεις ενα γκολ! Ε δεν το κανατε.Παλι.
εντιτ
και απο μια ομαδα χωρις προπονητη
Καημένοι γονείς, ακόμα σιχτιρίζουν για το βάσανο που τους βρήκε.
Ωραια!
Ειδες να διαφωνω σε κατι απο αυτα?
Εγω δεν ειπα οτι ειμαι ικανοποιημενος απο τον παναθηναικος.
Αλλα οτι επαιξε καλυτερα επαιξε.
Ναι ρε κρισπ παιζει και να σε βριζουν και ολο το βραδυ or not.
Λοιπον τελος παντων. Το ειπα και πριν. Δε με νοιαζει αν δεν παρουμε το πρωταθλημα φετος. Ακομα καλυτερα μαλλον, για να πεσει κανα φραγκο για τις αναγκες της ομαδας.
Τοσα εχουμε. Χεστηκα αν το παρουν οι Βαζελοι αυτο. Νικησανε ολες τις μικρες ομαδουλες, στα μεγαλα παιχνιδια τζιφος, και εμεις μια φορα τους καναμε ρεζιλι παλι εντος/εκτος εδρας. Μου φτανει. Τωρα μπορουν να παρουν το πρωταθλημα ελευθερα. Εγω ειμαι ικανοποιημενος. Οχι απο την αποδοση της ομαδας φετος που ηταν τραγικη, αλλα γιατι ακομα και ετσι, τους πελατες δε τους χασαμε
Παω για νανι. Ανυπομονω να δω πρασσινα πρωτοσελιδα αυριο :D:D
Καληνυχτες
Ε οκ πραγματικα το να χασει το πρωταθλημα και μενα δεν μου λεει τιποτα, δεν το αξιζει αλλωστε. Εφοσον δε καταφερει και βγει τσουλου ουτε γατα, ουτε ζημια, αλλα δυστυχως με τον Κοκκαλη φοβαμαι πως παλι δεν θα γινει σχεδιασμος για σοβαρες μεταγραφες, θα περιμενουμε παλι τελη Αυγουστου για να δουμε αν θα παρουμε τα λεφτα της ουεφα…
Καλά, οι δικοί μας τι ακριβώς πήγαν να πανηγυρίσουν στου Ρέντη; Το ότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να μην είχε χάσει το πρωτάθλημα αν ήταν σοβαρός; Τέτοιες βλακείες κάνουν ορισμένοι οπαδοί μας και μας βλέπω του χρόνου πάλι με Μπάντοβιτς…
Πολυ κλάμα αυτή η βαζέλα δεν την αντέεχω…
Ισχύει … αν ήμουν οπαδός του Ολυμπιακού με τα ίδια μυαλά που’χω τώρα ως οπαδός του Παναθηναϊκού περισσότερο θα μ’ενδιέφερε να μπει η ομάδα στους ομίλους του Τσου Λου τη νέα περίοδο (γιατι η τσέπη του θείου Σωκράτη έχει στενέψει) και ο γενικότερος σχεδιασμός μετά την φετινή απογοήτευση παρά να κάθομαι σ’ένα φόρουμ το βράδυ να την λέω σε οπαδούς του Παναθηναϊκού για το συγκεκριμένο ντέρμπι που σ’έναν χρόνο όλοι θα έχουν ξεχάσει (γιατί ούτε Ριζούπολη ήταν, ούτε ένας Ευθυμιάδης έδωσε πέναλτι στο 90φεύγα …).
Ρε ασύφταε αγόρι μου … Ακόμα και σήμερα που κερδίσατε καθαρά έχετε παράπονο απ’τη διαιτησία λες … γιατί; Για τα δοκάρια; Δεν παίζεσαι! Απ’τα ντέρμπι που’χω δει στη ζωή μου ήταν άνετα απ’τα πιο νορμάλ, από διαιτητική άποψη. Σταματήστε να γράφετε βλακείες γιατί εκτίθεστε, όποιος άνθρωπος βλέπει μπάλα σοβαρά (κοινώς όποιος δηλαδή δεν είναι φανατίλας) δεν μπορεί να γράφει τέτοιες μπαρούφες.
Για την άποψή μου για τα υπόλοιπα περί ντέρμπι σας παραπέμπω στο προηγούμενο ποστ μου(στα αυτά σας αλλά τέλος πάντων).
Γενικά τώρα …
Καλή η πλάκα και η καζούρα ρε σεις, στην τελική γι’αυτό υπάρχει η μπάλα για μας … αλλά κρατήστε ένα επίπεδο. Μερικοί παραείστε μπουζούκια. Δηλαδή ο άλλος (ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε) κάθεται 3 ώρες γράφοντας ανούσια ποστς (δεν πάει μόνο σε γαύρους αυτό). Δείχνει αυτό καμιά σοβαρότητα; Είναι η ίδια νοοτροπία που χρόνια τώρα οδηγεί μπαγλαμάδες να πηγαίνουν στο γήπεδο μόνο για να πετάξουν μπουκάλια στον Νικοπολίδη (και τον κάθε Νικοπολίδη). Κατά τ’άλλα, όταν σας ρωτάνε πόσο ψηλά την έχετε την μπάλα και τις ομάδες στη ζωή σας η απάντηση είναι “έλα μωρέ, πλάκα να κάνουμε!” … Ούτε λεφτά να βγάζατε μερικοί …
Χαλαρώστε λίγο και δείτε μπαλίτσα το’να τ’άλλο ξέρω’γω.
Λέβι άουτ.
Τιμή και δόξα στον “γίγαντα” Καρούλια που ανέφερε επί λέξει: “Ο Παναθηναϊκός έχασε τις περισσότερες ευκαιρίες που έχει χάσει ποτέ ομάδα σε ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου”.
Μαζί σου, απόλυτα όμως. Δεν είναι λόγος να πανηγυριζουμε για μια νίκη με τον πελάτη. Αλλά όπως έχω ξαναγράψει ο πλήρης Ολυμπιακός πάλι αέρα θα το έπαιρνε.
-
Μία κοπέλα έχασε 2 δάκτυλα από κροτίδα που ένας Θεός ξέρει πόσες γουρούνες μαζί ήταν
-
24 τραυματίες εκτός γηπέδου
-
Μολότοφ στο πούλμαν του Ολυμπιακού, με τους παίκτες της ομάδας μέσα
wtf?
Xθες αναρωτήθηκα αν θα υπάρξει τιμωρία στον ΠΑΟ για τα καφριλίκια των οπαδών του. Μετά όμως θυμήθηκα και την δική μας τρομοκρατία και συνήλθα… δεν έχει νόημα να ψάξουμε ποιος είναι πιο κάφρος.
Πρώτον, γι αυτό ακριβώς δεν είσαι οπαδός του Ολυμπιακού.
Δεύτερον, ουάου πώς δεν το σκέφτηκα αντί να γράφω σ’ ένα φόρουμ, να πάρω τηλ. το φίλο μου το Σωκράτη να του εκφράσω τις ανησυχίες μου για την επόμενη σεζόν.
Τρίτον, τι σε νοιάζει τι κάνουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού γενικώς. Εσύ που είσαι παιδί σπουδαγμένο στα εξωτερικά και ανώτερος γενικά απλά μην ασχολείσαι.
Τέταρτον, πιο αστείο από οπαδούς του Ολυμπιακού που κάνουν καζούρα σε ένα φόρουμ είναι δήθεν ανώτεροι οπαδοί του Παναθηναϊκού που κάθονται και απαντάνε.
Καλημέρα πελάτες.
ΦΑΠΕΣ!
Ο Πάο πηγε χτες να το κάνει “Ριζούπολη” το ματς. Όσον αφορά την ατμόσφαιρα τα κατάφερε, στο αγωνιστικό μέρος πάλι μας τα χάλασε