Ολυμπιακός

δεν ασπαζομαι την θρησκεια σας αλλα ετυχε χθες να δω τον αγωνα…ελεος…μαλλον τους ειχε επηρεασει η διαρρηξη,η ο αναδρομος ερμης:p8O

http://www.sport-fm.gr/article/223350

E, ντάξει, ουσιαστικά μας είπε ότι 1+1=2.

Στην ομαδα ομως ουτε αυτο δεν ξερουν :stuck_out_tongue:

http://www.fightclub.gr/inner.aspx?15

:lol:

καλα αν τους πλακωσουνε καμια μερα δεν θα μου φανει και πολυ περιεργο ειδικα το βαιμακη…

Φαντάσου δηλαδή πόσο για τα μπάζα πρέπει νάναι μια ομάδα ώστε να χάσει 2 φορές από αυτό το σκορποχώρι χωρίς καν σκοράρει. 8)

Καλά έχει χάσει και απο μεγαλύτερες ομάδες φέτος ο βάζελος αλλά τελικά το πήρε.

Δεν μας βοηθάνε και οι αντίπαλοι των πλέη οφ να σοβαρευτούμε:
3 ήττες σερί ο ΜΠΑΟΚ, πτώμα με τον Πανιώνιο η ΑΕΚ, τα βλέπουν αυτά οι δικοί μας και χάνουν κάθε όρεξη για προπόνηση…:stuck_out_tongue:

Σοβαρά πάντως:
Aπό τα δύο προηγούμενα χρόνια βλέπουμε πως ο 2ος της κανονικής σεζόν έχασε τη θέση του στα πλέη οφ γιατί πήγε σε αυτά ξενερωμένος που έχασε το πρωτάθλημα ή μπλαζέ ή δεν ξέρω τι άλλο. Πρέπει άμεσα να γίνει κάτι. Αν αυτό θα είναι να έρθει στο Ρέντη ο Τζόλε, ή ο Σάββας ή και ο Βαλβέρδε από πριν τα πλέη οφ δεν είμαι σίγουρος, πάντως ό,τι είναι να γίνει πρέπει να γίνει τώρα!

εγω προτιμω να παμε ουεφα μια φορα, τουλαχιστον εκει εχουμε ελπιδες για κατι αξιολογο

Είδαμε κι εκει προκοπη…

Το παν είναι να φτιάξουμε μια ομάδα, που θα παίζει πολύ καλή μπάλα, και θα κάνει νέα 7τία ή 5τία…αλλά πάνω απ’όλα θα είναι μια υπολογίσημη δύναμη στην Ευρώπη:):!:

Σήμερα καλά θα είναι, αν γίνει το 3-0, να κάνουν και οι ίδιοι καλό, ξεκούραστο Πάσχα, γιατί έρχονται οι μέρες που θα κριθούν όλα:):!:

Χαλαρά θα γίνει το 3-0…

Γενικά συμφωνώ με αυτή την άποψη αλλά στην παρούσα φάση,αποκλεισμός από το cl σημαίνει οικονομική καταστροφή για τον Oλυμπιακό.

Μια φορά να πάνε σε εκτός έδρας παιχνίδι και να είναι αυτοί 15 πόντους μπροστά δεν παίζει.
Καλή Πέμπτη…

Χάλια η ομάδα στην πολωνία. Έτσι που παίζουν όχι Παρίσι, ούτε στην Κρύα Βρύση δεν πάνε. Νωθρή επίθεση, άμυνα με τα μάτια και ο Γιαννάκης στην κοσμάρα του. Ελπίζω να το αποφασίσουν να παίξουν άμυνα στο δεύτερο και γενικά να μπουν στο παιχνίδι…Τελικά αρχίζω να πιστεύω αυτό που έγραφε ο Dead πως ο Γιαννάκης κάτι έχει με το Σόφο. Ξέρω γω τον είδε να χαίρεται στο ολ σταρ γκειμ και είπε να του κόψει τη φόρα…δεν βλέπεται η ομάδα και υστεριάζω :stuck_out_tongue:

Αφου ο βλακας ο Γιαννακης τον Σοφο τον βαζει μεσα για να παιζει αμυνα ψηλα και οταν μπαινει μεσα το αλλο το θηριο δεν τον βαζει.Βαζει τον Μπουρουση που οσο καλη χρονια εκανε περσι τοσο χειριστη κανει φετος!!!Και ευτυχως να λεμε που παιζει και ο Μιλος γτ η διαφορα θα ηταν πολυ μεγαλυτερη…Τρομερη πασα εκει που πηρε το ριμπαουντ και η μπαλλα εβγαινε!!!

Α και κατι αλλο…Οι διαιτητες ξερουν απο μπασκετ???γτ δινουν κατι βηματα οτι να’ναι

Όλα τα βήματα σωστά ήταν.

Το βασικό είναι η μηδενική άμυνα.
Άμα δεν παίζεις άμυνα δεν πας πουθενά.

Καλά εκεί μας μάγεψε .Θεούλης ο Μίλος. Άντε να δούμε…

τους εχουμε . .