δε νομιζω να μαθουμε ποτε κατι τετοιο. παντως γουσταρουν σιγουρα το μπασκετ περισσοτερο να ξερεις. τοσα ταξιδια ακομα και σε ματς του nba πανε.
Ναι με τόσα λεφτά όντως γίνεσαι φιλότεχνος, φίλαθλος, nbaer κλπ
κείμενο από το 2007 (τότε το Βατοπέδι ήταν ακόμη “θαυματουργό”)
Πλέον είναι από τους σημαντικότερους παραγωγούς φαρμάκων στην Ελλάδα (μαζί με Γιαννακόπουλο) και κύριοι προμηθευτές φαρμάκων στο ελληνικό δημόσιο. Θα σε γελάσω ως προς το ποιος έβγαλε περισσότερα λεφτά από το φιάσκο με τη γρίπη των χοίρων. Αυτός; ο Γιαννακόπουλος; ο Αβραμόπουλος; Δεν ξέρω ακόμη…
Συμπληρωματικά σε αυτά που λέει ο κάρβου να ξέρετε πως το gavros.gr είναι το δημοσιογραφικό όργανο του Λαυρεντιάδη. Έτσι. Κάθε επιχειρηματίας που σέβεται τον εαυτό του, έχει και τους δημοσιογράφους του…
Ααααα μηπως αυτος βγαζει και την καινουρια εφημεριδουλα;
Aυτη ειναι η σοβαροτητα που πρεπει να αντιμετωπιζουμε την ομαδα μας.
O ίδιος ο Μπάντοβιτς λέει!! :lol3:
εδω η επιλογη να μην λειψει κανεις εχει 99 αποδοση…
:lol::lol:
Πάντως τα τελευταία χρόνια ο Κόκκαλης προσπαθεί να βρει τρόπο να διωξει τον Ολυμπιακό από πάνω του. Δεν έχει να κερδίσει πλέον κάτι από την ομάδα.Θα την πουλήσει όταν μπορεί με το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος και θα πάει για διακοπές . Το ίδιο ακριβώς έκανε και στο μπάσκετ όταν κατάλαβε ότι δεν έχει ψωμί το άθλημα για αυτόν. Και ξέρουμε όλοι ότι η ομάδα του μπάσκετ έκανε μια δεκαετία για να στρώσει…
περιττο οτι εγινε forward σε ολα τα παιδια στη δουλεια…:lol::lol:
Ξέχασες τον Τσιλντρες
Χωρίς Κλέιζα δεν γίνεται δουλειά. Άμα έπαιζε το είχαμε… Ελπίζω την Πέμπτη να τελειώσει το αστείο.
Aυτό έχω ακούσει και εγώ
Στο αν θα κατέβει ο πρόεδρος στο Ρέντη δεν μπορούμε να ποντάρουμε; :-s:-s:p
Για δες που αρχίσανε ήδη οι κωλοτούμπες για τις “μαύρες τρύπες του Ολυμπιακού” που καταστρεφόταν το καλοκαίρι και είχε τα “ίδια” χρέη με την ΑΕΚ κλπ. Τσώχο αγόρι μου, εσύ το καλοκαίρι δε μας έλεγες πως η ΠΑΕ λέει ψέμματα όταν έλεγε πως τα οικονομικά μας δεν είναι όπως τα έγραφες; Τι έγινε τώρα;
“Αντικειμενικές” εφημερίδες forever ρε!:lol::lol:
[SIZE=“4”]Στα “κόκκινα” ο Τεν Κάτε![/SIZE]
Ο Ολλανδός τεχνικός βρίσκεται …μια ανάσα από τον Ολυμπιακό και σήμερα βρίσκεται στην Ελλάδα
Σε όλα τα βρήκαν Χενκ Τεν Κάτε και Ολυμπιακός, με την επιστροφή του Ολλανδού τεχνικού στο Ελληνικό πρωτάθλημα να θεωρείται δεδομένη.
Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά θα αναλάβει το “ερυθρόλευκο” τιμόνι και σίγουρα πρόκειται για μια κίνηση που θα συζητηθεί!
Από σήμερα το πρωί βρίσκεται στην Ελλάδα και τις επόμενες ώρες θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ, ώστε να πέσουν οι υπογραφές.
Μάλιστα εντός της ημέρας αναμένεται και η ανακοίνωσή του και όπως είναι φυσικό ο Ολυμπιακός θα κατέβει με άλλη ψυχολογία στα play-offs.
http://www.balla.gr/default.asp?pid=102&la=&clubid=2&artid=105198
.
.
.
.
.
.
.
για ενα δευτερο το πιστεψα…
Δεν σας χαλαει παντως.
'στειος…
Καλό…λόγω της ημέρας:):!:
[SIZE=“3”]Λέτο: Καλές αναμνήσεις με Ολυμπιακό
[/SIZE]
Μια μέρα τις δηλώσεις του ο Σεμπάστιαν Λέτο στις οποίες δεν ανέφερε καθόλου τον Ολυμπιακό ο Αργεντινός άσος του Παναθηναϊκού θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους τονίζοντας οτι πέρασε με τον Ολυμπιακό ωραίες στιγμές κατακτώντας τον τίτλο όπως και με τους “πράσινους” πιθανώς.
Αναλυτικά όσα είπε στην αργεντίνικη εφημερίδα “La Mentira”: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα κατακτήσω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό, αφού η ομάδα έκανε μια τεράστια προσπάθεια και παίρνει με το σπαθί της τον τίτλο”.
Κάτι τέτοιο έκανα και πέρσι με τον Ολυμπιακό, το πρώτο κλαμπ με το οποίο έπαιξα στην Ελλάδα. Έχω πάντοτε καλές αναμνήσεις και από κεί. Δύσκολα, θα ξεχάσω τις στιγμές που έζησα με τον Ολυμπιακό.
Οι δυο ομάδες μοιάζουν πολύ, αφού έχουν φανατικούς οπαδούς. Ακόμη και οι πρόεδροι μοιάζουν, αν και ο κύριος Πατέρας είναι νεότερος από τον κύριο Κόκκαλη".
http://www.balla.gr/default.asp?pid=96&&la=&artid=105238
αργοτερα θα εχει και διαψευση του στυλ “εγω ποτε δεν εδωσα συνεντευξη”
[SIZE=“4”]Κρυφή κάμερα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού![/SIZE]
Την ύπαρξη κρυφής κάμερας (φωτο) στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων ανακάλυψαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού!
Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή των “ερυθρόλευκων”, η συγκεκριμένη συσκευή κατέγραφε την ώρα που ο Παναγιώτης Γιαννάκης και οι παίκτες του προετοιμάζονταν για τον τέταρτο αγώνα με αντίπαλο την Πρόκομ.
Φυσικό ήταν από τη στιγμή που εντοπίστηκε η κάμερα, οι άνθρωποι της ελληνικής ομάδας να απευθυνθούν άμεσα στους αρμόδιους. Ανέφεραν το συμβάν στον κομισάριο του αγώνα, ενώ επ’ αυτού ενημερώθηκαν οι τρεις διαιτητές και η διοργανώτρια αρχή.
δεν ειναι μουφα…
το εχουν 2 site…!!!