το μαμησες και εσυ…
ολοι πανω κατω τα ιδια ειναι…
αλλα τωρα που τα καναλια θελουν “και καλα” να κανουν αναδιαπραγμάτευση των τηλεοπτικων “λογω βιας” πανε και κανουν επεισοδια και δινουν πατημα σε αυτους…
ειμαστε ζωα τελικα…
το μαμησες και εσυ…
ολοι πανω κατω τα ιδια ειναι…
αλλα τωρα που τα καναλια θελουν “και καλα” να κανουν αναδιαπραγμάτευση των τηλεοπτικων “λογω βιας” πανε και κανουν επεισοδια και δινουν πατημα σε αυτους…
ειμαστε ζωα τελικα…
Εμένα δε με χαλάει αυτό που κάνει ο ΣΚΑΙ κι ας είναι πολιτκώς καθοδηγούμενο. Οι πρόεδροι αυτών των ομάδων στήριξαν αυτές τις εξέδρες που με έκαναν να κόψω το γήπεδο, τώρα ας τα λουστούν. Ας καταργήσουν τους οργανωμένους χούλιγκαν πρώτα, ας κάνουν πιο πολιτισμένες εξέδρες (όπως προς τιμήν του πάλεψε ο Ντέμης) και μετά ας έρθουν να ζητήσουν λεφτά από τα τηλεοπτικά και το κράτος.
επιτελους ενας που συμφωνει με εμενα στο θεμα του νικολαιδη.!!
με οποιον το συζηταω ακουω κατι “α,μωρε τον προδοτη” και “ο κοντος θελει να μην εχει οπαδους καθολου…! #-o”
παντως σε συνδιασμο των τηλεοπτικων και της νεας φορολογιας οι μεταγραφες θα ειναι δυσκολες…
ειδικα για ομαδες του στυλ λαρισα/πανιωνιος…:?
Ήθελα να το γράψω εδώ και καιρό.
Μαλακίες όλα αυτά περί διακοπής χρηματοδότησης από τον ΟΠΑΠ και το ΣΚΑΙ. Ε, αστειότητα όμως να προβάλεται και καλά ως δικαιολογία το θέμα της βίας για να κόψουμε λεφτά απ’ όπου μπορούμε.
Όσο φταίνε οι ΠΑΕ και οι πρόεδροι άλλο τόσο φταίει και το κράτος που μέσω της διαπλοκής τους έκανε παντοδύναμους και που δεν έχει θεσπίσει ούτε ένα σοβαρό μέτρο για την καταπολέμηση του φαινομένου. Και πώς να το κάνει όταν η εκτόνωση μέσω της βίας στα γήπεδα είναι θείο δώρο…
Αυτό ακριβώς…μπορεί να φύγει η βία απ’τα γήπεδα και όλοι νά’μαστε ευτυχησμένοι, και να μεταφερθεί στους δρόμους, χωρίς το οπαδικό πρόσχημα, αλλά για άλλους λόγους, πολιτικούς, κοινωνικούς, ή απλά βία από μεθυσμένους σένα μπαρ…τουλάχιστον στην Αγγλία έτσι έγινε:):!:
Λέγοντας θείο δώρο, εννοείς δώρο του θείου στα ανίψια του?? :p:p
για να πουμε και κατι διαφορετικο.
στο ετ-1 εχει περιστερι-ολυμπιακος…
ουτε ηξερα οτι ειχε μπασκετ σημερα…
το πετυχα σε μια γαματη φαση…
τεοντοσιτς κανει μια μικρη κινηση στην κορυφη στο τριποντο και χωρις να εχει κοιταξει ποτε προς το σημειο κατω απο το καλαθι δινει πασα εκει που δεν ειναι κανενας, αλλα ως δια μαγειας εμφανιζεται ο τσιλντρες και καρφωνει περνωντας κατω απο καλαθι…:!:
απλα προσκυνω…!!
ασχετα τι ομαδα ειναι ο καθενας μιλαμε για τις 2 αδυναμιες μου στο μπασκετ…
μιλος και τσιλντρες…
Καλά πήγαμε, με όχι τόσο δυνατό αντίπαλο, αλλά όταν τους βλέπεις όλους σε καλή κατάσταση, καταλαβαίνεις ότι είμαστε στον σωστό δρόμο στην κατάληλη στιγμή:):!:
8O
Έλα τώρα, ας μην αναπαράγονται και από έξυπνους Ολυμπιακούς οι “αγιογραφίες” του Ντέμη που γράφτηκαν στα χρόνια της προεδρίας του από φιλαράκια του/υπαλλήλους του δημοσιογράφους!
Ο bad loser ξεκίνησε από την ορίτζιναλ, το έπαιζε αγαπημένος της εξέδρας με τα τατουάζ και τους πανηγυρισμούς στα κάγκελα, πόλωνε τους φανατικούς φεύγοντας από την εθνική κλπ. και όλα εκείνα τα χρόνια έκανε αβαβά την βία και τα επεισόδια. Πηγαίναμε να παίξουμε με τον Μπάγεβιτς προπονητή και η Φιλαδέλφεια ήταν εμπόλεμη ζώνη. Που ήταν τότε ο “τεχνοκράτης” και “πολιτισμένος” Ντέμης να μαζέψει την εξέδρα;
Όταν έγινε πρόεδρος χρησιμοποίησε τους οργανωμένους για να κλείσει τον δρόμο στον Μελισσανίδη αλλά -ακόμα χειρότερα- και για να εκβιάσει με αλητείες τους μέχρι χθες συμπαίχτες-συναδέλφους του να δεχτούν μειώσεις συμβολαίων, να παραιτηθούν από δεδουλευμένα κλπ.
Τις “πολιτισμένες εξέδρες” τις θυμήθηκε όταν πλέον τους είχε χρησιμοποιήσει για να πετύχει όσα ήθελε και ήθελε να τους αποδυναμώσει για να μην του κάνουν αντιπολίτευση μέσα στην ΑΕΚ όταν τα έκανε θάλασσα.
Ένας τσούτσεκος κομπλεξικός ήταν μιά ζωή.
Αυτά περί Ντέμη.
Κατά τα άλλα, με βία ή χωρίς, καμία ομάδα να μην πάρει ούτε ένα λεπτό από το κράτος. Ιδιωτικές εταιρείες είναι, όσες δεν είναι βιώσιμες ας χρεοκοπήσουν. Ας μείνουν μόνο όσες ομάδες μαζεύουν κάποιο κόσμο.
Δε διαφωνώ. Το αποτέλεσμα όμως ήταν πως οι κερκίδες ήταν από τις πιο ήρεμες που είχε ποτέ μια από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδος. Και για μένα αυτό μετράει. Άσε που όταν όλοι οι πρόεδροι των ομάδων πεθάνουν, τότε ο Ντέμης μάλλον έχει κάνει τις λιγότερες αμαρτίες στη ζωή του. Αν τα μόνα που υπάρχουν για να του προσαχθούν είναι όσα έγραψες, σκέψου πόσα υπόγεια παρακάτω στην κόλαση θα πάνε οι υπόλοιποι μεγαλοεπιχειρηματίες :lol:
Εντιτ περί ομάδας: Για να είναι ακόμη ο Μπράβο στην Ισπανία, μάλλον διαπραγματεύεται το επόμενο του συμβόλαιο, οπότε μάλλον πάμε φουλ για αγορά Τζαβέλα και μαζί με Λεονάρντο θα είναι τα αριστερά μας μπακ του χρόνου
Θα δωσουν οσα λεφτα θελει ο Πανιωνιος ομως ? :-k
Έχει χαμηλή ρήτρα ο παίκτης (νομίζω κάτω από 1,5 μύριο) και ο Πανιώνιος δε μπορεί να κάνει τίποτα. Αν πείσουν τον Τζαβέλα πως πρέπει να έρθει στον Ολυμπιακό κι όχι στον ΠΑΟ, τότε ουσιαστικά τον πήραμε. Και σίγουρα ο Μπράβο για έναν επιπλέον χρόνο συμβόλαιο θα τα ζήταγε αυτά τα 1,5, επομένως οικονομικώς δίνεις λιγότερα. Τώρα αν ο Τζαβέλας θα βοηθήσει περισσότερο από τον Μπράβο, δε το ξέρω. Νομίζω πως άμεσα μάλλον όχι.
Αμεσα περισσοτερο δεν το ξερω, τουλαχιστον το ιδιο ,σιγουρα
Παπάρια θα κάνει αν απλά πάρει τη θέση του Μπράβο και δεν αλλάξουν πολλά ακόμη στην ομάδα, αλλά δεν ήθελα να το πω. Με ανάγκασες! :lol:
θα μπαινει ο λεοναρντο τοτε :vibrate:
Πες μου 2 παίκτες, που είχαν κάνει όλο κι όλο ένα πολύ καλό 2ο μισό πρωταθλήματος την προηγούμενη χρονιά, τους πήρε ο Ολυμπιακός και έπιασαν. Εγώ μπορώ να σκεφτώ 10 που δεν έπιασαν. Μπορείς εσύ να σκεφτείς 2 που έπιασαν;
Για εμενα ο Μπραβο δεν πρεπει να φυγει και ας παρουν τον Τζαβελα για εναλλακτικη λυση… Αλλωστε ο Ντομι θα φυγει. Εκανε καλη χρονια φετος ο Μπραβο και ξερει και την ομαδα.
Και αυτό ένα κλισέ που δημιούργησαν δημοσιογράφοι είναι: Η σεζόν 2004-05 που ήταν η καλή πρώτη χρονιά του Ντέμη προέδρου με το πράγματι ήρεμο ΟΑΚΑ, ήταν και η πρώτη δική μας στο νέο Καραϊσκάκη που επίσης ήταν εκκλησία και δεν έγινε ποτέ το παραμικρό. Οι όποιες τιμωρίες φάγαμε εμείς εκείνη τη σεζόν ήταν για επισόδια στη Νέα Σμύρνη και στον τελικό κυπέλλου στην Πάτρα (όπου ήμουν και είχε τεράστιες ευθύνες η αστυνομία για τα όσα έγιναν…)
Επιστρέφοντας στο θέμα του Ραούλ Μπράβο:
Προφανώς και ο Τζαβέλλας (αν έρθει με το καλό :roll:) δεν θα μπορέσει με το καλημέρα να πάει να παίξει σε αγώνα Τσου-Λου όπως ο Μπράβο, αλλά από την άλλη:
Δύσκολα μας δίνει παίκτη ο Πανιώνιος…πιο εύκολα σε Α.Ε.Κ. και π.α.ο.:):!: