Ολυμπιακός

Αυτό. Ακριβώς αυτό. Δεν την καταλαβαίνω καθόλου, μα καθόλου τη διοίκηση του Ολυμπιακού…[-X

Ετσι ακριβως!
Κωλοτουμπες του κερατα!

Λοιπον μου περασαν τα νευρα!

Θελω Σεγκουρη για πρωτο προπονητη και του χρονου. Ειναι της Μπαρτσας, αρα μου κανει!

• 1000

Τι πήγε στραβά και τον σούταραν???

Όπως είχαν κάνει το ίδιο και με Μπάγεβιτς που και νταμπλ πήρε και η ομάδα είχε σχετικά αξιοπρεπή ευρωπαϊκή παρουσία, ειδικά για τα τότε δεδομένα και σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, αλλά δεν τους έκανε και ο Σόλιντ ήταν καλύτερος…

Πρέπει να αρχίσει το μεγάλο κράξιμο προς πολλές κατευθύνσεις μπας και μαζευτούνε μερικοί τύποι…Εκτός από την τραγελαφική και αχάριστη διοίκηση του Ολυμπιακού και τους κωλοτούμπες δημοσιογράφους που τρώνε ψωμί από τον Ολυμπιακό κράξιμο πρέπει να φάνε και κάτι παίκτες τύπου Τζόρτζεβιτς που αντί να στηρίξουν τον προπονητή τους κάνουν τουμπεκί και είναι τσιράκια του Κόκαλλη. Ειδικά ο τζόλε είναι πολύ αχάριστος γιατί ενώ όλοι μας βλέπουμε ότι δεν τραβάει, είχε την τιμή να παίξει σε τόσα παιχνίδια ch.l. και να είναι και αρχηγός της ομάδας…Και μετά μας λένε για μικρό ρόστερ και παπαριές… και επίσης κάτι παλτά τύπου μπράβο, κωνσταντίνου, ντομί, νε, μάριτς ποιος τα έφερε στην ομάδα? Ο Λεμονής??

τακη ψυχαρα ολυμπιακαρα…ευχαριστουμε για το ομορφο ταξιδι στην ευρωπη…:slight_smile:

Εμένα πάλι μου κάνει εντύπωση πως γίνεται κάθε χρόνο να μην παίρνουμε ένα αριστερό χαφ για να παίζει στη θέση του Τζόλε. Ας μπαίνει ο Τζόλε αλλαγή για 20-25 λεπτά και να τα δίνει όλα.

Βέβαια είναι κρίμα να τα ακούει αυτός (όπως έγινε στην περσινή φιέστα) καλύτερα να τα ακούσει ο Κόκκαλης που στην τελική αυτός παίρνει τις αποφάσεις και αυτός άφηνε να υπάρχουν τόσα χρόνια κλίκες μέσα στην ομάδα.

Φιλε ο Τζολε ειναι τοσα χρονια στην ομαδα κι εχει δει πως παιρνονται οι αποφασεις και πως λειτουργει το πραμα…Οποτε και προσωπικη αποψη να χε επι του θεματος ξερει οτι θε θα βγαινε τιποτα και να την εξεφραζε…Εδω ο Κοκκαλης γραφει στα@@του οσους(ελαχιστους βεβαια)πηγαν να τον μεταπεισουν στο ΔΣ,θα λαβει υποψη του παιχτη,εστω και αν αυτος ειναι ο αρχηγος?

Οσο για το πρωτο μερος και βεβαια πρεπει να πεσει κραξιμο.Και προς μεγαλη μου χαρα χθες που ακουσα SportFm 12-2 με τον Αντυπα,ειδα οτι στους 10 Ολυμπιακους που βγαιναν οι 8 ηταν αγανακτισμενοι…

Α και κατι αλλο χθες στην ιδια εκπομπη(οποιος την ακουσε) βγηκε ενας Φιλιππας.Ξερει κανεις αν ειναι αυτος που εβγαινε και στο magic με τη Θυρα 7?Η φωνη εμοιαζε…Μακαρι να μην ηταν αυτος,να μην αντιπροσωπευουν αυτα που ειπε(εστιασε στις περιορισμενες δυνατοτητες του Λεμονη,κριτικη στο προεδρο τιποτα κι ας ελεγε οτι δε συμφωνει παντα μαζι του…)την Θυρα 7,αν και δε θα μου κανε κι εντυπωση…

Edit:Α κοιταξτε το σημερινο φυλλο του Πρωταθλητη κατω και δεξια να μη γελαω μονος μου…

Ειναι γελιο που πολλες φυλλαδες παρουσιαζουν το ολο θεμα σαν μαγκια του προεδρου που βγηκε μπροστα να καθαρισει. Μονο το εξωφυλλο της Sport Day τα ειπε οπως επρεπε.

αχαχαχαχαχα δεν ξεω αν διαβασατε φως αλλα λεει σενα σημειο πως εχει συμπαθειες και μπαγεβιτς μες στη διοικηση αχαχαχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχαχα σε καλο τους!! με εφτιαξαν οι πουστηδες!!! αχαχαχαχαχαχα

Οι εφημερίδες τα έχουμε πει είναι τραγικές… Τώρα για τον Τζόλε, οκ έχει προσφέρα τα πάντα στην ομάδα και δεν μπορώ να μην το εκτιμήσω αυτό αλλά πιστεύω ότι ως αρχηγός της ομάδας έχει ένα λόγο παραπάνω, δεν διακινδυνεύει και τίποτα στην τελική. Καριέρα έκανε, λεφτά έβγαλε, συμβόλαιο έχει, φήμη έχει…Τι άλλο δηλαδή του λείπει?? Θεωρώ πως έπρεπε να πει κάποια πράγματα. Ο Πατσατζόγλου για παράδειγμα βγήκε και είπε την άποψη του…Και μην ξεχνάμε πως ο συγκεκριμένος καταστράφηκε από τον Ολυμπιακό γιατί τον βάζαμε και έπαιζε τραυματία και εκτός αυτού η ιατρική προστασία που του παρέχαμε ήταν τουλάχιστον άθλια.
Τέλος πάντων είμαι ακόμα εκνευρισμένος με την κατάσταση στην ομάδα και θίγω πολλά θέματα ταυτόχρονα και πραγματικά είμαι πολύ πικραμένος με την φάση αυτή…όπως και οι περισσότεροι γαύροι δηλαδή έτσι.

Γελοιες προειδοποιησεις Σωκρατη στους παικτες:

“Αν δεν παρετε πρωταθλημα, θα χετε οικονομικες κυρωσεις”!!

Λες και το γραφει στα συμβολαια τους.
Τραβηχτε ρε μια απεργια στον καραγκιοζη…

σωστός ο κρισπ.

αστειότητες του θείου

Προφανώς και θα έχουν οικονομικές κυρώσεις:

-Yπάρχουν μεταβλητά ποσά σε συμβόλαια που η πληρωμή τους εξαρτάται από την επίτευξη στόχων όπως η κατάκτηση του πρωταθλήματος
-Τπάρχει πριμ πρωταθλήματος που συμφωνείται στην αρχή της χρονιάς και είναι ένα στάνταρ ποσό ανά συμμετοχή για όλους τους πάιχτες.

Δεν είναι λίγα λεφτά αυτά…
Και οι πάιχτες του Ολυμπιακού έχουν καλομάθει από τα προηγούμενα χρόνια να τα παίρνουν αυτά τα λεφτά στο τέλος…

Τι παει να πει “εχουν καλομαθει”? Αυτοι δεν κερδιζαν τα πρωταθληματα?

Αυτό που εννοώ είναι πως θα τους λείψουν αυτά τα πρόσθετα λεφτά που έχουν φτάσει να τα θεωρούν σχεδόν δεδομένα αφού τα παίρνουν κάθε χρόνο.
Θεωρώ πως η δήλωση του Κόκκαλη αυτό το νόημα είχε, να τους κάνει να συνειδητοποιήσουν πόσο κοντά βρίσκονται στο να χάσουν το πρωτάθλημα και τα λεφτά φέτος.

Δεν θεωρώ πως είναι αστεία ή άστοχη δήλωση.

Άστοχη μου φάνηκε η δήλωση του που έγραφε σήμερα το ΦΩΣ στην πρώτη σελίδα:
Eίπε λέει πως έπρεπε να παίξουμε με την Chelsea όπως η Barnsley…:?
Δεν υπάρχουν τέτοιες συγκρίσεις…

οικονο ικες κυρωσεις αχαχαχαχχαχαχαχα λες και αμα χασει το πρωταθλημα ο γαβρος θα μπει μεσα…ελελολ

Και δηλαδη ο Κοκκαλης θελοντας να τους φερει στο φιλοτιμο, τους υπενθυμισε τα πριμ που θα χασουν? Δε νομιζω. Σαν απειλη το ειπε, για να γραψει ο Πρωταθλητης την αλλη μερα “το πηρε πανω του ο Κοκκαλης” και “σφιγγει τα λουρια ο Σωκρατης” και “τριζει τα δοντια ο προεδρος”. Επισης θεωρω γελοιο το να ανοιξει αντιπαραθεση με τον Βαρδινογιαννη και γενικα να αρχισουμε παλι τα “κοτες” και “πελατες”.

Τεσπα, γενικως απο την απομακρυνση Λεμονη και μετα επαψα να ασχολουμαι σοβαρα με το ποδοσφαιρο. Ετσι κι αλλιως, παρουμε δεν παρουμε το πρωταθλημα, η ομαδα με την κινηση αυτη πεταξε την ευκαιρια για κατι καλυτερο…

ασχετο: O Πρωταθλητης του κομιστη Θεμου δεν ειναι?

Σαρωτικες αλλαγες απο Σεγκουρα για το αυριανο ματς!

1. Θα παιξουμε συστημα 4-3-3 με Στολτιδη-Λεντεσμα-Μπελουτσι στο κεντρο!
  2. Θα παιξουμε επιθετικο ποδοσφαιρο! Γι αυτο θα εχει μεσα μονο εναν επιθετικο (Νταρκο) γιατι, ως γνωστον, less is more…

Ο Σολιντ θα φτερνιζεται τωρα…:smiley: