Αν τα συνδύαζες καλά θα έγραφες “συνδυάζω” και όχι “συνδιάζω” Πίσω στο σχολείο σου!
Πω πω σα μεσήλικες κάνετε, “πήγαινε να διαβάσεις” και τα ρέστα.
Α, ξέχασα, ΕΙΣΤΕ!
Χοχοχοχοχοχο!
μπα,καλα τα παω.αλλα τωρα ειναι καλοκαιρακι και ειμαι λιγο αλλου8)
Αγαπητέ, είστε 2 χρονάκια μεγαλύτερος από μένα! :vibrate:
\m/\m/
metal the way
Ξέχασε τον Γιαννίκο:p :!:
Έχω όμως καρδιά μικρού παιδιού. :razz:
Πω μαλάκα, έχω καιρό να ακούσω τόσο cheesy ατάκα ε.
Ώχου κόψε το spamming μεγάλος άνθρωπος!
Μπορεί να μου πει κάποιος τι κακό έχει η πρόταση του Μαρινάκη, αν είναι πραγματική?
πληρωνει λιγα χρεη απο αυτα που θελει ο σωκ… του δινει 10 και τον αφηνει να ξεχρεωσει αλλα 22… διαβασε και κανα κυρ κωστα να ενημερωθεις…:lol:
Ο αποδέκτης της πρότασης είναι το κακό, γιατί ο ‘‘θείος’’ είναι μη συνεργάσιμος, και καθόλου εύκολος άνθρωπος για να συνομιλήσεις μαζί του, πόσο σε κάτι που τον μειώνει εμφανώς:):!:
Επειδή τον διάβασα, γι αυτό ρωτάω.
Δηλαδή αν εγώ έχω δημιουργήσει 10 εκ χρεη κι έρθει ένας και μου πληρώσει τα 3 θάναι άσχημα?
φυσικα οχι… αλλα ως γνωστος κωλοεγωισταρος ο παππους σου λεει αφηνει εμενα να πληρωσω χρεη και ο αλλος δειχνεται στον κοσμο οτι κανει μεταγραφες… ασχετως φυσικα αν ολα τα λεφτα πανε στον ολυμπιακο… κοινως πιασε το αυγο και κουρευτο…
Εδώ έδιωχνε προπονητές και παίκτες, σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο, με τον πιο αγενή τρόπο, γιατί ο κόσμος φώναζε τ’ονομά τους, και τώρα θ’αφήσει στον Μαρινάκη να πάρει την δόξα, της επαναφοράς της ομάδας στις επιτυχίες;:):!:
ο γαυρος σημερα τα γαμησε ολα…
"ΠΟΙΟΣ ΠΕΛΕΓΚΡΙΝΙ? ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ??
:lol::lol::lol::lol:
καλα δεν ειναι το ιδιο η ρεαλ με τον ολυμπιακο ομως
Τον Βαλβερδε πως τον διωξανε;
απο τον ολυμπιακο εννοεις?
Απο τη Βιγιαρεαλ
μα στην βιγιαρεαλ δεν σταυρωνε νικη ειδικα στις αρχες του πρωταθληματος.και παλι ειναι καλυτερη ομαδα απο τον ολυμπιακο