Αν όντως έρθει ο Βαλβέδε τον βλέπω τον Όσκαρ να παίρνει πούλο:):!:
δεν το νομιζω γιατι τον οσκαρ ο βαλβερδε τον εφερε
ισως τελικα να εχουμε καποιες εξελιξεις
Και μετά δεν τον ήθελε στη νέα του ομάδα:):!:
Πάντως και μόνο το γεγονός ότι έχουμε εξελίξεις, είναι θετικό:):!:
Δεν πάω καλά. Δε μπορώ να σκεφτώ ένα λόγο για να μη θέλω τον Γκαγκάτση γενικό αρχηγό του Ολυμπιακού
Να σου δώσω εγώ:
Τα πράγματα στο παρασκήνιο έχουν αλλάξει και προκειμένου κανείςνα αποδείξει ότι δεν έχει καμία σχέση με το “αμαρτωλό” παρελθόν, τα σφυρίγματα θα είναι 3 φορές χειρότερα από φέτος. Το είδαμε και στον ΠΑΟΚ.
Το σκέφτηκα αυτό, αλλά ο αντίλογος είναι πως ο Γκαγκάτσης δε θα είναι στον ΠΑΟΚ του Ζαγοράκη, αλλά στον Ολυμπιακό του Σωκράτη. Στη μία περίπτωση οι διαιτητές ήθελαν να φανούν “μη παραγκικοί” θυσιάζοντας τον ΠΑΟΚ (λες και στην Α Εθνική έφτασαν δίχως το σπρώξιμο της παράγκας), αλλά στη δεύτερη δε θα μπορούν να φανούν “αντι-Ολυμπιακοί” θυσιάζοντας τον ΟΣΦΠ, απλά για το image τους. Με το Βασάρα πάντως, ο Γκαγκάτσης όντως ίσως να μην είναι η ιδανική λύση. Θα είναι κατά μέτωπο επίθεση στο Βασάρα.
Αλλά από την άλλη, αν σκεφτεί κανείς τι διαιτησίες είχε στην Ευρώπη η Εθνική του Γκαγκάτση, πόσο βελτιώθηκαν τα οικονομικά της, τι πέτυχε, τις διασυνδέσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη, τις τεχνικο-οικονομικές του γνώσεις, την Ολυμπιακοφροσύνη του (:p) κλπ δυσκολεύεσαι να τον απορρίψεις.
παει και ο βαλβερδε…
εμενα παντως μου αρεσουν σαν λυσεις δυο αλλοι προπονητες που εχουν ακουστει απο ισπανια.ειτε ο καματσο ειτε ο χιμενεθ.
αυτο που λεει ο βαλβερδε οτι αρνηθηκε την προταση για προσωπικους λογους να το πιστεψουμε?
Δεν αντιλέγω για (κάποια από) τα προσόντα του Γκαγκάτση, αλλά όπως και νάχει είναι αρνητικά φορτισμένο το όνομα του και δεν θεωρώ ότι αυτό θα κάνει τελικά καλό στην ομάδα.
Για Βαλβέρδε, έχω να πω ότι ευτυχώς γλιτώσαμε από τα καραγκιοζιλίκια (δεν αναφέρομαι στην προπονητική του αξία) του να πάρουμε έναν προπονητή μόνο και μόνο επειδή φώναζε (ηλιθιωδώς) το όνομά του ο κόσμος.
Πάνω που χάρηκα το πρωί, αλλά ποιος ξέρει τι προσωπικά(?) προβλήματα έχει. Μαλακία πάντως.
μεγαλο προσωπικό προβλημα…ηταν πολυ μικρο το μπατζετ…
Ναι στάνταρ προσωπικά προβλήματα… Απλά ρώτησε ο άνθρωπος το μπάτζετ .
edit: Crimson συνδεθήκαμε σε αυτό το ποστ
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Πόσο δίκιο έχεις!!!
Γι αυτό έβαλα και το ερωτηματικό δίπλα Όλοι ξέρουμε γιατί δεν θα έρθει τελικα…
Ρώτησε ας πούμε αν υπάρχουν άλλα 3 εκ. ευρώ για να μας φέρει νέο Όσκαρ?
Ο βαλβερδε εχει και αρνητικα και θετικα παντως δεν νομιζω φετος εαν τον ειχαμε με αυτους τους παικτες και με αυτους τους τραυματισμους να καναμε κατι καλυτερο…
ο προποντητης χρειαζεται παικτες και αυτο χρειαζεται και ο ολυμπιακος τωρα…Παικτες…με το μπατζετ που θα διαθεσουμε φετος φοβαμαι οτι θα παρουμε καρπουζια…
Αυτή η ιδρωμένη μασχάλη, θα γίνει το επόμενο φετίχ μετά το καφέ σακάκι του Σάντος !!!
:lol:
Και τώρα τρέχουμε#-o:!:
Κύριε Μαρινάκη, τώρα που σου περισσέυουν 2 μύρια από τον Βαλβέρδε που “θα μας έκανες δώρο” μήπως να δώσεις καμιά 350ριά χιλιάρικα να κρατήσεις τον Μίλκοβιτς; :-s
Kαι μετά, όταν θα το έχεις κάνει ξανα-ασχολήσου και με το ποδόσφαιρο!