Ολυμπιακός

γιατι ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβουν οτι ετσι δεν βοηθουν την ομαδα αλλα την καταστρεφουν ρε πουστη μου

δε λέω κάτι τέτοιο αλλά τέτοιες ζούγκλες όμως μόνο μια ομάδα ξέρει να δημιουργεί στην ελλάδα…

για τον παοκ μιλας? για τον παναθηναικο (μην ξεχναμε λεωφορους ε)?

μη μας τρελαινεις ανωτερε οπαδε

άστο, το βλέπεις αλλιώς μάλλον.

ρε χορρορ δεν ντρεπεσαι λιγο?ακομα και τωρα να κανεις τετοια συζητηση?και μη στιγματιζεις τοσους ανθρωπους,παιρνοντας παραδειγμα απο καποια ζωα.
φιλικα παντα:)
deckard:μαλλον απο οτι φαινεται:)

Χόρορ γενικά καλά σου λέει ο Χαλισέκος, λήχτο κι εσύ, έλα, δεν έχεις δίκιο.

Δεν έχω άγχος ρε, αλλά ξέρω γω; Μαλακία δεν είναι να ξυπνήσω αύριο, να δω το σκορ και να πω “α οκ το πήραμε, πάμε για δουλειά τώρα;” :stuck_out_tongue:

Αν και έτσι όπως το πάνε, κάτι τέτοιο κόβω να γίνεται…

όταν αυτά τα ζώα πέταγαν τα αντικείμενα τι ακριβώς έκαναν οι διπλανοί τους?:-k

Γι’ αυτο δε δειχνει λαιβ τον τελικο του ΝΒΑ το ΣΚΑΙ σημερα;;; :lol:

που ξερεις εσυ τι εκαναν?αν και αν ημουνα εγω εκει μεσα,πειτε με φλωρο ή οτι θελετε,αλλα εγω θα το σκεφτομουνα πολυ πριν παω να τα βαλω με το καθε πρεζακι ή καθυστερημενο που εχει δυναμιτακια και καρεκλες μαζι του.

ρε αγορίνα τι το συνεχίζεις ούτε εμείς είμαστε καλύτερα παιδία ούτε κάνουμε λιγότερα τους ίδιους σκατοκέφαλους έχουμε και εμείς και όλες οι ελληνικές ομάδες. Και οι διπλανοί τι κάνουν πιθανότατα είναι χεσμένοι και δεν λένε τίποτα γιατί όταν το γοριλάκι απο δίπλα που έχει σκατά στο κεφάλι του πετάει ότι να ναι δεν θέλει και πολύ να δείρει και τον διπλανό του.

Απλώς πλέον έχει καταντήσει αηδιά η κατάσταση δηλαδή τόσες μέρες πρίν φαινόταν το τι θα γίνει.

ακριβώς επειδή αυτοί είναι η πλειοψηφία.
τεσπα,εμένα ακόμη και τα υβριστικά συνθήματα με ενοχλούν στο γήπεδο.
αλλά αυτό που συνέβη σήμερα ήταν απότοκο του κλίματος που κάποιοι δημιούργησαν τις τελευταίες μέρες.
ξεκάθαρο αυτό.

Αν εσύ θες ν’ ανηκεις στη μειοψηφία, κοιτάς και τη δική σου καμπούρα, όχι μόνο των άλλων.

αυτος ο αγωνας καταντησε αηδια.απο φαουλ σε φαουλ παμε

Συγχαρητήρια “πύρινε” κόσμε του Ολυμπιακού. Μπράβο που τον “βοήθησες” τόσο πολύ σήμερα.

Αλλά ξέχασα… ο Γιαννάκης φταίει!

εμ βεβαια…ηθικος αυτουργος ειναι! :stuck_out_tongue:

για να λεμε την αληθεια και αυτος απο την μερια του δεν κανει

εμετική εχει καταντήσει αυτη η κατάσταση… ντροπή ρε!!!

τι γινεται ρε πουστη, θα κοιμηθουμε σημερα???

το καλο ειναι οτι στη διακοπη ειδαμε χακο…:stuck_out_tongue:
(ειχε κ συνεντευξη με simone):oops:

Υπάρχει κόσμος που πάει στο γήπεδο για να ξεσπάσει. Αυτό έκανε και σήμερα και όλοι τα περιμέναμε. Δεν έγινε και τπτ, κλασσικά εικονογραφημένα. Κρίμα για όσους θέλουμε πραγματικά να δούμε μπάσκετ, αλλά από την άλλη αυτό είναι το ελληνικό μπάσκετ και δεν θα έπρεπε να περιμένουμε κάτι διαφορετικό .

…βαλε νοβα να βλεπεις ΝΒΑ:wink: