:lol: Τι θυμηθηκες? Ζιζι Ρομπερτς… :lol2::lol3: Γελαω μονο που το σκεφτομαι… Καλα καθε καλοκαιρι με τον εναν ή τον αλλο τροπο, μας βγαζουν την πιστη για να γινουν τελικα μεταγραφες την τελευταια στιγμη…
Μεταγραφές μέχρι τώρα:
Μέγερι: Ούγγρος τερματοφύλακας-ταλέντο.
Μιραλάς: Βέλγος διεθνής, μάλλον η καλύτερη κίνηση προς το παρόν.
Επστάιν: Εναλλακτική λύση γι αριστερά.
Βούκσεβιτς: Μεγάλο ταλέντο πριν 3 χρόνια, προβληματικός χαρακτήρας και του λείπουν παιχνίδια.
Καρντόζο: Σε πτώση, αμφιβάλω αν θα προσφέρει περισσότερα απ’ τον Λεντέσμα.
Οι τελευταίες δύο δεν έχουν ανακοινωθεί, αλλά τις παρουσιάζουν ως κλεισμένες.
Ας ευλογήσουμε τα γένια μας! Ακόμη και από 1000 χιλιόμετρα μακριά, κάνω καλύτερο ρεπορτάζ από την Κουντούρη!!!:lol:
απο τα πολλα ονοματα που εχουν ακουστει για το κεντρο της αμυνας,θελω πολυ τον παπαζαχαρια του ηρακλη.μια χαρα ηλικια,ελληνας,καλος παικτης και ακομα εξελισιμος.θα βοηθησει πολυ για μπακ απ του μελμπεργκ και του αβρααμ
ΤΟ ΜΠΑΜ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???
μισο λεπτο να φερω την σαμπρελα…
Πολλοί ξένοι…και δεν νομίζω ότι όλοι αυτοί είναι καλύτεροι από πολλούς Έλληνες:!:
Άι για σου…και αυτός και ο Παπάζογλου από τις Σέρρες:!:
Κάτι μου λέει πως ένα μπαμ θα τό’χουμε…αλλά προς τα τέλη της μεταγραφικής περιόδου:):!:
Όπως?
Μανιάτης, Μόρας, Παπασταθόπουλος, Αμανατίδης, Σηφάκης, Δασκαλάκης, ο μέσος του Ατρόμητου -ο Τάτος, οι Γεωργιάδης, Παπάζογλου από τον Πανσεραικό, ο Παπαζαχαρίας…αυτοί μού’ρθαν τώρα πρόχειρα:):!:
δασκαλάκης???
απο αυτους που γραφεις μονο ο μωρας και ο παπαζογλου μπορουν να ερθουν ευκολα.
ο μανιατης ειναι πανιωνιο, αρα καταλαβαινεις ποσα θα ζητησουν. και στην θεση του εχουμε τορο/γκαλιτσιο. οι αμανατιδης/παπασταθοπουλος δεν θελουν ελλαδα (και καλα κανουν). ο σηφακης παει για μπενφικα και τωρα ετσι κι αλλιως πηραμε παιχτη στη θεση αυτη. βεβαια ειναι μαγικο πως τον αφησαν να φυγει. τους αλλους δεν τους κρινω δεν τους ξερω καν…
Stef οκ, μιλάμε για παίκτες που να κανουν για Ολυμπιακό όμως, όχι για παίκτες που έκαναν 2-3 καλά παιχνίδια πέρσι. Εντωμεταξύ μου βάζεις και τον Παπασταθόπουλο μέσα που κοστίζει κάνα 5άρι εκατομμύρια ξερωγώ.
Τεσπά, πάμε για μπάσκετ τώρα.
Απ’ ότι φαίνεται το ρόστερ του χρόνου θάναι το εξής:
PG - McIntyre (ή παρόμοιος), Παπαλουκάς, Σλούκας
SG - Σπανούλης (απ’ ότι φαίνεται), Τεόντοσιτς
SF - Sato (ή παρόμοιος, δηλαδή συνεπής αμυντικά και ικανός σκόρερ), Βασιλόπουλος, Παπανικολάου
PF - Kleiza, Μαυροκεφαλίδης, Ερτσέγκ (?)
C - Μπουρούσης, (μεταγραφή αφού Σόφο μάλλον φεύγει)
Με Ιβκοβιτς προπονητή, Βασιλόπουλο όχι φάντασμα, Μαυροκεφαλίδη χωρίς να κάνει άπειρες βλακείες και έναν πολύ καλό σέντερ ακόμα, αν το χάσουμε και του χρόνου πάμε να τους πετάξουμε στη θάλασσα να μας πουν τι ψάρια κρατάει ο βυθός του Φαλήρου.
Ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη:):!:
το ξέρω, γιαυτό και εξεπλάγην που τον ανέφερες
Σούπερ αυτό το ρόστερ στο μπάσκετ, συν και ένας πολύ καλός σουτέρ…Σισκάουσκας; θα το έκανε τέλειο…άσε που παίζει να μας πει ο Τσίλντρες…μένω:):!:
παει και ο Βούκτσεβιτς για τον ολυμπιακο…δεν τα βρηκαν στα χρηματα
Ρε απεργοσπάστη!!!
:lol::lol:
δεν ηξερα οτι απεργουν και οι φίλαθλοι…
ζητώ συγγνώμη
ειναι σιγουρο?
Ότι δεν υπάρχει κανένας προγραμματισμός, και όλα είναι άρτσι-μπούρτσι και λουλάς;…ναι σίγουρο είναι:):!: