Μα δεν αμφισβητώ ότι κάτι έπαιξε με τον μάνατζέρ του, απλά σχολίασα τη αποθέωση για τις κινήσεις Μαρινάκη που “είναι βράχος και δεν τον πιάνεις κορόιδο και έστειλε μήνυμα και…”.
δεν θα μπορουσε να ειναι ετσι…?
καταλαβαίνω οτι λες για αυτον που εγραψε το αρθρο και τι κανει αλλα ξεχωρα απο αυτο μαλλον του ειπε να παρει τα μπογαλακια του και να την κανει…
και καλα εκανε…
θα ελεγα και κατι για τις μεταγραφες αλλα ειναι πολυ νωρις(ασχετα αν εχει υποχρεωσεις ο ολυμπιακος)
Και ο Βουκσεβιτς είπε “μακάρι να παίξω στον παο…” Μας έκανε τα μούτρα κρέας…
http://www.sportsview.gr/~jimxatz/index.php?option=com_content&view=article&id=8459%3A2010-06-26-16-16-51&catid=41%3Aa1&Itemid=136
απολυτο δικιο εχει ο αρθρογραφος.μηπως το καβαλησαμε το καλαμι σοφοκλη?
Συμφωνώ απόλυτα…
ο μπασκετικος ολυμπιακος την κανει για το γηπεδο του ελληνικου…
αυτο δεν ειναι που μπορεις να μπεις άνετα στο αγωνιστικό χώρο…??
Άντε έκλεισε ο Μοντεστό, αν γίνει κάτι με Παπάζογλου, ή τον Παπαζαχαρία, έκλεισε το κέντρο της άμυνας:):!:
Μάλλον θα μείνει αυτός ο Μπάμποβιτς…οπότε έχουμε -ιτς:):!:
Κανένα link για το φιλικό παίζει???
Φαίνεται να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για την μετακόμιση. Από βδομάδα θα ξέρουμε οριστικά.
Άμα θέλουν να μπουν οι εκλεκτοί, και στο Φορτ Νοξ να πάμε, θα μπουν…
Λίγο πριν αρχίσουν οι προημιτελικοί μουντιαλ έχω την τύχη να βλέπω φιλικο OSFP - Dynamo Zagreb…8)
Σε ζηλεύω…
που το βλεπεις?
Θα σε ξενερώσω το ξέρω…Novasports 2
Edit: το φαγε ο γαύρος…
Παμε για μια μαγικη χρονια παλι
χτύπησε άσχημα ο επστάην… καλά αρχίσαμε και φέτο…
ενταξει αυτο που επαθε ο επσταιν δεν ηταν μυικος τραυματισμος ομως.μεσα στη δραση του αγωνα εγινε.
για μοντεστο τωρα,εχω την εντυπωση οτι ο αβρααμ θα φαει παγκο φετος.γιατι δε γινεται να αφησουμε αναπληρωματικο ουτε τον μελμπεργκ,ουτε τον μοντεστο που εχει 6 γεματες χρονιες στο σαμπιονα με τη μονακο.
Υπάρχουν νέα για τον Επστάιν;…απ’αυτά που διάβασα μου φάνηκε πολύ άσχημη φάση:-s:!:
μυικός ξεμυικός, το βουντου συνεχίζεται [-X
λεει χτύπησε πολυ σοβαρα στη μεση …εμεινε 10 λεπτα στο εδαφος γιατι τοσα εκανε να ερθει το ασθενοφόρο…!!
μαγεια.!!
Αυτό διάβασα κιεγώ…νά’ναι πρώτα απ’όλα καλά το παιδί, και μετά τα βρίσκουμε και με τα άλλα…τα βουντού:):!: