Μαζί με τον Μίλος και τον Μπουρούση.
Τριάρι ευρωπαϊκό + ηγέτης = Σισκάουσκας και μόνο.
Μαζί με τον Μίλος και τον Μπουρούση.
Τριάρι ευρωπαϊκό + ηγέτης = Σισκάουσκας και μόνο.
Εγω παντως τα περισσοτερα τα περιμενω απο Μιλος.Αν αξιοποιηθει απο Ιβκοβιτς οπως πρεπει(που πιστευω ακραδαντα οτι θα γινει,ποιος καταλληλοτερος να πετυχει κατι τετοιο),τοτε αυτος θα ειναι ο κυριος μοχλος κι αυτος που θα κανει πρωτος απο ολους τη διαφορα για μενα.Και περα απ το 3αρι νταξει,αν κατσει κανας Αντερσεν που λενε ε τοτε δε νομιζω πως αυτη η ομαδα θα κρεμετε απ τους ορχεις του Κιλ Μπιλ.Γενικα,το σημαντικο ειναι οτι θα δουμε συστηματα κι οχι ημι-street basket οπως ειχε πει καποιος παλιοτερα στο θρεντ οτι παιζαμε με Γιαννακη,οποτε ουτως η αλλως το μπασκετ μας θα ναι λιγοτερο προσωπο-εξαρτουμενο να το πω ετσι.
και γω προτιμω σισκαουσκας, ο σατο δεν μου γεμιζει το ματι καθολου.
παντως ρε παιδια μην λετε οτι δεν ειναι και μεγαλη διαφορα τα 400.000
ειμαστε και άρρωστοι άνθρωποι
μην μας αποτελειώσετε…
*και αυτο οτι τον ειχαν σίγουρο επαιξε τον ρολο του…
δεν γίνεται να καίγονται και να τρέχουν για τους παντες και αυτον να τον αφήνουν στο τελος.!
χ1000:wink: :!:
Μεθαύριο θα δούμε τον νέο Ολυμπιακό…τι ψάρια πιάνει:):!:
Ναι αλλά δεν υπάρχει περίπτωση για Σισκάουσκας.
Δε μ΄αρέσουν οι κινήσεις που γίνονται στο μπάσκετ, έχω αρχίσει να είμαι πολύ σκεπτικός και για Ίβκοβιτς και για μεταγραφές/αποχωρήσεις.
Και αν ο βάζελος πάρει Μάριτς/Ρούντι και ανανεώσει Μπατίστ πάλι θα είναι χαλαρά πρώτο φαβορί.
παιδια Ρουντι αν δεν μεινει εμπιεη θα παει ισπανια…
Και ο Σισκα στανταρακι στον Μεσινα αν δεν φυγει…
Πιθανοτατα μια πολυ καλη μεταγραφη ο Ρομενταλ:). Δεν βλεπω και πολυ ενθουσιασμο ομως απο τον κοσμο, ισως επειδη δεν ειναι Λατινοαμερικανος:lol:
Με καπνογόνα έξω απ τα γραφεία ήταν λέει.
Καλή μεταγραφή, μόνη μου ένσταση είναι κατά πόσο θα αντέξει σε πρωτάθλημα όπου η κλωτσιά πάει σύννεφο.
Ή ίσως επειδή εκεί είχαμε τον Γκαλέτι Στην πράξη βέβαια θα κριθεί ο Ρόμενταλ. αντε να δούμε και φέτος…
Οι μεταγραφές πού’χουμε κάνει φαίνονται καλές, και του λόγου τω αληθές θα το αποδείξουν στο γήπεδο, απλά του χρόνου θα ψάχνουνε Έλληνα με το τουφέκι στην εντεκάδα:):!:
σε μητσου mode
rommedahl=galletti/2
και προτιμω χιλιες φορες σκανδιναβους απο λατιν ντιβες
καλος ειναι μωρε αλλα πλεον ειναι 32 και δεν εχει την εκρηκτικοτητα που ειχε παλια (και κακα τα ψεματα απο κει εκανε ονομα)
σαν τεχνικη ομως δεν τον θεωρω τιποτα ιδιαιτερο
απο την αλλη κερδιζεις σε επαγγελαμτισμο
καλα αυτα για το γκατουζο που γραφονται ελπιζω να μην ειναι αληθεια…
:lol: Τρέμε μωρή καραγκούνα!
Αν έρθει ο μεγάλος παίκτης gatusso τότε θα γίνει πανικός
Ο πιο μεγάλος τσαμπουκάς και κόφτης στην Ευρώπη…
ΥΓ
Καραγκούνη τρέμε απλά…
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΡΘΕΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ Ο ΘΕΟΟΟΟΟΟΟΣ
ναι να ρθει ενας ακομα καραγκιοζης σε αυτο το πρωταθλημα. αν θελει μπορει να συμετασχει και στις επιθεωρησεις με τον ψαλτη και τον σεφερλη…
να και ενας ποδοσφαιριστής που θα προλάβει να κάνει φαουλ στον καραγκούνη…
γιατί πολλοί προσπάθησαν άλλα κανείς δεν κατάφερε να τον αγγίξει πριν πέσει μόνος του…
O Pομενταλ μια χαρά παιχταράς είναι, μακάρι να πιάσει εδώ…
Μια χαρα παιχτης ειναι ο Ρομενταλ.
Ειναι και 32 χρονων και κατι εγινε.Λες και εχουμε το πιο γρηγορο πρωταθλημα στον
κοσμο ξερω γω.
Βαγγελη παρε Γκατουζο να αγορασω 10 φανελες !