Ολυμπιακός

Μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία του Sentra! :lol:

μισουμε σεντρα φιλος??? :stuck_out_tongue:

Μπα, απλώς αντιπαθούμε όλους τους και-καλά-ανέξαρτητους ραδιοφωνικούς σταθμούς/εφημερίδες/τηλεοράσεις γενικότερα, με τις “αποκλειστικότητές τους”, τα "κίτρινα ρεπορτάζ τους και την αλληλοκάλυψη που έχουν στο σινάφι τους.

Όπως και νάχει στην περίπτωσή μας, ένας εν των SportFm ή Sentra θα γελοιοποιηθεί.

Στο Red Planet πάντως λέει ότι δεν ισχύει η φήμη ότι έχει έρθει ο μάνατζερ του παίχτη. Τι να πιστέψεις?? Μαλακίες…

ο κυριος προεδρος στον facebook του μας ειπε οτι κλειστηκανε σουιτες για διαμονη και οτι ο μανατζερ εφτασε. αυτον τον εμπιστευομαι περισσοτερο παντως…

αλλα και παλι μεχρι και την τελευταια στιγμη τα παντα μπορουν να συμβουν.

Κυκλοφόρησε η νέα εμφάνιση του Ολυμπιακού!

Η πολυαναμενόμενη νέα εμφάνιση των [SIZE=“4”]Πρωταθλητών Ελλάδας[/SIZE] είναι ήδη διαθέσιμη στο www.sportfm-shop.gr.

Με πρωτοποριακό design και ασθητική, οι Πειραιώτες φιλοδοξούν και φέτος να κατακτήσουν την κορυφή. Οι ερυθρόλευκες ρίγες και τα 3 αστέρια παραμένουν παραδοσιακά ενώ προστέθηκε η ελληνική σημαία στην πίσω πλευρά της λαιμόκοψης. Παράλληλα, η τεχνολογία USP της Puma διασφαλίζει τη γρήγορη απορρόφηση και εξάτμιση του ιδρώτα, για τους αθλητές την ώρα του αγώνα.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Θρύλου από νωρίς αυτή τη χρονιά έχουν ήδη εκτινάξει τη ζήτηση για τη νέα εμφάνιση και αναμένεται η πρώτη “φουρνιά” εμφανίσεων να έχει εξαντληθεί με την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ! Γι’ αυτό, όσοι θέλουν να…παραταχθούν στο γήπεδο με την ολοκαίνουρια φανέλα των ερυθρολεύκων, καλά θα κάνουν να βιαστούν.

Το δημοφιλέστερο όνομα παίκτη για την εμφάνιση, στις προτιμήσεις των φίλων του Ολυμπιακού, είναι αυτό του Ντιόγο, και ακολουθούν ο Ντούντου κι ο Μέλμπεργκ. Δεν είναι λίγοι αυτοί έχουν προπαραγγείλει τις εμφανίσεις του Ολυμπιακού περιμένοντας τα νούμερα που θα πάρουν ο Ιμπαγάθα και ο Ρόμεντα

το πήρατε στα χαρτιά…??

Πρωταθλητής στις καρδιές μας

Χαα χα χα. Έπος. Το πήραμε, το πήραμεεεεεεεεεε… Εεεεε, οοοοο, το πήραμε, το πήραμε κλπ…
Σήκωσέ το, το μπιπμπιπένο δε μπορώ, δε μπορώ να περιμένω…

Η συνήθεια που έγινε λατρεία…

χαχαχα καλά κάτσε να μείνετε με αυτούς τους κεντρικούς κόφτες φέτος και το βλέπουμε :stuck_out_tongue:

Πολλά λεφτά ζητάει ο Ριέρα, πάνω από 2 εκατ. λένε. Κλασικά παιχνίδια μανατζαρέων. Η γνώμη μου είναι πως εδώ πρέπει να τα σπρώξει ο Μαρινάκης όμως, όχι να τον πιάσουν κορόιδο βέβαια, αλλά να τα σπρώξει. Δεν βρίσκεις εύκολα αριστερό εξτρεμ στις μέρες μας και δεν νομίζω ότι η ομάδα μπορεί να αντέξει και δεύτερη χρονιά χωρίς έναν τέτοιον παίχτη.

Γνώμη μου είναι ότι εφόσον έχουν τραβηχτεί μέχρι εδώ και εφόσον θα γίνει και 2η συνάντηση το βράδι, δεν θα χαλάσει. Αν αποδειχτώ γκαντέμης, λιντσάρετέ με.

Ακριβως ετσι.Χρειαζομαστε εναν τετοιο παιχτη.Φετος φανηκε πολυ η ελλειψη του!

Κι εγώ είμαι της άποψης, ότι αφού θα πάμε σε δεύτερο ραντεβού μέσα στη μέρα, οδεύει προς αίσιο τέλος. Εκτός αν δεν γίνει.

θα βρέξει ή δεν θα βρέξει δηλαδή…

πάντως δεν πιστεύω οτι θα συνεχίσει και επ αόριστον αυτό…
το βράδυ λογικά θα υπάρχει ενα τέλος…οτι γίνει έγινε

Θά’ναι κιο Μαρινάκης το βράδυ, κιεγώ το θεωρώ καλό σημάδι…πιστεύω οτι θα συμφωνήσουν:):!:

εκλεισε ο Ριερα!!! 4αετες συμβολαιο θα υπογραψει!!!

Μεγαλη μεταγραφη!

ε ναι! αν αναλογιστεις οτι εκει δεν ειχαμε παιχτη καν περσι! και ειναι σε πολυ καλη ηλικια. αυτη η μεταγραφη ειναι τυπου τζιοβανι-γκαλετι παντως… καλος και ηλικιακα και παιχτικα.