Μου αρέσει που πήγε και κόσμος στο αεροδρόμιο να υποδεχτεί τον ριερα. #-o
απο οσο ξερω ετσι γινοταν παντα με τις μεταγραφες παιχτων απο οποιαδηποτε ομαδα.παντα πηγαιναν για να τους υποδεχτουν
Γιατί να μην πάνε?
Γιατί να πάνε?
Εδώ ο κόσμος καίγεται και αυτός ο κόσμος δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει από το να τραβιέται στο αεροδρόμιο? Θα τον δει στο γήπεδο, να πάρει και το διαρκείας του , να πάρει αφίσα, φανέλα, σώβρακο οκ αλλά τέτοια πρεμούρα μου φαίνεται κάπως.
Μπορείτε να το δείτε και live…
ολοι αυτοι εχουν στο αιμα τους την [SIZE=“7”]ΘΡΥΛΑΡΑ[/SIZE]και υποστηριζουν αναλογως:)
E, η καλύτερη τους, θα πάνε να εκτονωθούν! Θα έχουν και σύνθημα ήδη έτοιμο… Όυτε ο Καραμανλής μετά τη χούντα δεν μάζευε τόσο κόσμο στο αεροδρόμιο…
Να δει και ο Ριέρα λίγη Ελληνική φιλοξενία:):!:
Πιάσαμε με τον Ριερα 17 ξένους, και για Ουέφα δεν μπορούμε άλλον,…ή θα στείλουμε κανένα, ή δεν θα τον δηλώσουμε για Ευρώπη:):!:
παντως ο κανομπιο που ηρθε στο αεροδρόμιο για λογαριασμό της αελαρας, ετσι και ειδε τους οπαδους του ολυμπιακου πρεπει να το παρεξήγησε το πράμα…
Βαρετά στπ πρώτο…μιλάμε για νύστα, μια χαρά 6άρα στο δεύτερο, αν και το πιο ωραίο το έβαλε η Μπέσα…πολύ ξύλο στο πρώτο…και Ρίμπο στο γήπεδο:):!:
Είδε τα λεφτά του Μαρινάκη η Μάρθα Βούρτση και αμέσως έτρεξε μπας και πάρει καμιά προμήθεια. Ρε ουστ!
ολα τα λεφτα ηταν ο πιστολερο ο μητρογλου που δεν μπορεσε να σκοραρει τετ-α-τετ.:lol::lol::lol:
κατα τ’αλλα για αλλη μια φορα χαλαρος αγωνας χωρις καμια πιεση απο την μπεσα
20 χρόνια βλέπω μπάλα, δε θυμάμαι να χει κληρωθεί ελληνική ομάδα με χειρότερο αντίπαλο.
Οι τιτάνες του ρόκιν με δουλεμένη φυσική κατάσταση τους έχουμε για πλάκα.
εγω βλεπω 17 χρονια.με εφαγες μπαγασακο:)
ο χειρότερος τερματοφύλακας που θυμάμαι σε ματς ever!
και η αμυνα μαζι
Mας τιμά που κανείς δεν ασχολήθηκε με τον ξεφτιλισμένο.
Ας κάτσει στη σουίτα του χρεοκοπημένου “φίλου” του όσο μπορεί και αυτός να την διατηρεί ακόμα…
+1
Ούτε ερασιτέχνες η Μπέσα, αλλά επιμένω πως καλά κάναμε και τους ρίξαμε 5 και 6 γκολ, δεν πρέπει να λυπόμαστε κανέναν ούτε να το χαβαλεδιάζουμε όποιος και να είναι ο αντίπαλος. Δηλαδή να κάναμε κανένα ματς σαν την περυσινή ρεβάνς με τη Σέριφ; [-X
Δύο παρατηρήσεις από το χθεσινό-ας πούμε-παιχνίδι. 1) Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν κακή και έδειξε ότι έχει πρόβλημα με ομάδες που παίζουν μαζική άμυνα, στο δεύτερο όμως το γρήγορο γκολ του Ντουντου ανέβασε την ψυχολογία και την απόδοση. 2) Ο Μήτρογλου με απογοήτευσε, τρία άχαστα έχασε ο άτιμος!! Γιατί ρε πιστολέρο??? Ελπίζω να βελτιωθεί με τον καιρό.
Bonus παρατήρηση: αυτός ο Φέτφατζίδης το ξέρει καλά το τόπι αλλά ρε γαμώτο είναι μια σταλιά, παίζει να είναι 1.60 με τα χέρια στην ανάταση
ρε τα παμε και στο 1ο ματς. αυτο δεν ηταν ματς για να βγαλεις κανενα συμπερασμα.
το μονο που μπορω να πω ειναι οτι δεδομενου του προκριματικου η μακαμπι ειναι απο τις δυσκολοτερες που μπορουσε να τυχει, ποσο μαλλον αφοτου εχεις παιξει με τετοιο κωλοχανειο πιο πριν. μακαρι να μη νομιζουν οι δικοι μας οτι θα την περασουν με σβηστες τις μηχανες.
Και παραπάνω έπρεπε να ρίξουμε και μη μου θυμίζεις την περσινή ρεβάνς με τη Σέριφ γιατί συγχύζομαι. Ήμουν Θεσσαλονίκη και γύρισα μόνο και μόνο για να πάω γήπεδο, για να δω μια ομάδα στημένη για να κρατήσει το 0-2 του πρώτου αγώνα.