Τι έπαθε ο άνθρωπος ρε?? Ο τσάτσος ο μπροστά φταίει που τον έκλεισε! Αφού ζει πάλι καλά.
Στο τόπι οπωσδήποτε επιθετικό!!! Δεν μπορούμε να βάλουμε γκολ με τίποτα στα φιλικά με ελληνικές ομάδες, κι αυτός ο Μήτρογλου ήθελε και πέναλντι “τεχνικό” παναθεμά τον.
στο μπασκετ τοπν παιζουνε κανονικα μου φαινεται… ο νεστεροβιτς τελικα θα δηλωθει κοινοτικος αφου το διαβατηριο που ειχε απο παλια δεν ανανεωνεται ευκολα!!! ακουσον ακουσον… και μεσα σε ολα θα κρατησουμε εκεινο τον απιθανο μπεβερλι χιλς…
ελα γυριστε και στο παπαστρατειο να τελειωνουμε…
Είσαι σκληρούρης:p …πραγματικά έχουμε καιρό…πιστεύω με δύο ακόμα προσθήκες θα ολοκληρωθεί στις αρχές Σεπτέμβη…το θέμα του διαβατηρίου+ ο Μπέβερλι μας αφήνει μόνο μία θέση ξένου, αν μείνει και ο Έρτσεγκ, που δεν το βλέπω…οπότε έχουμε δύο:):!:
Πίστευα ότι από την στιγμή που βγήκε και τρίτη εφημερίδα(Γαύρος) για τον Ολυμπιακό ότι κάποια από τις άλλες 2 θα πέσει πολύ, με βασικό υποψήφιο τον Πρωταθλητή. Και μετά βλέπω αυτό:
Οι κυκλοφορίες Πανελλαδικά την Παρασκευή (16/07):
SPORTDAY 27.500
Φως των σπορ 22.470
Γαύρος 20.640
Πρωταθλητής 19.860
Goal News 17.130
Εξέδρα των σπορ 15.700
Η Πράσινη 8.760
Φίλαθλος 8.370
Η Ωρα των σπορ 6.650
Η Γάτα 3.730
Derby News 3.590
Score live 1.780
Ειλικρινά πάντως δεν νομίζω να υπάρχει κάτι πιο γελοίο στον κόσμο απο τα πρωτοσέλιδα ΟΛΩΝ των οπαδικών και μη αθλητικών εφημερίδων κατα την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.
δεν ειμαι σιγουρος αλλα συνηθως στα πρωτοσελιδα της εξεδρας πιο πολυ χωρο καταλαμβανει οτι αφορα για την αεκ και μετα για τις αλλες ομαδες η κανω λαθος?:-k
O Παναθηναϊκός σαρώνει την πρωταθλήτρια ευρώπης, η ΑΕΚ κέρδισε την πρώτη κούπα και πάει για τις επόμενες, ο ΠΑΟΚ προκρίνεται επί του Άγιαξ και εκτοξεύεται, ο Άρης έχει τον Κούπερ που είναι εγγύηση.
Έ, ρε γλέντια που θα έχουμε κατά Δεκέμβρη μεριά… :lol: