Ολυμπιακός

Τουλάχιστον φτιάχνεται η Πανσεραικάρα…γιουρόπα λιγκ φέτος τα Σέρρας:):!:

O Βενκέρ καλύτερος από τον παγκόσμιο Τζιώλη???
Αποκλείεται!!! [-X

χειροτερος απο τον τζιολη αποκλειεται να ειναι,αλλα να πω την αληθεια δεν τον εχω δει για να σχηματισω και αποψη.

μετα την εποτοξινωση των τελευταιων ημερων στις παραλιες της κερκυρας ειπα να ξαναμπω για λιγο…
λοιπον ηρθε ο βαλβερδε και ολοι πανηγυριζουν πολυ προωρα, μαζι τους κι εγω αλλα οχι και τοσο. υπομονη θελει σιγουρα, αλλα θελω να πιστευω οτι αφου αναλαμβανει πληρως την ομαδα (ο μαρινακης του εχει δωσει εν λευκω τα κλειδια της ομαδας) να μην μας φερει τιποτε παιχτες τυπου οσκαρ . αυτο μονο. κατρα τα αλλα ειναι οπως τα λεγανε ορισμεοι, οτι οι φετινες μεταγραφες ειναι κομμενες και ραμμενες στα μετρα του… λες και το ξερανε καποιοι…

αυτα και πα ω να συνεχισω τις βοιυτιες… τα λεμε σε λιγες μερες παλι…

Βαλβέρδε λοιπόν… Δεν άντεξε πολύ το πουλέν μου. Βέβαια, όπως είχαμε πει εδώ και καιρό, το χαλί του το τραβούσαν εδώ και καιρό. Από το πείσμα να μη του αγοράζουν παίκτη για τον άξονα (τόσους ακούσαμε, τόσο καιρό και τώρα πάλι ακούγεται ο Νεκουνάμ!) που ήταν μακράν το πιο σημαντικό μας κενό, μέχρι και τον βοηθό του που δε τον ήθελαν, γιατί ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος και έχει τους δικούς του (ο Βαλβέρδε φέρνει δικό του βοηθό και … γυμναστή!).

Τέλος πάντων, όσο ο Ολυμπιακός δεν κλείνει κάτι καλό στον άξονα (δεν είδα κανένα από τα 2 ματς με Μακάμπι και έτσι δεν έχω ιδέα τι και πώς) φαβορί για το ελληνικό πρωτάθλημα δε γίνεται. Και πλέον, όπως το βλέπω το ρόστερ, εκτός από παίκτη στον άξονα που θα κόβει και θα πασάρει, χρειάζεται και 1-2 παίκτες που θα ηγηθούν των παικτών, τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου. Και εννοείται αυτός ο παίκτης πρέπει να ξέρει τι είναι το ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι επιθετικοί μας φοράνε ακόμη πάνες, οι Σκανδιναβοί ήρθαν για να φύγουν, ο Ιμπαγάσα δεν ήταν ποτέ ηγέτης, ο Ριέρα και ο Ντούντου χέστηκαν για τον Ολυμπιακό και ο Τοροσίδης είναι επαγγελματίας όσο δεν πάει. Μόνο στον Αβραάμ ελπίζω, αλλά α) είναι μικρός και β) χρειάζεται και δεύτερος.

Αν ο Ολυμπιακός πέρσι είχε 2 από τους Τζόλε, Γιαννακόπουλο, Αμανατίδη, Γεωργάτο, Αλεξανδρή, Καρεμπέ, τότε στο ματς με τον ΠΑΟ θα είχε πάει έστω με μαθηματικές ελπίδες. Δίχως τέτοιου στυλ παίκτες πέρσι, όταν έγινε η στραβή κανείς από τους παίκτες δεν κοίταξε να τη διορθώσει. Σε άλλες χρονιές θα είχε πέσει αυτοβούλως χοντρή αυτοδιαχείριση από τους παίκτες για να διορθωθεί το κακό.

Πήρε τον Κέσελι

Το κενό στη θέση του σμολ φόργουορντ κάλυψε ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ. Όπως πρώτος μετέδωσε ο NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 οι «ερυθρόλευκοι» έκλεισαν τον 22χρονο, Μάρκο Κέσελι ο οποίος αγωνιζόταν στον Ερυθρό Αστέρα, ένας παίκτης που προφανώς αποτελεί επιλογή του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Σύντομα αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση…

Player Profile

Δεν τον ξέρω, δείχνει να έχει προοπτικές μεγάλου ταλέντου.
Αλλά για βασικός??

Για να δούμε ρόστερ:

1. Τεόντοσιτς, Παπαλουκάς, Σλούκας (?)
  2. Σπανούλης
  3. Κέσελι, Παπανικολάου, Βασιλόπουλος (?)
  4. Νίλσεν, Μαυροκεφαλιδης, Ερτσέγκ (?)
  5. Μπουρούσης, Νεστέροβιτς, Γλυνιαδάκης

μου φαινομαστε παντως,περισσοτερο αποδυναμωμενοι παρα ενδυναμωμενοι σε σχεση με περισυ

Ναι αλλά τώρα έχουμε αυτό που λένε οι φωστήρες δημοσιογράφοι “παίκτες του προπονητή”. :lol:

Ξερωγώ, μπορεί και να βγει σε καλό τελικά.

μακαρι,αλλα πιστευω οτι τωρα ειμαστε περισσοτερο ομαδα με προοπτικες να ‘‘πρωταγωνιστησει’’ και λιγοτερο ομαδα ετοιμη να ‘‘πρωταγωνιστησει’’.

Αν αυτή η μεταγραφή (ομολογώ ότι δεν τον ξέρω τον παίχτη, αλλά δε λέει τπτ αυτό) είναι μια καλή συμπληρωματική, πάω πάσο. Αν περιμένουμε ότι τέτοιου είδους παίχτες θα πρωταγωνιστήσουν και θα αλλάξουν το σκηνικό, τι να πω. Σέρβος 22 χρονών να αλλάξει την ιστορία δεν υπάρχει. Θα ήταν ήδη 2 χρόνια στο NBA.
Θέλουμε κι άλλα πράγματα. Δεν είναι τόσο θέμα παιχτών όσο θέμα δυναμικής. Εκεί οπισθοχωρούμε… Μακάρι να βγω ψεύτης…

Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά για βασικός αποκτήθηκε.

Λογικά περιμένουμε μια μεταγραφή στα γκαρντ (που επειδή όλοι οι καλοί παίκτες που παίζουν στην Ευρώπη έχουν υπογράψει κάπου, μάλλον θάναι από το ΝΒΑ και θα παρακαλάμε να μη βγει Γουέηφερ) και πιθανότατα άλλη μία στους ψηλούς αν δοθεί, όπως φημολογείται, δανεικός ο Ερτσέγκ.

Λες και είδαμε προκοπή με τους αστέρες.

Προτιμώ έναν 22χρονο Σέρβο (που ξέρουν καλύτερο μπάσκετ από κάθε άλλη χώρα - παγκοσμίως), με καλό τρίποντο (που είναι το χαρακτηριστικό του Κέσελι), παρά πάλι κάποιον φτασμένο Αμερικάνο.

Καλώς ή κακώς, οι “ομάδες” κάνουν τη διαφορά τα τελευταία χρόνια. Ακόμα και η Μπάρτσα, ουσιαστικά ένα μεγάλο αστέρι έχει, το Ναβάρο. Όλοι οι υπόλοιποι είναι παίκτες εργαλεία, που δε θα μπορούσαν με σιγουριά να κάνουν τη διαφορά σε άλλες ομάδες.

Αυτό πάμε να κάνουμε κι εμείς φέτος και πιστεύω με Ντούντα στον πάγκο πως θα γίνει. Θα γίνουμε “ομάδα” και θα έχουμε δύο αστέρια: Σπανούλη, Τεόντοσιτς.

Αν πάρουμε κι ένα καλό ασσόδυο, θα είμαστε κομπλέ: Σούπερ περιφέρεια, ένα τριάρι-μπόμπερ και αρκετά δυνατή ρακέτα με Μπουρού, Νεστέροβιτς, Νίλσεν.

Έτσι, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου:):!:

Και ποιος είπε ότι θέλουμε αμερικάνους?
Εργαλεία θέλουμε αλλά τα σωστά.

Ακόμα δεν τον είδαμε τον Βέσελι, μπομπέρ τον βαφτίσαμε.
Δε λέω για σένα Κόζυ, σε κάτι άρθρα που διάβασα αναφέρομαι.

Ακόμα δεν έχουμε μάθει τι πάει να πει ευρωλίγκα?
Μάχη μέχρι θανάτου και πρέπει να έχεις τουλάχιστον 8-9 ετοιμοπόλεμους παίκτες για να τη βγάλεις καθαρή.

Το πρόβλημά μας πέρσι δεν ήταν ο Κλέιζα και ο Τσίλντρες που πάνε να μας περάσουνε οι άσχετοι κομπλεξάρες μπασκετοδημοσιογράφοι. Που μόλις δουν έναν παίκτη ο οποίος παίρνει ατομικές προσπάθειες και δεν κρύβεται στη γελοιότητα του σωστού πικ’ν’ρολ τον βγάζουν αμέσως ατομιστή και προβληματικό.

Το πρόβλημά μας ήταν ότι από ένα σημείο και μετά στην ομάδα πρόσφεραν ΜΟΝΟ έξι παίκτες. Έτσι δεν πας πουθενά. Αντί λοιπόν να κρατήσουν αυτούς τους έξι (η έστω τους πέντε γιατί αναγνωρίζω ότι το συμβόλαιο του Τζος ήταν αφόρητο) άφησαν να φύγουν οι τρεις και τους αντικατέστησαν με άπειρους (Κέσελι), άμαθους σε τοπ επίπεδο Ευρωλίγκας (Νίλσεν) και τελειωμένους (Νεστέροβιτς).

Φυσικά μπορεί να διαψευστώ πανηγυρικά μέσα στη χρονιά αλλά δε θα με χαλάσει γιατί αφενός θα κερδίζει η θρυλάρα και αφετέρου ποτέ δεν ήμουν κότα για να μην παραδέχομαι τις μαλακίες που έχω πεί.

Ναι μωρέ, κατάλαβα. Αλλά για να το λένε τόσο έντονα, ε, θα έχει καλό σουτ.

Καταλαβαίνω γενικά τη λογική σου, ασχέτως αν δε τη συμμερίζομαι απόλυτα. Επίσης, στους 3 που λες ότι έφυγαν βάζεις φαντάζομαι και το Σόφο. Για τους άλλους συμφωνούμε, αλλά για μένα ήταν ο μόνος που έπρεπε όντως να φύγει και δε προσέφερε και τόσο δα.

Είμαι γραφικός αν πω πως για τη θέση 1-2, θα γούσταρα επιστροφή Λιν Γκριρ; :roll:

ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ λογικός μπασκετόγαυρος θα ήθελε Λιν Γκριρ.
Μιλάμε για παίκτη που ο Ομπράντοβιτς έχει δηλώσει ότι ήταν ο μόνος από τον Ολυμπιακό που δεν μπορούσε να βρει αποτελεσματικό τρόπο αντιμετώπισής του.

Αλλά απ’ όσα διαβάζω μάλλον συνεχίζει στη Φενέρ.

Για Σόφο διαφωνώ και πέρσι ειδικά δε νομίζω να είχε και κάποια άσχημη συμπεριφορά ή απειθαρχία.
Αλλά εφόσον τον αφήνεις να φύγει, πάρε έναν καλύτερο όχι τον Νεστέροβιτς.

Κρισπ, για τον Νεστεροβιτς εισαι λαθος.
Καθολου τελειωμενος δεν ειναι, μια χαρα θα παιξει ο παιχταρας.
Και φυσικα 10 φορες καλυτερος απο τον χοντροαμπαλο, εστω και στα 34 του.

OK, όταν θα τον περνάει ο Μάριτς για πλάκα και ο Μπατίστ του κάνει μια με τον ώμο και τον στέλνει 3 μέτρα μακριά τα ξαναλέμε.

Μάγκες τι νέα?
Θα πάρουμε κανά παίχτη φέτος γιατί μας βλέπω να συναγωνιζόμαστε για μια θέση στην 5άδα…
Είμαι πολύ δυσσαρεστημένος με τα ονόματα που ακουώ για το ποδόσφαιρο…
Νεκουνάμ και άλλες λοιπές αηδίες

o νεκουναμ ειναι παρα πολυ καλος.μη λεμε και οτι θελουμε