Ολυμπιακός

…στο ‘‘και χρόνια’’ τα χάλασε, γιατί φέτος είναι η καλύτερη επαρχιακή ομάδα μέχρι στιγμής:):!:

Ο Κωσταντόπουλος είναι μια πολύ καλή λύση για τέρμα.Είναι πατριωτάκι μου και γαύρος άρα δύο λόγοι παραπάνω να τον θέλω στο Θρύλο. :stuck_out_tongue:

Όχι αυτός ο Κωσταντόπουλος ρεεεεεεεεε!!! :stuck_out_tongue:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Ελπιζω το Νεμεθ τουλαχιστον με καμια Ηλιουπολη να τον βαλει

τι επαιξε με μητρογλου και νεμεθ?

από διαχείριση υλικού μου φαίνεται πως ο βαλβέρδε είναι κλάφτα

Τα πήραν στην ουκρανία, που τους απέκλεισε…και αν στραβώσει και ο Βαλβέρδε μαζί τους…βλέπω δανεισμούς μεταγραφές τον Γενάρη:):!:

Με Νέμεθ οκ, πες έχει πολλούς παίκτες στην ίδια θέση, είναι και ο αγαπημένος του Φουστέρ. Ίσως κάποια στιγμή να παίξει. Για μένα βέβαια μάλλον τον πήραμε για σπασιμο στους πράσινους :stuck_out_tongue:

Ο Μήτρογλου πάει μάλλον για φούντο. Φάνηκε απτην 1η αγωνιστική με Ηρακλή. Βάζει γκολάρα και τον πετάει έξω για να βάλει τον ανέτοιμο Πάντελιτς. Κρίμα γιατί αν και κάγκουρας μου άρεσε ο μικρός. :bye:

Έχει ταλέντο αυτός.Αλλά δεν έχει μυαλό για να κάνει καριέρα.[-X

με τα μυαλα που κουβαλαει ο μητρογλου τον κοβω να συνεχιζει σε κοντρες με παπι…
ολοκληρος ρομενταλ δεν ειπε τπτ που εμεινε 3 φορες παγκο. αυτος εδω εχει γινει μπατιστουτα και δεν το ξερουμε μαλλον…

Mπα φετος δυσκολο να μπερδευτηκε.Το 1989 ισως!!!:lol:

μα δηλαδή πως παρακολουθούσε τον βολο??

Καλό θα είναι ο Μήτρογλου αυτό το πείσμα να το βγάλει στις προπονήσεις επιτέλους. Φέτος δεν έχω δει τίποτα καινούργιο από τον Μήτρογλου. Αυτό είναι τραγικό για έναν ποδοσφαιριστή της δικιάς του ηλικίας και με το δικό του ταλέντο. Ούτε μια κίνηση καινούργια, ούτε ένα στοιχείο που να σου δείχνει πως δουλεύει και βελτιώνει. Το γκολ της πρεμιέρας με Ηρακλή, ήταν πανέμορφο, αλλά χαίρω πολύ. Έχει χάσει φέτος τα άχαστα, δείγμα του ότι δεν παίρνει σοβαρά τα ματς. Και για αυτό έβαλε και τα απίθανα γκολ. Γιατί δεν παίρνει σοβαρά τα ματς και κάνει ό,τι του καπνίσει. Μεγάλο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό, ΔΕΝ πρέπει να φαγωθεί, αλλά θα πρέπει να του εξηγήσουν πως αυτή τη στιγμή δεν είναι για βασικός.

Ειδικά όταν ο Βαλβέρδε βγαίνει και παραδέχεται πως έχει αδικήσει Νέμεθ και Ζαϊρί, ο Μήτρογλου θα πρέπει να μάθει να το βουλώνει. Εφόσον δε δουλεύει στις προπονήσεις, δεν είναι δυνατόν να συνεχίζουν Νέμεθ και Ζαϊρί να είναι εκτός αποστολής. Συμπαίκτες του είναι και ισάξιας αξίας με αυτόν (ο Ζαϊρί τουλάχιστον).

ο παντελιτς θα ειναι στον παγκο. ξεκινα βασικο το μιραλας.

Καλο αυτο για μας.Να σου πω την αληθεια σημερα μιλουσα με ενα φιλο και του ελεγα ποσο τρεμω τον Παντελιτς.Βεβαια κι ο Μιραλας ειναι επικινδυνος,αλλα ο αλλος ειναι θανατος.
Εγω παιδια κ να χασει η ομαδα μου φυσιολογικο θα το θεωρησω κ δεν θα πω κ τιποτα,αλλα θελω να το παλεψουμε κι αν μπορεσουμε να αρπαξουμε οτι μπορουμε.
Βλεποντας ομως το προηγουμενο παιχνιδι του Ολυμπιακου και την ακυρωση του κανονικοτατου γκολ του Αστερα Τριπολης,δεν ειμαι πολυ αισιοδοξος για δικαιη διαιτησια.
Θα δουμε ομως…

καλά εκείνο το σφύριγμα ήταν για να δείξουν οτι και ο ολυμπιακός παίρνει σφυρίγματα…

ας φτάσει το ματς εκεί που θα θέλει ενα σφύριγμα ο ολυμπιακός και όλα γίνονται…!!

Πολυ δυνατη ομαδα ο Ολυμπιακος Βολου, αλλα με σοβαροτητα και πλανο ανετα 3 βαθμους και σημερα και καλη μπαλα…

Θα δακρύσω από συγκίνηση. Το ρόστερ του Ολυμπιακού φέτος δεν υπάρχει! Από εκεί που πέρσι είχαμε 3 επιθετικογενείς παίκτες επιπέδου Ολυμπιακού, φέτος έχουμε 10! Και με το rotation τους έχουμε όλους ζεστούς!

Σημείωση. Αν ο Φούστερ είχε πάρει τις πάσες που όφειλαν να του δώσουν οι άλλοι, θα έπρεπε να έχει ήδη βάλει 2 γκολ. Έχει πολύ μυαλό ο Ισπανός. Ξέρει πού να κινείται, πώς και πότε.

ευχάριστη έκπληξη ο μιραλάς. επίσης τον ιμπαγάσα και τα μάτια μας.

Γιατί τέτοια βαρεμάρα από το 25’ όμως?

γιατί πόσταρα και θέλουν να με εκθέσουν :stuck_out_tongue: