βαλτε και κανα πεναλντι ρεεε.
Ήμαρτον 1-0 αντί 6-0 το ημίχρονο.
Κρίμσον πλάκα κάνεις?
Βλέπεις το καλύτερο ημίχρονο ελληνικής ομάδας εδω και πάρα πολύ καιρό.
λατρευω μιραλας.πραγματικα.ο παικτης ειναι τεραστιος.
δεν κατάλαβες πως το είπα(ή μάλλον δεν το είπα καλά…)
λέω οτι θα ήταν πιο δυνατό τεστ αν δεν κέρδιζε απο το πρώτο λεπτό και αν ο αρης δεν έβαζε στον πάγκο μερικούς βασικούς…
δεν ειμαι αντίθετος σε αυτά που λες…
επίσης συμφωνώ με τον απο πάνω…αν και δεν θέλει και πολύ γνώση να το δεις αυτό…
ρε γμτ, κανουμε οτι ειναι δυνατον για να μπει ο αρης στο παιχνιδι. αν δεν το καθαρισουνγρηγορα θα την κανει ο αρης σε καμια αντεπιθεση εκει που δεν το περιμενουμε.
επιτέλους κάτι να γίνει με τα πέναλτυ. επιτρέπεται δύο χαμένα από παίκτες τέτοιας κλάσης? η ομάδα έπαιξε διαστημικά στο πρώτο. δώστε μου μάτια να βλέπω το Μιραλάς. ποιός την κανόνισε αυτή τη μεταγραφή?
ο χρυσικοπουλος νομιζω.
chrisp το γκαντεμιασες…έκατσε ο ολυμπιακός…αμα κάνει και κανένα χαζό ο αρης σας βλέπω να τρέχετε…
Πράγματι, πέσαμε ανεξήγητα.
Κακές αλλαγές από Βαλβέρδε, ο Φουστέρ ήταν ανύπαρκτος στο 2ο ημίχρονο.
Επίσης ο Ντουντού παραμένει σταθερά μέτριος σε κάθε ματς.
ο φουστέρ έπρεπε να βγεί από το 55 τουλάχιστον
πρωτο ημιχρονο δεν εμοιαζε με ελληνικη ομαδα, πολλη ταχυτητα, ακριβεια στις πασες, μπουκες, ντριπλες, εμεινα αφωνος, δεν περιμενα κατι τετοιο
το θεμα ειναι πως σε καθε τετοιο ματς αν δεν σκοραρεις σε τοσες ευκαιριες, αρχιζουν να κοβονται τα ποδια (ειδικα μετα το αχαστο του ριερα), οποτε υποσυνειδητα αρχισαν να υποχωρουν και ο αρης να κερδιζει μετρα, ασχετα με το πως δεν εκανε φαση
φανηκε και ποσο μα ποσο σημαντικο ειναι να εχεις αμυντικα χαφ που ξερουν μπαλα και πασαρουν αψογα
μιραλας ΤΕΡΑΣΤΙΑ τεχνικη (ποιος χρυσικοπουλος βρηκε το μιραλας , θεοδωριδης τζουνιορ-μπαρμπαλιας λεμε)
Φοβερο πρωτο ημιχρονο με φανταστικα διαστηματα και εναν Μιραλας συνεχη κινδυνο… Η κινηση του Φετφατζιδη στο δοκαρι, ηταν δειγμα παικτη που ξερει κανταρια μπαλα… Στο δευτερο ημιχρονο ομως πεσαμε ανεξηγητα και κινδυνεψαμε απο την στιγμη που δεν βαλαμε και 2ο γκολ για να κλειδωσουμε το ματς… Αυτο πρεπει να δουλευτει.
Καποιες φορες το ποδοσφαιρο μου δειχνει οσο απλο φαινεται…εξηγουμαι,
παιζεις μπαλαρα για ενα ημιχρονο(μπαλα που ειχα να την δω απο το ματς με την Μπενφικα πριν 2χρονια…) αλλα αντι να βαλεις τουλαχιστον 3 γκολ, βαζεις με το στανιο ενα…
ειναι ηλιου φαεινοτερο οτι οταν μια ομαδα(η οποια εχει και ποιοτητα βεβαια,οπως ο αρης) βλεπει πως αντι να διασυρεται ειναι ακομα μεσα στο παιχνιδι, ανεβαινει η ψυχολογια της και αρχιζει να ψαχνει το ματς.το αντιθετο ακριβως συμβαινει με την ομαδα που δε βαζει τα γκολ,η οποια λογικο ειναι να αρχιζει να το “φοβαται” το ματς…παρολα αυτα ουσιαστικα καμμια στιγμη του ματς δν απειληθηκαμε πραγματικα και τελος καλο ολα καλα…
ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΚΕΒΙΝ ΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
Υ.Γ. σωστες και οι 3αλλαγες του ερνεστο αλλα με λαθος σειρα…βγαζεις φουστερ - ριερα - φετφα (με αυτη τη σειρα) και εισαι αλανθαστος…
[SPOILER]προτρεχω αλλα επειδη εβλεπα και λιγο παο ταυτοχρονα,θα πω οτι δν βλεπω το πως θα χασω την κουπα φετος…ειδωμεν[/SPOILER]
μια παρατήρηση για τον ριερα…
όταν παίζει στην γραμμη χαραμίζεται…κάνει μια σωστή ενέργεια και μια λάθος…
όταν είναι κοντά στην περιοχή είναι καλύτερος μια ενέργεια και οχι κατι παραπάνω…άσχετα που έχασε το αχαστο…
αλλά πως να παίξει πιο μέσα…είναι κάπως δύσκολο…
Μόλις γύρισα από γήπεδο, η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε ΜΠΑΛΑ! μετά το χαμένο πέναλντι του Αριελ όμως η ψυχολογία έπεσε. Κάτι πρέπει να γίνει σε αυτόν τον τομέα, ήδη είναι το δεύτερο που χάνουμε. Γιατί δεν τα χτυπάει ο Αβρααμ που στον Άρη το είχε??? Στο β’ έκατσε πολύ η ομάδα αλλά δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο, το κέντρο μας τα έφτυσε και δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα με τίποτα. Αβρααμ και Μελμπεργκ έκαναν καλή δουλειά στέλνοντας την μπάλα στα πουλιά και κόβοντας σε σωστά σημεία. Ο Παρντο δεν χρειάστηκε να κάνει καμία επέμβαση και γενικά πέρασε ξεκούραστα.
Ελπίζω να διαψευστώ, αλλά έχω σχεδόν τη βεβαιότητα ότι πλέον πάμε για το 0-0 με ΠΑΟ με Ουρτάδο αντί Ιμπαγάσα.
ηθελα να το πω κρισπ οτι εγω παλι θεωρω κινηση κλειδι τα δυο αμυντικα χαφ στο ντερμπι για να κλειδωσουμε το ματσακι!!για εμενα το λαθος θα ειναι να κατεβουμε με ντουντου -ιμπαγασα,θα την πατησουμε!!!γτ το θεωρεις τοσο λαθος?
Eχεις ιδεα ποσα εχασε ο Αβρααμ στον ΑΡΗ;;;
Πάμε γερά παιδιά…ο Θρύλος παίζει την καλύτερη μπάλα που έχω να δώ επί εποχής του Ζιοβάνι και του Καρεμπέ…μου ΄θυμιζε την εποχή που είχαμε ρίξει 6 και 4 στην ΑΕΚ
Νομίζω 2001 με 2002…πολύ καλό παιχνίδι απο Ιμπαγάσα, Τόρο και Φέτφατζίδη…
Ελπίζω να περάσουμε ένα ήσυχο απόγευμα στο ΟΑΚΑ
Βαζελάκια να στε έτοιμοι…