εννοειται… ολα μετρανε… εσυ δε μετρας πρωταθληματα απο τοτε για να εχεις 37??
οκ τα μετραω,αλλα δεν το παιζω και μαγκας με τα τοτε πρωταθληματα.ουτως ή αλλως και χωρις αυτα,παλι απο κατω μας θα ηταν ο παο.
ρε συ κριμσον σοβαρος προπονητης δε σημαινει πελεγκρινι η μουρινιο… ενας προπονητης που να ξερει πως να στησει αμυντικα μια ομαδα κ να εχει κανει σωστο μεταγραφικο σχεδιασμο… κ επισης, να εχει μεινει 3-4 χρονια σε μια ομαδα…
περίεργο…δεν θυμάμαι να είπα κατι για σοβαρό προπονητή…
Παντως διαβαζοντας τις "ομορφιες " του ντρ.λοβ εχω να πω οτι αν ειχε π.χ. η Ξανθη να μας βαλει γκολ τρια χρονια,οι βαζελοι θα το χαν κανει σημαια και θα μας τα χαν κανει[SPOILER][/SPOILER] περι "παραρτηματων " και λοιπων γραφικοτητων…:D8)
τεσπα,επειδη αυριο τελειωνουν τα ψεμματα και ειναι η μεγαλη μερα ας κανω τα προγνωστικα μου, που μ αρεσουν κιολας:)
Αν το παρουμε καθαρα αγωνιστικα,ο ΠΑΟ κανονικα δν πρεπει να χει καμμια ελπιδα…δλδ .και σε καλυτερη κατασταση ειμαστε και καλυτερη 11αδα θα χουμε λογω απουσιων ΠΑΟ και πιο φρεσκοι(λογω αναβολης) και καλυτερο προπονητη και καλυτερη μπαλα και καλυτερη φυσ κατασταση και και και…
Ομως τα ντερμπι ειναι ντερμπι και ειδικα τα ΠΑΟ-ΟΣΦΠ εμενα μου χουν δειξει οτι λειτουργουν με τον κανονα της “αντιστροφης” ψυχολογιας…Με λιγα λογια συνηθως οποιος ειναι το φαβορι…τρωει και το αγγουρι:wink:.Τα παραδειγματα παμπολλα με πιο προσφατο τα περσινα…
Απο την αλλη παλι,επειδη εχω ρεαλιστη προπονητη , ο οποιος νομιζω πως θα παει για το χ,θεωρω οτι αυτο ειναι και το πιθανοτερο σημειο.Για δευτερο ομως και και πολυ κοντινο σημειο με το χ θα βαζα τον 1 και οχι το 2πλο…
Χ1 λοιπον η προβλεψη μου…
μακαρι να διαψευτω ,να ρθει το 2πλο και να σηκωσω απο αυριο κουπα…
[SPOILER]ακομα ομως και ασσος να ρθει,αυτο θα σημαινει οτι θα μεινει ο μυρωδιας ο Νιομπλιας ,οποτε παλι εγω θα σηκωσω την κουπα:D:D[/SPOILER]
Εγώ πάντως το αυριανό το βλέπω αμφίροπο, εκτός αν ο π.α.ο. παίζει μόνο για να βρει τον Σισέ με γιόμες…εκεί θά’χουμε πίκρες…άντερ με την νίκη αύριο…για το +7:):!:
:lol3:
το χειροτερο ειναι αυτο που γραφει πανω απο το αρθρο…
Διαβάστηκε 30782 φορές
Εγώ δεν έχω θέμα με τον Κάκο…εντάξει είναι τρομερό ποζέρι, με την φιγούρα που κάνει, αλλά γενικά καλός:):!:
Κι εμένα μου κάνει ο Αναστάσιος. Συμφωνώ ότι είναι ο άρχων της φιγούρας, αλλά είναι γενικά δίκαιος διαιτητής. Εκτός αν το αγαπημένο σου παιδικό βιβλίο είναι το “Ο γαύρος που έγινε πρωταθλητής σε ένα πράσινο ντέρμπυ” και αγαπημένος σου παιδικός ήρως είναι ο υπέρμαχος της ισονομίας, ο πολεμιστής του Φωτός (ουχί της εφημερίδος) Κωνσταντέν Νικολακό, ή ο εκπορθητής της φαυλότητας και κατεδαφιστής της παράγκας Κινκ-Γκοντζ…
Aπ’ οτι λεγεται, παντως, οι πρωτες επαφες εχουν ηδη γινει, με το Μαρινακη να ετοιμαζεται να δωσει ενα αξιοσεβαστο ποσο για την αποκτηση του. :lol:
ο κάκος είναι εδράκιας κάργα, μην το ξεχνάτε αυτό. και μπορεί να θυμάστε μόνο το 4-0 αλλά η δαιτησία του σε αυτό το ματς ήταν ψιλο οτιναναι
Παμε γερα, μια ωρα εμεινε!
Αντε λιγοτερο απο μια ωρα πλεον, παμε γερα για το διπλο και μετα εχει να πεσει κλαψουρα… Θελω καλα μπαλα και προφανη υπεροχη, για να τελειωνει το παραμυθακι…
κανα λινκ για το για τους μη εχοντες νοβα?
Στειλτε και απο’δω τιποτα.
Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ!
Λινκ βρηκαμε τελικα; Και γω θελω
μανουλααα
Μιραλας γκολ στην κίνηση