Πώς γίνεται να διαφωνείς αφού εγώ αναφέρομαι στο δεύτερο ημίχρονο?
Όταν λες ανάπαυλα , φαντάζομαι ότι λες στο 45 … άρα κρίνεις τον Φουστέρ ως ανύπαρκτο , για το πρώτο ημίχρονο … αλλά και πάλι δεν διαφώνησα για την λογική της αλλαγής που έλεγες , αλλά για το αν ήταν καλός ή όχι ο Φουστέρ …
Γι αυτο που λετε με τον Φετφα,ομολογω πως εγω επεσα εξω γτ νομιζα πως θα κανε παπαδες σημερα ενω ηταν οντως αφαντος…ομως δν παυει το σωστο να ειναι να παιξει ο φετφα και οχι ο πολυ κακος Ρομενταλ του τελευταιου καιρου…Για μενα δν εχει καμμια σημασια που δν του βγηκε του βαλβερδε…
τεσπα,για το ματς τωρα,εγω ειμαι πολυ ξενερωμενος,οχι για την ηττα την οποια ειχα προβλεψει με συγκεκριμενα επιχειρηματα αλλα για τους εξης λογους…πρωτον το αθλιο β μερος και δευτερον για τις ηλιθιες αλλαγες του Βαλβερδε!!!
για την εικονα της ομαδας στο β μερος ενα μου ρχεται να πω…[B]Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ…[/B] πραγματικα ανεξηγητο…
Και για τις αλλαγες τι να πουμε ρε??ειδικα στην αλλαγη του μιραλλας-μητρογλου(αν δν ειχε τραυματισμο που δν εχει ακουστει κατι τετοιο ) μιλαμε για ρεσιταλ ΜΑΛΑΚΙΑΣ…ουτε τις αλλες δυο αλλαγες καταλαβα και στην ουσια ειδα αναν αχταρμα(αν ειναι δυνατον να βαζει τον ζαιρι να γυρισει ματς που δν εχει παιξει λεπτο φετος…)
ελπιζω να ηταν απλα μια κακη βραδια και να μη δουμε και αλλα τετοια κουλα στη συνεχεια…
Παντως σε ολο το ματς φανηκε οτι ο θρυλος ειναι ενα επιπεδο πανω απο τον ΠΑΟ και για μενα το πρωταθλημα αν δν βγαζουμε τα ματια μας οπως σημερα ,θα το παρουμε ευκολα η δυσκολα(το δυσκολα παει απλως λογω προγραμματος)
Τελος να βοηθησουμε ολοι να δημιουργηθει ενα κλιμα περι δικαιωσης του Νιομπλια για να μην γινει καμμια στραβη και φυγει :D8)
υ.γ.Καλο θα ειναι ο Ριερα να αρχιζει να παιζει λιγο μπαλα γτ δν παραμυθιαζομαστε ολοι απο τα 3 γκολ που χει βαλει…μετριος γενικα και επιεικως απαραδεκτος σημερα
υ.γ.2.[B]ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΤΟΝ ΚΕΒΙΝ[/B]
Το ανύπαρκτος αναφερόταν στο Β’ ημίχρονο πάντως, όπως είναι σε όλα τα δεύτερα ημίχρονα φέτος. Επίσης το ότι άνοιγε το παιχνίδι κόντρα στο τραγικό κέντρο του ΠΑΟ δεν είναι και κατόρθωμα. Μια σωστή κάθετη ή γενικώς δημιουργική ενέργεια δεν έκανε.
Όχι, ήταν λάθος που ξεκίνησε ο Φέτφα κυρίως ως προς την διαχείριση του παίκτη.
Μαρινάκης: «Κάκο διαμόρφωσες αποτέλεσμα» (Photo: Action Images)
Στα αποδυτήρια των διαιτητών βρέθηκε μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων» φέρθηκε κατά του διαιτητή του αγώνα, Τάσου Κάκου, στον οποίο είπε: «Έκανες ένα κακό δεύτερο ημίχρονο και διαμόρφωσες το αποτέλεσμα».
Παράπονα έκανε και στον βοηθό, Ακρίβο, ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα, ενώ στον Κύρο Βασσάρα υπέδειξε πως «έτσι δεν πάμε πουθενά».
:lol3::lol3::lol3:Ειπα κι εγω γιατι δεν μπορεσε να αποδωσει ο …μεσι με τον κριερα!
Κοιτα λιγο πανω και πες μου τι βλεπεις
Για γέλια ή για κλάμματα; Εγώ πάντως γέλασα δυνατά.
Μέτριος ο Ολυμπιακός, απίστευτα νωθρός στο 2ο ημίχρονο,μου έδωσε την αίσθηση πως δεν έχει ταυτότητα ακόμα σαν ομάδα. Δεν παίξαμε τπτ ιδιαίτερο, οι φετφατζίδης-φουστέρ-ριέρα δεν πρόσφεραν και πολλά, η διαχείριση του Βαλβέρδε για το άστα να πάνε στο διάολο να πάνε…
παιδια δεν εχω καν κοιταξει τι εχει γραφει για το derby αλλα για οποιους γαυρους (αν υπαρχουν) εχουν postarei για διαιτησια απλα… ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΓΑΤΑΚΙΑ.
Σχεδόν ό,τι φοβόμουν για το σημερινό ματς βγήκε αληθινό. Όπως φώναζα, κακώς έπαιξε ο Φέτφα βασικός, κακώς πήγαμε με Ντούντου-Ιμπαγάσα κεντρικό δίδυμο, γιατί έτσι κατέληγε ο Σισέ με άπειρους χώρους να παίζει ένας με έναν (πράγμα που έκανε και στο α ημίχρονο και απλά δε μας κόστισε) και μας έκανε πολύ περισσότερη ζημιά από ότι φάνηκε το ότι ακυρώθηκε το ματς του κυπέλλου. Οι παίκτες που μας χρειάζονταν σήμερα, δεν πήραν τα λεπτά συμμετοχής που χρειάζονταν για να μπορούν σήμερα να βοηθήσουν.
Μόνο 2 θετικά κρατάω εγώ. Το πρώτο είναι ο Μιραλάς, όπου έβαλε το γκολ από πουθενά και δεν πίστευα πως θα κατάφερνε σήμερα να σκοράρει και το δεύτερο το ότι μένει ο Νιόμπλιας.
Πολλά μπράβο στον Χριστοδουλόπουλο.
Η επόμενη δουλειά του Βαλβέρδε …
Τα ίδια με την 1η χρονιά!
Περιμένει να κάνει αυτό το υλικό να παίζει όπως η Μπαρτσελόνα, πρωτοβουλία, κίνηση και 65% κατοχή!
Απέλαση !!!
Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έπαιξε ποδόσφαιρο που ο παο δεν θα δει ποτέ.Απλά. Αλλά τα παιχνίδια δεν κερδίζονται με ένα μόνο ημίχρονο. Δυστυχώς όπως και με τον Άρη(που εκεί δεν το πληρώσαμε) αλλά και με τον Ηρακλή το δεύτερο ημίχρονο της ομάδας είναι ανύπαρκτο. Ας το κοιτάξουν.
Όσο για την διαιτησία, ο Κάκος απλά διαμόρφωσε αποτέλεσμα. Στη φάση του πέναλντι υπάρχρει μόνο επιθετικό φαουλ από τον Σισε, και μάλλον off side πιο πριν. Το ότι δεν βγήκε ο Ολυμπιακός στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο δεν σημαίνει ότι δίνει δικαίωμα στον διαιτητή να τον διαλύσει.
Μα τί λες ρε γείτονα. Παίρνεις πρέζα, πρωινιάτικα;
Σορρυ αλλά αυτό ΔΕΝ ήταν πέναλντι, δες το προσεκτικά χωρίς πράσινα γυαλιά.
:lol:…βασικα δεν ειναι απλως πεναλτυ, ειναι ο ορισμος του πεναλτυ κ κοκκινης καρτας…
Αυτό είναι σίγουρα πολύ μεγάλο κέρδος.!!! :p:drunk:
μωρε πατε καλα? επειδη μενει ο νιομπλιας θα εχουν θεμα? χρειαζονται το μουρινιο για να κερδισουν τις υπολοιπες υπερδυναμεις του ελληνικου ποδοσφαιρου? ειπαμε μεγαλη βλακεια η χτεσινη, ειδικα σε ενα ματς που ημασταν καλυτεροι στο α’ και δεν το τελειωσαμε. κι αυτα περι κακου μην τα λογιζεστε. δειτε πρωτα πως ξεκινανε ή πως καταληγουν οι φασεις απο τις μαλκιες της αμυνας μας κ μετα. πιο πολυ μου φταιει ο αβρααμ που μαλακιζεται και στις δυο φασεις ή που ο τοροσιδης δεν διωχνει σωστα την μπαλα.
Η πλακα ειναι οτι οι αυτοι που με την πρωτη ευκαιρια λενε “στην Ελλαδα δεν αφηνουμε τους προπονητες να δουλεψουν [-X”, τωρα εκφραζουν απολυτες κρισεις για τους προπονητες των δυο.
Και καλα για το Νιοπλια, πες παει στο διαολο, εχει αποδειξει οτι για μια ομαδα σαν τον παο, δεν μπορει.
Γουατεβερ, αυτος ειναι ο Ελληνας …προεδρος, προπονητης, σεντερ μπακ και κυβερνητικος εκπροσωπος αμα λαχει.
ΥΓ.: Γαυροι που λετε για λαθος καταλογισμο πεναλτι, σας εχω φακελωμενους για την επομενη φορα που θα μου την πειτε οταν θα μιλησω για διαιτησια. :lol:
[B]iron_aris[/B] έχεις δίκιο…δεν είναι άσχετος ο νιοπλιας…ο μισός πλανήτης είναι…
αφού ο άνθρωπος δεν υποφέρεται ρε συ.,.