Ολυμπιακός

Το ακόμα πιο γελοίο είναι ότι κάποιοι τις αγοράζουν για να τις διαβάσουν!!! Και γι αυτό εξάλλου κυκλοφορούν.

δεν θελω να μου αγχωνεστε!θα ριξουμε μια πενταρα και θα ησυχασουν:)

μονο εγω φοβαμαι το ματς? το θεμα ειναι ποιος θα ξεκινησει στην αμυνα κι αν θα βαλει οντως τον φουστερ πισω μαζι με ντουντου. αυτο το τελευταιο ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω.

^^ το φοβαμαι και εγω πολυ…εμενα δε με ενοχλει να παιξει ο Φουστερ μαζι με Ντουντου(αλλωστε θα ναι καλυτερο ανασταλτικο διδυμο απο το Ντουντου-Ιμπαγασα).βεβαια προτιμω τον Ουρταδο…

εγω αυτο που φοβαμαι λογω των απουσιων μας στην αμυνα ειναι ο Σκοκο και οχι γτ ειναι τοσο ασταματητος αλλα γτ συνηθως ο Ερνεστο δν δινει ιδιαιτερες κατευθυνσεις στην αμυνα (πχ να προσεχτε αυτον τον παιχτη περισσοτερο) και για αυτο το λογο ο Σκοκο μπορει να μας κανει ζημια.

απο την αλλη δεν ξερω πως αυτη η αμυνα της αεκ δε θα φαει γκολ,οποτε ολα τα λεφτα σημερα ειναι η αμυνα μας,αν κρατησουμε θα παρουμε και το ματσακι.

βασικα εγω θεωρω απαραιτητους 4 βαθμους με αεκ-καβαλα,οποτε η ηττα απαγορευεται…

Τραγικά υπερόπτες…

αφησε τις 5αρες κ βαλτε κανα πεναλτι

Έπικ ντουντού φέησπαλμ.

Καλύτερος ο οσφπ στο β’ αλλά τι να το κάνεις με τέτοιο μπεκατσοπέναλτυ (πάντως πεντακάθαρη παράβαση, αν δεν τον τράβαγε θα ταν γκολ).

Τα χω πει για ντουντού και σε κρισπ ότι δεν υπάρχει ο παίχτης αυτός.

Ο Ντουντου να σηκωθει να βγει εξω μονος του. Εκτος τοπου και χρονου.

Θεία δίκη.
Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ.

μεγιστο κατορθωμα η ηττα απο αυτην την αεκ

Υγιή γάβρο σε βλέπω.

Βασικά αυτό που θα πρέπει να προβληματίσει, είναι το 3ο ντέρμπυ που χάνετε (Ηρακλής, ΠΑΟ, ΑΕΚ)

Η έκφραση του Βαλβέρδε μετά το γκολ τα έλεγε όλα σήμερα, έκανε ότι μπορούσε για να χάσει το ματς κατά τη γνώμη μου.

τι εκανε δηλαδη ο βαλβερδε για πες

γιατι οταν εχουν καμια 20αρια χαμενες πασες στο κεντρο, χαμενο πεναλτυ και της πλακας φαση με μιραλλας δεν μοιαζει να εχασε ματς ο βαλβερδε (εκτος απο την αλλαγη ιμπαγασα αντι ριερα που δεν υπηρχε ανθρωπος στα αριστερα, το οποιο μετα διορθωσε)

Ο Βαλβέρδε?
Ούτε καν, μια χαρά το διαχειρίστηκε το ματς.

Δε φταίει αυτός αν ο Ντουντού δε μπορεί να κλωτσήσει ευθεία τη μπάλα, ούτε αν ο Μοντεστό είναι από τους πιο άχρηστους παίκτες που έχουν περάσει ποτέ απ’ τον Ολυμπιακό ούτε μπορούσε να προβλέψει ότι ο Ιμπαγάσα θα ήταν τέτοιο χώμα και ο Μιραλάς θα ήθελε να μιμηθεί τον Τζιοβάνι.

απο ολα αυτα που λετε δεν θα τα λεγατε αν ο θρυλος εβαζε ενα με δυο γκολ.
εκτος απο τις μπεκατσες των ντουντου και παντελιτς.
μια χαρα την ειδα την ομαδα

Και άμα έβαζε 4-5 θα τον φοβόμασταν κιόλας μη σου πω.

[QUOTE=xxxloko;1020426]Και άμα έβαζε 4-5 θα τον φοβόμασταν κιόλας μη σου πω.[/QUολυμπιακος ειμαι:)

Συνχαρητηρια στην αεκ που νικησε τον ολυμπιακο.Αφου δεν βαλαμε 2 γκολ απο την αρχη να τελειωνει εκει το ματς αξιοι της μοιρας μας#-o
Αλλα και αυτοι και οι ζελες θα περασουν πολθ ωραια στο καραισκακη και εκει να δουμε α παιξει ετσι οπως επαιξε σημερα η διατησια τι θα λενε:p(εγω παραπονα δεν εχω αν και υπηρχαν καποιοες φασεις αλλα κομπλεξικος δεν ειμαι απαιτω η ομαδα μ να καθαριζει τετοια ματς αφου δεν το κανε τελος:)

Εγώ πάλι βρήκα εξαιρετική τη διαιτησία Σιδηρόπουλου, άχρηστο αλλά χωρίς πρόθεση τον αριστερό επόπτη και έχω δηλώσω ότι πρωτάθλημα με ήττες στα ντέρμπι το γράφω στα παπάρια μου. Δεν ξέρω τι θα κάνουν, αλλά αν στον δεύτερο γύρο στο Καραϊσκάκη δεν έχει 2/2 να πάνε να γαμηθούν.

Μονο εμενα μου φαινεται το λιγοτερο τραγικο να μην σταματαει ποτε το ματς για τις φωτοβολιδες που επεφταν και μαλιστα στην φαση του γκολ να περνανε οι παικτες πανω απο την φωτοβολιδα? Δεν θα επρεπε να διακοψει την φαση και να βγαλουν την φωτοβολιδα? Απλα μια σκεψη… Και επισης ο εποπτης ηταν τραγικος, μας εκοψε 2 φορες χωρις λογο. Κατα τα αλλα απαισιοι, 2ο χαμενο ντερμπι, συμφωνω με ChrisP, πρωταθλημα χωρις κερδισμενα ντερμπι δεν το θελω… Ντουντου, Ουρταδο, Ρομενταλ δεν υπηρχαν…

και εμενα καπως μου ερχεται ξεροντας οτι αν σηκωσουμε κουπα εχοντας χασει 2 ντερμπι αλλα και απο την αλλη μπαλα ειναι και γυριζει