Ολυμπιακός

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=81331

Τι θα γινει τωρα ρε μαγκες;;;

Θα βγαινει ενας ενας και θα λεει για το τι πεναλτι εδωσε στο γαυρο καποτε;;; :stuck_out_tongue:

Οχι τιποτα αλλο …θα μας παρει και πολλη ωρα. :lol:

Aκουστε κατι και χωνεψτε το φιλοι γαβροι.Το να λεει ενας γαβρος οχι μονο ανθρωπο αλλα οποιονδηποτε μονοκυτταρο ζωντανο οργανισμο,λοβοτομημενο ειναι απο μονο του ανεκδοτο και μ’αυτο γελανε οι παντες.Αν δεν το γνωριζετε ηδη,να σας ενημερωσω οτι ολος ο κοσμος την ιδια αποψη εχει για σας και η αληθεια ειναι οτι το ξερετε κι οι ιδιοι και μαλιστα ειναι τιμη σας και καμαρι σας και περηφανευεστε κιολας.Μην το πολεματε παιδια,ΟΤΙ και να κανετε ή να λετε δεν αλλαζει αυτο.Τωρα αν νομιζετε οτι επειδη ακουτε metal ή επειδη εχετε βγαλει το λυκειο,σας κανει να διαφερετε απο τον κανονα,λυπαμαι αλλα θα σας στενοχωρησω.Η ιδιοτητα γαβρος χαραχτηριζει εναν ανθρωπο ακομα κι αν ειναι πρυτανης πανεπιστημιου.Ολοι το ιδιο ειναι,ολοι σκεφτονται με την σιχαμενη γαβρικη νοοτροπια.Της ψευτομαγκιας,της λαμογιας,της κλεψιας,της πουστιας,της επικρατησης με καθε μεσο και καθε τροπο ακομα κι αν αυτοι ειναι στυγνες δολοφονιες.Δεχτειτε το και καντε ειρηνη με την φυση σας.Κι οπως εχω ξαναπει δεν ειναι κακο,δεν μπορει να ειναι ολοι ιδιοι.Κι εσεις εχετε την χρησιμοτητα σας.Αν δεν υπηρχατε πως θα δειχναμε στα παιδια μας το τι δεν πρεπει να γινουν και να κανουν?

Ωραίο.
Στη Πράσινη το διάβασες; Κράτα το απόκομμα να το δείχνεις στα παιδιά σου και να τους λες “ιδού ο μπαμπάς σας, έτρωγε φούτσες τόσα χρόνια από τον Ολυμπιακό και ευτυχώς φάγανε μια 7αρα από τη Γιούβε και τους δουλεύουμε ακόμα”.

Δηλαδή τώρα ότι ο Κόντε και ο Μίκολι κάτσαν και ασχολήθηκαν με τον πράσινο λαό και τον πρεσβευτή του ελληνικού ποδοσφαίρου :lol:

King diamond 13 έχεις απόλυτο δίκιο. άστους γαύρους, μην ασχολείσαι δεν αξίζει. εγώ να φανταστείς χτες σάπισα ένα 2χρονο στο ξύλο γιατί έκλαιγε στο αεροπλάνο

E ρε και να κάνει και ο “Γαύρος” ένα αφιέρωμα με δηλώσει παιχτών Man Utd, Barca, Werder, Udinese, Κοπεγχάγης…

Είναι αμέτρητες… :wink:

Τελείως Αρκάς αυτό…!:lol:

Έλα ντε…μας κουνάνε και το δάκτυλο:):!:

King_Diamond_13 ελεος δηλαδη. Δεν μου αρεσει να βριζω καποιον που δεν ξερω προσωπικα, αλλα με εσενα δεν υπαρχει αλλη λυση. Τι καθυστερηση ειναι αυτη? Εχεις διαγνωσμενο προβλημα ή δεν το εχεις ψαξει ακομα? Ελεος δηλαδη, λιγο μυαλο… Ποσταρεις αυτα που ποσταρεις μολις λιγες μερες μετα τον αποκλεισμο σας με 2 βαθμους και 2-13 γκολ? Εχεις πονεσει ομως απο τον Θρυλο πολλες φορες και σου βγαινει ετσι.

Ρε παιδιά, όσοι έχετε απαντήσει στον King Diamond 13, πιστεύω από τα υπόλοιπα γραπτά σας ότι σε γενικές γραμμές είστε μια χαρά άτομα με λογική όπου χρειάζεται και χιουμορ εκεί που πρέπει. Γιατί κάθεστε και σπαταλάτε το χρόνο σας, και είμαι σίγουρος ότι σας σπάνε και τα νεύρα, με το παλικάρι? Αφήστε τον να μπει μέσα να πει την αποψάρα του να γελάσουμε και τέλος.

ο γιγαντας ο τουρε θελει να ερθει και να παιξει με την ομαδα του ολυμπιακου στο φιλικο την τριτη.
επισης μικροπρεπεια του παο που δεν αφησε γκοβου και σισε να παιξουν.

οσον αφορα τα μεταγραφικα,δυο παικτες που ακουγονται θελω πολυ στον θρυλο.μανιατη και ρακιτιτς(παικτουρα και σε εξαιρετικη ηλικια).μονο μην το παρακανουμε με τα εμψυχα ανταλαγματα στην περιπτωση μανιατη.

ας δωσουν γκαλιτσιο, ζαιρι. ετσι κι αλλιως δεν υπολογιζονται. διαβασα οτι εκτος του γιαγια ερχεται και ο ουκρανος μουρατιδης… ο σελουκ, ο οποιος θα προτεινει παιχτες στη θεση του χαφ. αφησε πισω τα παλια και εχει σε καλη εκτιμηση τον μαρινακη… χαχα ετσι ειναι οταν η αρκουδα μυριστει το μελι…

για γκαλιτσιο ζαιρι συμφωνω κι εγω.αλλα εχω διαβασει και για νεμεθ,μητρογλου,γ.παπαδοπουλο που αν εξαιρεσεις τον τελευταιο που δεν εχει ικανοποιησει και πολυ,δεν πρεπει να τους χασουμε.

τον ζαιρι αν δεν τον θελετε,δωστε τον σε εμας γιατι ο αρας ειναι μονο τριπλες

ενώ ο ζαιρι…

ο ζαιρι εχει και την καλυτερη σεντρα στο ελληνικο πρωταθλημα

8O8O8O

[-X[-X[-X

[SPOILER]ακομα και στις σεντρες κορδελακια κανει :!:[/SPOILER]

Δεν διαφωνώ, αλλά συνήθως δεν φτάνει μέχρι το σημείο να την πραγματοποιήσει:):!:

ποιος εχει καλυτερη απο αυτον ??

ειτε εβγαζε σεντρες σαν κι [U]αυτες[/U] σε σεζαρεκ και καουνο

ειτε εβγαζε με [U]εξωτερικο [/U]

ειτε [U]ετσι
[/U]

ηταν σιγουρη φαση

οπως και να χει στον αστερα πετυχε και με τον ολυμπιακο παιζει απεναντι σε κλειστες αμυνες

Πάντως τις καλύτερες σέντρες τις έχω δει απο τον Επαλέ.
Το παλικάρι ή που θα την έκανε με φάλτσο και θα έβγαινε εκτός γηπέδου και μετά πάλι εντός ή που θα την έστελνε στο απέναντι κόρνερ.
Και αφήστε τον king diamond 13 να γράφει ρε αχιούμορες.Έχω κάνει κεφάλι πριν βγω καν απο το σπίτι λεμεε.
Πάντως μη λέτε ότι δεν τσούζει η εφτάρα ακόμα γιατί αλλιώς δε θα έπεφταν 523 απαντήσεις μετά τον κλόουν των αθλητικών.

Ποια εφτάρα;