Εμαθα οτι τωρα τα βαζελια ειναι ταυλα.
Βρηκαμε εκτελεστη στα πεναλτι επιτελους, μπραβο στον Φουστερ που περα απο το γκολ εδειξε και χαρακτηρα και πηρε πανω του το πεναλτι παρα τον τραυματισμο του πριν λιγο απο τον καρατεκα του Ατρομητου. Επισης πολυ καλος ο Ζαιρι και του αξιζουν και αυτου συγχαρητηρια που επαιξε ετσι μετα απο τοσο καιρο, εκανε υπομονη και δεν γκρινιαζε. Κατα διαστηματα ειδαμε ωραιες ενεργειες και ειχαμε τον ελεγχο σε ολο τον αγωνα, αλλα δεν παιξαμε και τιποτα ιδιαιτερο. Η αποβολη του Ντουντου πολυ αυστηρη και ειδικα απο την στιγμη που δεν εδωσε την σιγουρη αποβολη του Ολιβεϊρα στο πρωτο ημιχρονο.
Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν Ολυμπιακός. Απλά. Φουστερ(κάνει απίστευτη δουλειά, πρέπει να είναι κάποιος στο γήπεδο για να το δει), Ζαιρί, Ιμπαγασα και Μιραλας οι καλύτεροι μας. Και φυσικά στην άμυνα όταν είναι ο Μελμπεργκ όλοι οι υπόλοιποι ανεβαίνουν!
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!
ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ πάλι μετά το γύρισμα του Τόρο και βρίσκει τη μπάλα με το καλάμι, είναι η πέμπτη φορά φέτος!
Το τρέξιμο, η πίεση και το ξύλο που έφαγε μιλάνε από μόνα τους. Μπορεί να μην είναι Ριβάλντο αλλά κάνει σπουδαία δουλειά μεσα στο γήπεδο. Και είναι και η ψυχή στην τελική, εμένα τέτοιοι παίχτες μου αρέσουν, εκεί που έχει φάει το ξύλο της αρκούδας που δεν βλέπει μπροστά του καλά καλά, παίρνει πάνω του το πέναλντι και το βάζει.
Ας τον γυρίσει αμυντικό χαφ τότε, όλα αυτά που αναφέρεις περιγράφουν επακριβώς τη θέση.
Εχει δικιο Ο ChrisP ο φουστερ ρχει καλα στοιχεια αλλα οχι φια την θεση που παιζει εκει θες παικτη να μπορει να δωσει καθετες να εχει καποιο τρεξιματα και να εχει και τελειωμα.
Αυτος τα στοιχεια πυ εχουν δεν ταιριαζουν εκει που παιζει εγω θα τον εβαζα στο κεντρο με ανασταλτικο χαρακτηρα και λιγο ποιο ελευθερο αναλογος το διδυμο πυ θα επελεγα(οχι ντουντου παντος)
Στην φαση που λετε αν εισαι σεντερ φορ εχεισ δυο επιλογες σπασιμο μεσης και επιλογη γωνιας η σταματημα και εκτελεση οτιδηποτε αλλο οδηγει στο αποτελεσμα ποθ ειδαμε και παρομοια:lol:
ΥΠαιζω χρονια σεντερ φορ(Πλεον μονο με φιλαρακια 8χ8 γιατι δεν εχει νομηα να παιζεις με χωρια εκτος αν θες να χασεις κανα ποδι:lol:)
Ομαδες που αγωνιστικα Αρης λαρισας Ηρακλης λαρισας και Ικαρος νεαπολης
Στο σχολειο ειχα συμαθητη τον γκαλιτσιο παιζαμε και στην σχολικη ομαδα μαζι αλλα αυτο δεν το λεω για καλο:p(το μονο καλο ειναι οτι διαβαζαμε μαζι τα νεα του οσφπ μαζι γιατι απο μπαλα…τα βλεπετε)
Υ.Γ2 Με φαγαν τα κονε:lol:
Υ.Γ3 και οι μπυρες λιγο ομως
ναι, αλλα εκει που παιζει ο φουστερ ασκει πιεση στον αμυντικο χαφ και τα κεντρικα μπακ που ουσιαστικα ειναι οι παικτες που αλλαζουν σε εναν αγωνα τις περισσοτερες πασες και λαθη σε αυτα τα σημεια του γηπεδου δημιουργουν 100% φασεις, ειδικα αν εχεις καναν γρηγορο μπροστα (βλ. μιραλας). το καλυτερο που μπορουν να κανουν ειναι να βρουν καναν τυπο που να κανει ο,τι κανει ο φουστερ αλλα να ξερει και μπαλα (χαιρω πολυ δηλαδη).
[SPOILER]ελα ρε αρη λαρισας! επαιζα για ενα διαστημα, αλλα κυριως τοξοτη…εχω 4 χρονια που σταματησα να παιζω μπαλα δυστυχως[/SPOILER]
η γκελα του βαζελου που εγω περιμενα ηρθε και φυσικα απο δω και περα ,δν πρεπει και δν θα ξαναπεσουμε απο την κορυφη :!: Γενικα, το λεω απο την αρχη του πρωταθληματος οτι αυτη η κουπα δε χανεται…[SPOILER]αν γινει καμμια στραβη και το χασουμε,με τα στοιχηματα που χω βαλει απο την αρχη της χρονιας με βλεπω να την κανω…:lol::lol:[/SPOILER]
τωρα για το ματς,
-
εγω δν ειδα πουθενα την “φοβερη” εμφανιση του ζαιρι που διαβαζω σε πολλα σαιτ .Βεβαια η καθετη που βγαζει πεσμενος στο 2ο γκολ ειναι χαιλαιτ και δειχνει το αυτονοητο, οτι το τοπι το γνωριζει οσο λιγοι.Κατα τα αλλα εμενα, με εκνευρισε σε πολλες φασεις.
-
αντιθετως,δυο παιχτες που τρωνε πολυ κραξιμο απο ολους μας απο την αρχη της χρονιας ,χτες κανανε ματσαρα.και μιλαω για φουστερ,χολεμπας(ειδικα ο δευτερος εχει κανει συνεχομενα καλα ματς)
-
ειμαι ο μονος που δε “στεναχωρηθηκα” με την κοκκινη του ντουντου??:-k:-k
-
αλητεια η φαση του ολιβειρα με τον φουστερ και γενικα πολυ ξυλικι ρε παιδι μου…:-k
-τελος,ενταξει μειναμε με 10 οπως με το βαζελο,αυτο δε σημαινει ομως οτι πρεπει να διαλυθουμε κιολας.ανυπαρκτοι απο κει και μετα…
Οχι ρε, τι ειναι αυτα που λες?
Αν και δεν είδα τον αγώνα χθες, δεν είμαι τόσο βέβαιος πως ο Ολυμπιακός με Ιμπαγάσα δεκάρι και Φούστερ αμυντικό χαφ θα είναι καλύτερος. Αρέσει στον Ιμπαγάσα που παίζει πιο μακριά από τα αντίπαλα αμυντικά χαφ. Δεν είναι πια 25 χρονών ο Ιμπαγάσα για να έχει τις αντοχές να ξεμαρκάρεται συνεχώς, ώστε να οργανώνει.
Για αυτό κι όλας εγώ επιμένω πως ο Ολυμπιακός πρώτα πρέπει να πάρει παίχτη που θα αντικαταστήσει τον Ιμπαγάσα και μετά κάτι άλλο. Αν παίξουμε Τσ.Λ. με τον Ιμπαγάσα αμυντικό χαφ για 90 λεπτά, προβλέπω κλάματα.
κι ομως,ο ιμπαγασα δειχνει να εχει πολυ περισσοτερες αντοχες και να ειναι πιο μαχητικος απο τον επτα χρονια νεοτερο του ντουντου.
Όντως, στη θέση σας ήδη θα πανηγύριζα την αποβολή ντουντου.
δείχνει. Δεν έχει όμως.
Ο Ζαιρι ήταν πολύ καλός χθες και γύρναγε να μαρκάρει και έτρεχε. Αλήθεια, μέσα στο γήπεδο βλέπεις πολύ καλύτερα μπάλα απότι στην τηλεόραση(και γλυτώνεις και τους εκνευριστικούς σχολιαστές).
Μετά την αποβολή όντως ήμασταν τραγικοί, γενικά όμως κάτι πρέπει να γίνει με αυτά τα δεύτερα ημίχρονα γιατί η ομάδα γυνρνάει πολύ πίσω και δίνει χώρους, και ειδικά χθες που βγήκε και ο Μιραλας δεν υπήρχε περίπτωση σοβαρής αντεπίθεσης στην κόντρα.
Η γκέλα του παο ήταν δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα έρθει και επειδή είδα λίγο το δεύτερο ημίχρονο τους σίγουρα θα έρθει και άλλη…
…επειδή όμως κιεμείς παίζουμε με την φωτιά, κάμποσες φορές, δεν είναι δύσκολο να γίνει η γκέλα, και μάλιστα εντός:):!:
Για Φουστέρ ρε γαμώτο θα συμφωνούσα μαζί σας αλλά είναι η αμπαλιάσή του στα τελειώματα που με ξενερώνει απίστευτα. Στο 1-2 με τον Παντελιτς ενώ μαζεύει ωραία την μπάλα μπροστά του, τελικά κάνει ενα πανηλίθιο πλασέ με το εξωτερικό και στο γύρισμα του Τόρο βρίσκει μπάλα με το καλάμι, αν είναι δυνατόν! Και ακριβώς ίδιες φάσεις έχει ξαναχάσει 4-5 φορές ακόμα.
Απόλυτο δίκιο για Χολέμπας, έχει ανέβει πάρα πολύ.
Καμιά φορά χάνει βέβαια την αυτοσυγκέντρωσή του ώστε να καλύπτει σωστά στην άμυνα αλλά εδώ που τα λέμε η πλειοψηφία των ακραίων μπακ (που είναι ακραία μπακ όμως και όχι στόπερ που βαφτίστηκαν ακραία μπακ) έχει ανάλογα προβλήματα.
Για Ντουντού η σωστή ερώτηση είναι “υπάρχει ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ που στεναχωρήθηκε με την αποβολή του?”.
Συμφωνώ και στις δύο παραγράφους.
για το φουστερ ισως ειναι και λιγο γκινια. κατσε γιατι τον εχουμε φαει απο την αρχη. μου φαινεται θελαμε να τον βαφτισουμε οσκαρ πριν καλα τον δουμε. αλλα και παλι βοηθαει πολυ. και γω δεν ημουν φαν του, αλλα η πιεση που ασκει ψηλα ειναι κατι που βοηθαει πολυ το παιχνιδι μας. ποσο μαλλον οταν εχουμε γρηγορους επιθετικος και πλαγιους.
Κακός διαιτητής. Κακός διαιτητής. Κακός διαιτητής …
Ο Φουστέρ [SPOILER]εσείς τα γράψατε εγώ τα κρατάω μέσα μου :p[/SPOILER] είναι μια τίμια , αξιόπιστη ρεζέρβα. Δεν έχει θέση στην βασική 11άδα. Από τον παίκτη πίσω από τον επιθετικό περιμένεις πρωτίστως επιθετικές κινήσεις. Να κάνει κανά σουτ, να σπάσει παιχνίδι, να παίξει κανά 1-2 , ντρίπλες, σέντρες κλπ. Αν σου μαρκάρει κιόλας σωστά και πιέζει κάνεις τον σταυρό σου. Παρόλα αυτά χτες έδειξε πως εχει τσαμπουκά γιατί έβγαλε όλο το παιχνιδι. Μπράβο του!
Ο Ντουντού έχει βαρεθεί τη ζωή του. Ας του δώσουν 1 βδομάδα ρεπό και ας φάει και λίγο πάγκο. Δεν θα πάθει τίποτα. Όσο έχει την θέση καπαρωμένη δεν του δίνουμε κίνητρο. Μπάλα ξέρει …
Τέλος, μόνο εγώ σκέφτομαι πόσο πιο ισορροπημένη θα ήταν αυτή η ομάδα με αμυντικό χαφ τον στολτίδαρο στα καλά του ?
ναι , κακος ref…
Τοσο κακος που απλα βαριεμαι να αναφερθω στη παρτη του.
Για να λεμε και του περιστεριωτη το δικιο, ειχαν και 1-2 "βαβα"¨οφσαϊντ οι περιστεϊμπαν αλλα οκ, αυτο δεν πιστευω οτι θα αλλαζε και τρομερα την εικονα του αγωνα.
Τωρα…ΟΣΟ αφορα τις αναγκαστικες αλλαγες και το ποιος παιζει, που και τι.
Ο Φουστερ θα μας γαμησει τα πρεκια…ειναι γεγονος, μιας και περα απο το οτι τον θελει ο Βαλβερδιος επειδη πρεσσαρει ψηλα, τωρα εκτελει ΚΑΙ πεναλτυ…οποτε, χεσε ψηλα και αγναντευε για το σκεπτικο καλος “επιθετικος” παιχτης πισω απο τον επιθετικο.
Η ερωτηση βεβαια ειναι απλη.
Δηλαδη πεναλτυ σε αυτη την ομαδα…δεν μπορει κανεις εκ των Μελμπεργκ,Παπαδοπουλου,Ιμπαγασα,Μιραλας,Ρομενταλ,Τοροσιδη?
Επισης,οταν βγαινει αναγκαστικα ο Δανος…
κι εχεις παιχτη στα αριστερα που μπορει να καλυψει τη θεση αλλα ΚΑΙ παιχτη στον παγκο, εχει νοημα να φερεις τον φορ σου στα αριστερα (που εχει ΔΕΙΞΕΙ οτι ΔΕΝ το εχει!) και να περασεις και ΑΛΛΟ φορ στην κορυφη περνωντας Ζαϊρι δεξια?
Δηλαδη,αν εβαζε Φετφα δεξια και κραταγε τον Μιραλας στην κορυφη,τι θα γινοταν?
Επισης,οκ εκανε καλα πραγματα ο Φουστερ…αλλα τον κρατας χτυπημενο μεσα και αλλαζεις Μιραλας με Νεμεθ ΠΑΛΙ αριστερα?
Δηλαδη Νεμεθ ως κρυφος στην θεση του χτυπημενου?
Γενικα, δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει στο μυαλο του…
και οι επιλογες του δε μου βγαζουν ενα καθαρο νοημα.