Τι μου θυμίζεις τώρα… Κάτι σκοπιές τέτοια εποχή που μέσα από τη στολή φορούσες και πιτζάμα μήπως κόψει κάτι αλλά δεν… #-o:lol:
Πάλι “αντιεξουσιαστές” μαζεύτηκαν στο ΟΑΚΑ απόψε;
Τι μου θυμίζεις τώρα… Κάτι σκοπιές τέτοια εποχή που μέσα από τη στολή φορούσες και πιτζάμα μήπως κόψει κάτι αλλά δεν… #-o:lol:
Πάλι “αντιεξουσιαστές” μαζεύτηκαν στο ΟΑΚΑ απόψε;
Φίλε εμένα μου φάνηκαν για λαγο-κυνηγούς…
Ξεκίνησε μέσα στο Δεκέμβριο η κυνηγετική περίοδος…
:lol::lol::lol::lol:
[B]paranoid_gr[/B] έχει ήλιο και πιο γλυκό καιρό…αλλά το βράδυ πάντα εχει τρελό κρύο…κανε τα κουμαντα σου…
ενημέρωση για το χιόνι στο γήπεδο δεν εχει βγει ακόμη…
*τραβάει τα μαλλιά του ο νέος προπονητής της λαρισας…δεν έχει άλλον αμυντικό, εχει έναν οργανωτή για 90 λεπτά ενω είναι παίχτης που τον έχουμε να παίζει 30 λεπτά, δεν παίζει ο (μακράν)καλύτερος παίχτης της σεζόν,ρομεου, και θα λείψει και βενετιδης που ξέρεις οτι μπορείς να βασιστείς πάνω του…
σαν να λέμε…
sorry για το double post
[B]Δεν υπάρχει κίνδυνος αναβολής του αγώνα της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό, καθώς οι άνθρωποι της Λάρισας κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και το γήπεδο θα είναι έτοιμο στην έναρξη του ματς
[/B]
Κανονικά θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Superleague, μεταξύ της ΑΕΛ και του Ολυμπιακού στο “AEL FC ARENA”. Τις τελευταίες ημέρες ο χλοοτάπητας του γηπέδου ήταν σκεπασμένος από χιόνι, ωστόσο μετά από τις προσπάθειες των ανθρώπων της ΠΑΕ την ώρα έναρξης του αγώνα το γήπεδο θα είναι έτοιμο.
[B]Ο λόγος που δεν καθαρίστηκε νωρίτερα το γήπεδο είναι πως, ο χλοοτάπητας του νέου γηπέδου είναι μόλις 32 ημερών και εάν έμπαινε οποιοδήποτε μηχάνημα να βγάλει το χιόνι, τότε υπήρχε κίνδυνος το γήπεδο να ήταν σε χειρότερη κατάσταση και σε κάποια σημεία να μην υπήρχε καθόλου χορτάρι.[/B]
Έτσι, από το Σάββατο, οι υπεύθυνοι του νέου γηπέδου, άρχισαν να καθαρίζουν τον χλοοτάπητα με άλλα μέσα, ούτως ώστε να μην χαλάσει και μέχρι αυτή τη στιγμή έχει μείνει πολύ λίγο χιόνι στον αγωνιστικό χώρο (έχει καθαριστεί ήδη το 95%). Έτσι η αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό θα γίνει κανονικά στις 19.30 το απόγευμα.
και ας αφηνει ο Νικολακόπουλος υπόνοιες…έτσι και αλλιώς ποιος τον σταματάει…
Ο Νικολακόπουλος πρέπει να έχει σοβαρότατα ψυχολογικά προβλήματα μην ασχολείστε ρε . Ο τύπος είναι ικανός να γράψει άρθρο για συνομωσία ακόμα και στην περίπτωση της ερωτικής συνεύρεσης των γονιών του . Είναι ο κλασσικός άσχετος, μέτριος δημοσιογράφος της πλάκας…
ναι ρε [B]zouglau[/B]…
άλλα λίγο ένας δημοσιοκαφρος, λιγο ενα εξώφυλλο για την ομάδα του παο, να πως γίνονται τα χαρούμενα γεγονότα…
δεν θέλει και πολύ ο ηλίθιος ελληνας οπαδός…
*πάντως απο τηλέφωνο που δέχτηκα δεν ειναι έτοιμο ακόμη το γήπεδο…
Έχει πολλές απουσίες λέει η Λάρισα ε? Εμένα δεν μου αρέσουν οι συνωμοσίες αλλά όλα είναι μέσα στο παιχνίδι παιδιά και αυτή τη στιγμή η Λάρισα είναι τελευταία και καίγεται για βαθμούς, άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως όλοι λίγο πολύ το βλέπουμε για χ το παιχνίδι,μετά και την ήττα του παο. Θα δείξει όμως.
Κι εγω πριν με τον κολλητο μου αυτο λεγαμε…
Ηττα βαζελου και αναγκη ΑΕΛ για βαθμους…δε ξερω, ψιλομυριζει “βαβα”.:-k
Αν και δε το λεω για να μειωσω τη προσπαθεια καμιας ομαδας.Απλα μας εχει συνηθισει σε τετοιου ειδους “ξαφνικα” η ομαδα.
Μακαρι να φαω τα λογια μοτ, γιατι θελω να αραξουν για Χριστουγεννα οι δευτρο-τριτοι.
Να εχουν λογο που θα παρουν κιλα οι παιχτες μας φετος κατα τη διαρκεια της αναπαυλας!
:lol:
Το ματς στο οποίο βάλαμε τον Λουκά ήταν χαμένο γιατί ήταν ανώτερη σε εκείνο το ματς η Μακάμπι εν τέλει.
Για δημόσιο χρήμα ούτε σεις μπορείτε να μιλάτε, και βαριέμαι να το ανοίξω γιατί είναι τεράστια ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ τόσα χρόνια έπαιζε πόσα προκριματικά μπας και μπορέσει να πάει στους Ομίλους…
Εσείς απο την άλλη λόγω ελληνικού πρωταθλήματος τσιμπούσατε το εισιτήριακι σας για τους ομίλους του Τσ.Λ for free.
Φέτος που ΜΙΑ ΦΟΡΑ χρειάστηκε να παίξετε και σείς προκριματικά για να πάτε στους ομίλους είδαμε τι αρμάδα είστε στην Ευρώπη.
Στα προκριματικά ειναι νοκ-άουτ, παίζεις μέσα έξω για την ίδια σου την ζωή και δεν σε νοιάζει τι αποτελέσματα θα φέρει κάποια άλλη ομάδα όπως στους ομίλους μήπως και λόγω βαθμολογίας περάσεις.
Γι’αυτό σκέψου πρώτα και μετά πες την βλακεία σου.
Σκέψου χαλισέκο, σκέψου!
Μάθε μπαλίτσα απ’ τον Aionio, στα εξηγεί ωραία :!:
Κατά τ’ άλλα ένα καλό τεσσάρι υπήρχε στην μπασκετική αγορά και:
[B]Ολοκληρώθηκε και τυπικά του Μάτσβαν[/B]
Παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ κι επίσημα είναι ο Μίλαν Μάτσβαν. Ο 22χρονος Σέρβος πάουερ φόργουορντ αποκτήθηκε από τη Χέμοφαρμ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών.
Ο διεθνής με τους «πλάβι» άσος έχει φέτος 17 πόντους και 8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στο Eurocup και 19,5 πόντους και 7,1 ριμπάουντ στην Αδριατική Λίγκα.
Έχουμε Νίλσεν, Λουκά και Ερτσέγκ όμως, δε μασάμε!
τον εχετε αδικησει λιγο τον μαυροκεφαλιδη ομως πιστευω.εχει βελτιωθει πολυ απο περσι.οκ,νλσεν,ερτσεγκ ειναι μετριοι προς κακοι,αλλα μην παιρνει η μπαλα και τον λουκα:wink:
Δεν τον αδικούμε τον Μαυροκεφαλίδη, έχει βελτιωθεί όντως αλλά έχει και χτυπητές αδυναμίες άρα δεν μπορείς να στηριχτείς πάνω του για σίγουρες λύσεις στο “4”. Και ο Έρτσεγκ κατά τη γνώμη μου καλά παίζει, υστερεί σε δύναμη και κινήσεις μέσα στο καλάθι όμως.
Αλλά εφόσον επιλέξαμε στο “3” να στηριχτούμε σε Παπανικολάου και λίγο Κέσελι και το “5” μοιράζεται μονάχα ανάμεσα σε 2 παίκτες (ενώ πέρσι ήταν 3), έπρεπε στο “4” να υπάρχει δυνατή μεταγραφή.
βρε λοβοτομημενε, ποιος γραφει βλακειες
τοσα χρονια μονο ο πρωταθλητης επαιζε απ ευθειας στους ομιλους, ολοι οι αλλοι χρειαζονται προκριματικα, ετσι λεει η κακια ουεφα.
γραφεις δεν κανουμε ευρωπαικες πορειες γιατι για να παμε ευρωπη πρεπει να βγουμε απο το πρωταθλημα…αφου παντα εβγαινες ρε αγορι μου ευρωπη απο το πρωταθλημα, αν δεν μπορεις να κερδιζεις τις χερενφεινς και τις μακαμπις παλιοτερα σου φταιει το κρατος των αθηνων? δηλαδη απο ποτε τα προκριματικα δεν ειναι μερος των ευρωπαικων διοργανωσεων και ευρωπαικων πορειων?
δεν ξερω καν γιατι απανταω, τελοσπαντων
Καλά αιώνιε, ρούφα τώρα άλλη μία ήττα από τους βετεράνους και τους δανεικούς μας και έλα μετά να ξανακλαφτείς που τόσα χρόνια δεν έβγαινες εσύ από το Ελληνικό πρωτάθλημα σε όμιλο Τσ.Λ. γιατί σε αδικούσαν! #-o
Θέλω και ποστ Σάμη για τη σημερινή σφαλιάρα στον μπαουγκ!
Κάποιοι από μας έχουνε πολλά συνεχόμενα ματς, δηλαδή κούραση μαζί και με τους τραυματισμούς σε γόνατα(όχι μυικούς άρα δεν φταίει η προετοιμασία ή κατι). Λογικό άρα να γίνει και κάποια γκέλα.
Διάβασες το ποστ μου πριν απαντήσεις; Σου είπα ότι άλλο οι όμιλοι που έχεις πολλαπλές ευκαιρίες να προκριθείς μέσω κακής πορείας άλλων ξέρω γω ή να διορθώσεις μια κακή εμφάνιση, άλλο τα νοκ-αουτ παιχνίδια(που γίνονται και γάμησε τα περίοδο) που με ένα κακό αποτέλεσμα ξεγράφεσαι.
Θύμισε μου όμως και συ από ποιον αποκλείστηκες φέτος.
“απο ποτε τα προκριματικα δεν ειναι μερος των ευρωπαικων διοργανωσεων και ευρωπαικων πορειων;” Για σένα τόσα χρόνια τώρα δεν ήταν πάντως.
Τέλος, να δώσω ένα παράδειγμα(μπας και το πιάσεις)…
Όταν εσύ στις 15 γκόμενες που την πέφτεις γαμήσεις 2 και στις άλλες 13 τρως άσχημο πιστόλι,
και γω, στη μια (ή και στις δύο) καταφέρνω και γαμάω τη μία.
Ωραία μέχρι εδώ;
Ποιός έχει μεγαλύτερη επιτυχία στις γκόμενες;
Αυτός που γαμάει 2.
Για μένα πάντως είναι κάγκουρας και αηδιαστικός πέφτουλας
Δηλαδή του δίνουν τόσες ευκαιρίες και βοήθειες, του κανονίζουν ραντεβού άλλα φαίνεται ότι δεν μπορεί το παιδί, και κάποια στιγμή κατά τύχη και συναρτήσει άπειρων παραγόντων, του κάθονται και 2 στις 15 προσπάθειες. Ε πώς λέγεται αυτό;
πω ρε στα αρχιδια μου τι κανει ο γαυρος κιολας, [B]ποιος ειπε πως κανει ευρωπαικες πορειες.[/B].αλλο να παιζεις στην ευρωπη και αλλο να τα πηγαινεις καλα, ο γαυρος παιζει στην ευρωπη αλλα δεν τα πηγαινε ποτε καλα, τι μου τον φερνεις σαν παραδειγμα ευρωπαικων πορειων (εκτος αν για σενα 6 σιγουρα ματς ειναι ευρωπαικη πορεια)
εσυ απο την αλλη μαλλον δεν καταλαβαινεις τι γραφεις…λες δεν κανουμε ευρωπαικες πορειες γιατι δε μας δινετε τη δυνατοτητα να βγουμε στην ευρωπη απο το πρωταθλημα.
μα ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!
καταλαβαινεις οτι για να κανεις ευρωπαικη πορεια, πρεπει ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΝΟΚ ΑΟΥΤ?
τι σημαινει ειναι γαμησετα η περιοδος. ετσι ειναι για ολους (εκτος απο σκανδιναβους και ρωσους), να προσαρμοστεις και συ, δεν θα αλλαξει η ουεφα το καλενταρι για την παοκαρα.
κερδισες η οχι τη φενερμπαχτσε? αν δεν την κερδιζες δεν θα επαιζες ομιλους. για να μπεις στους ομιλους του γιουροπα λιγκ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΝΟΚ ΑΟΥΤ. απο την ουεφα αυτη ειναι η γραμμη τι να κανουμε.
μην τρελαθουμε ομως πως ο παοκ κανει ευρωπαικες πορειες , ουτε καν θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα
το παραδειγμα με τις γκομενες δεν καταλαβα καλα που χρησιμευει, αλλα αν καταλαβαινω το νοημα, κανεις λαθος στο οτι εχεις φαει μια χαρα πιστολες απο ευρωγκομενες, αλλο τωρα τα ξεχνας επειδη φετος αλλαξε η κατασταση (επειδη κερδισες τη φενερ ε, σε ΝΟΚ ΑΟΥΤ, αν δεν περνουσες το συγκεκριμενο ομιλο θα ησουν για φαπες, σε αντιθεση με αρη πχ που πραγματικα εκανε μεγαλειωδη προκριση)
και για ονομα μη μου ξαναπεις για το γαυρο και το ποιος την εχει μεγαλυτερη, γιατι περαν του οτι δεν εχει νοημα ,αφου μιλαμε για τον παοκ, και δεν με ενδιαφερει και καθολου τι κανει ο γαυρος, δειχνει πως δεν μπορεις να κανεις σοβαρη συζητηση. αν ειναι να απαντησεις, απαντα ακριβως σε αυτα που εγραψα, γραψε ευρωπαικες επιτυχιες του παοκ τωρα τελευταια που ξεχναω εγω πχ, οχι τιποτα αλλο μην νιωθω περισσοτερο πως γραφω τζαμπα.
βεβαια θα μπορουσα να τελειωσω μια και καλη τη συζητηση με ενα γκουγκλαρισμα στο τι εκανε ο παοκ τα τελευταια 10 χρονια πχ στην ευρωπη, αλλα βαριεμαι να ψαχνω.
και ειμαστε σε λαθος θρεντ, αν μπορει καποιος να τα μεταφερει στο θρεντ του παοκ.
αν γυρισει σε καλη κατασταση ο βασιλοπουλος τοτε οκ. αλλα και για μενα χρειαζομαστε παιχτη εκει. δεν μπορω επισης να βλεπω γκορντον και νιλσεν. διωξτε τους. μου θυμιζουν τραγικες εποχες…
Τι γκομενες και πεφτουλια ρε, εχω πεσει κατω…:lol3:
Πολυ δυσκολο το σημερινο ματς και μετα την γκελα του βαζελου φοβαμαι ακομα πιο πολυ… Μακαρι να παρουμε την νικη και να εχουμε μετα 5 βαθμους διαφορα και ετσι οπως ειναι ο Παναθηναικος θα αυξηθει και αλλο. Επισης ευχομαι να ειναι σε καλη κατασταση το γηπεδο.