Ολυμπιακός

Σήμερα παίξαμε καλύτερα από τον ΠΑΟ και πιστεύω δικαίως πήραμε την νίκη…
Ένα πράγμα ήταν αυτό με τα ριμπαουντ τα επιθετικά…Μα να χάνουν οι άλλοι τα άχαστα και να τους δίνουμε 2η ευκαιρία…
Και αυτό με τα τρίποντα που πήγαιναν όλοι να γίνουν ήρωες!!

Κατα τα άλλα καλό ματσάκι…highlight ενα 3ποντο του μίλος στην αρχή!!!Απίστευτο!!

Το μπασκετ είναι πιο πολύ άθλημα ψυχολογίας, όσοι έχουν παίξει γνωρίζουν, νομίζω λοιπόν ότι και τα καλάθια στα τελευταία δέκατα της δεύτερης και τρίτης περιόδου από τον Χαλπεριν ηταν πολύ σημαντικά.
Κατά τα άλλα στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρο και καλά θα ήταν να είμαστε μαζεμένοι σε γενικές γραμμές γιατί το θέμα είναι να κερδίσουμε στα play off…

ναι οντως αυτα τα δυο καλαθια στην εκπνοη ηταν μαχαιριες. συνηθως τρωγαμε κατι τετοια και γυρναγε η ψυχολογια.

Συνήθως πέταγε κάτι παλικαρίσια στο τέλος ο Διαμαντίδις και σέκος εμείς…χθες πάντως παίξαμε έξυπνα
Καλή φάση να παίρναμε από τώρα Τάτο, αλλά ‘‘τέλος οι μεταγραφές’’…υπάρχει και το Καλοκαίρι πάντως:):!:

Μεγαλη νικη η χθεσινη τοσο βαθμολογικα, οσο και σε θεμα ψυχολογιας. Ρεσιταλ Ντουντα, αυτος πηρε το ματς με τις κινησεις και την τακτικη του. Πολυ καλος ο Νεστεροβιτς, σκοραρε, μαρκαρε. Ο Παπαλουκας μιλησε στα δυσκολα και εγω δεν τον ειδα να ειναι αρνητικος, επαιξε 25 λεπτα, ειχε 9 ποντους και 5 ασιστ και οργανωνε πολυ καλα τις επιθεσεις. Επισης πολυ καλος ο Ερτσεγκ με 10 ποντους και 5 ριμπαουντ. Ο Σπανουλης δεν ηταν σε καλη μερα, επηρεαστηκε και απο τον κοσμο, αλλα τουλαχιστον δεν ηταν αρνητικος και δεν επαιρνε τραβηγμενες προσπαθειες, αφου εβλεπε οτι δεν του εβγαινε τιποτα. Και ειχε 6 ασιστ, πολυ σημαντικο αυτο. Το πιο δυνατο μας χαρτι φετος ειναι οτι εχουμε φοβερο προπονητη και αν αποκτησουμε σταθεροτητα μπορουμε πολλα πραγματα. Τωρα χρειαζεται δουλεια για να βελτιωθουμε εκει που εχουμε αδυναμιες και να ειμαστε ετοιμοι οταν αρχισουν τα κρισιμα ματς σε Ευρωπη και play-off.

Μανιάτης και τέλος, λέει…

Και ο Μαρινάκης χαίρεται που ο Ερνέστο δεν ζητά πολλές μεταγραφές… #-o

Το θέμα παραμένει: H oμάδα χρειάζεται αμυντικό χαφ. Κανονικό. Όπως ήταν ο Στολτίδης και ο Καρεμπέ ή ακόμα και ο Ζε Ελίας της πρώτης του χρονιάς, όχι σαν τον Ντουντού! :roll:

ενταξει με δεδομενη επιστροφη ουρταδο και ντουντου δεν θα χρειαζεται μεχρι το καλοκαιρι. αρκει να γυρισουν γρηγορα.

[SIZE=“5”][B]Πάντελιτς[/B][/SIZE]
Γνήσιος γαύρος:

“[B]Σας το είχα πει εγώ ότι θα κερδίσουμε.[/B] [B]Είδατε τι έκανε ο Ντούντα; Είναι μεγάλος προπονητής. Τι να πούμε τώρα;[/B] [B]Σέρβος είναι και αυτός. Όπου υπάρχουν Σέρβοι υπάρχει επιτυχία. Με Σέρβους πάνε μπροστά οι ομάδες. Είδατε τον Τεόντοσιτς; Είναι τρελός, έχει πάθος και δεν φοβάται τίποτα και κανέναν. Τον Έρτσεγκ τον είδατε; Το παιδί ήταν να τον διώξουν, αλλά πήγε ο Ίβκοβιτς του είπε, μπες και παίξε. Μπήκε και ήταν από τους καλύτερους”[/B], ήταν τα λόγια του Πάντελιτς στην προπόνηση της Πέμπτης.

Ο χαμένος γιος του Μεγαλέφαντου

ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΤΟ ΝΑ Τ’ΑΛΛΟ ΞΕΡΩ ΓΩ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ

:lol::lol: στην ψυχοσυνθεση μας οι σερβοι ταιριαζουν γαντι…

Ο Ομπραντοβιτς Σερβος δεν ειναι ? :stuck_out_tongue:
Ε δεν ειπε και τιποτα περιεργο παντως.
Ξεροκεφαλοι ειναι οι περισσοτεροι και δουλευουν πολυ οταν θελουν :stuck_out_tongue:

ε δεν ειπαμε οτι δεν ταιριαζουν και αλλου

Το γνήσιος γαύρος το είπα για την ομοιότητα της ομιλίας του με τον Αλέφα…

Κανείς δεν μιλάει σαν τον αλέφα,να ανακαλέσεις άμεσα.

Καλά τα λέει ο Πάντελιτς. Κι εγώ από το καλοκαίρι, το ίδιο πράγμα λέω. Μίλος για αρχηγός του Θρύλου!!!

http://www.sport-fm.gr/article/452852

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

Το βασίλειο μου για έναν Κλέιζα γαμώ το κέρατο γαμώ.

Όντως, είναι αυτό ακριβώς που μας λείπει και νομίζω πως δεν περίμεναν οι Αγγελόπουλοι πως θα φύγει κι αυτός, αλλά αν πάρουμε κούπες φέτος, θα είναι πιο αρχιδάτες αν τις πάρουμε δίχως Κλέιζα 8)

Απορία, ποιο ήταν το ματς που ο Μπουρούσης έπαιζε με ΠΑΟ με πυρετό κι είχε παίξει μπασκετάρα και όταν χάσαμε, κανείς δεν είπε “ναι, αλλά ο Μπουρούσης ήταν άρρωστος αλλιώς σας είχαμε;”

από αυτή η κλάψα με τον πυρετό του διαμαντίδη φάνηκε πόσο πολύ έτσουξε το προχθεσινό.

final four