Ολυμπιακός

Αν σημερα ο Κοκκαλης αφησει να εννοηθει οτι αφηνει τα ηνια της ομαδας (στα διοικητικα) στον Ιβιτς και τον Πετρακη, θα ειναι ο,τι πιο ελπιδοφορο εχει γινει για τον Θρυλο τα τελευταια 8 χρονια…

Ιδωμεν…

Αντζας, Ρομενταλ, Μητρογλου… Αν θελετε τη γνωμη μου μονο ο “μικρος” (Μητρογλου) ειναι μεταγραφη με προοπτικες… Τωρα ο Ρομενταλ, τον θυμαμαι στην PSV, ηταν πολυ καλος… Μετα χαθηκε ομως και τωρα αποχωρει απο την Τσαρλτον που υποβιβαστηκεμε μολις 500.000 ευρω… Χμ, θα δουμε… Ο Αντζας, το εχω ξαναπει νομιζω, ξαναζεσταμενο φαγητο… Ελπιζω να αποκτηθηκε για εναλλακτικη λυση και οχι για βασικος…

Τεσπα, περιμενω να δω δουλεια απο Ιβιτς…

Τον ¶ντζα επειδή τον παρακολουθούσα σχεδόν σε κάθε αγώνα τα τελευταία δυόμισι χρόνια είναι πραγματικά θεός σαν κεντρικός αμυντικός. Έσωσε την Ξάνθη άπειρες φορές και φέτος ήταν ένας από τους ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ διασωθέντες μας. Η απέχθεια μου για τον Παν(τ)όπουλο έγινε απείρως μεγαλύτερη αφότου τον έδωσε. ¶λλωστε και ο Τοροσίδης δε νομίζω να σας χάλασε :wink:

Ο Λεμονής τον θέλει καραβασικό από ότι έχει διαρέυσει…

Δεν αμφιβαλλω για την αξια του Αντζα, καθε αλλο… Αλλα το δεσει ενας ποδοσφαιριστης σε μια ομαδα δεν ειναι μονο θεμα αξιας… Βρες μου ενα παραδειγμα επιτυχημενης επιστροφης (σε μεγαλη ομαδα)… Ο Μπαγεβιτς? Ο Γεωργατος? Ο Ιωαννιδης (μπασκετ)? Κανενας σχεδον…

Τοτε τι ψαχνουμε Κολοτσινιδες και Κοντρερας και Λεκιδες? Ο Σεζαρ θα μεινει παγκο? Δε νομιζω… Εκτος αν τον θελει για αμυντικο χαφ, ακομα χειροτερα δηλαδη…

Γι’ αυτό έδιωξε Ανατολάκη. :wink:

Ρισπεκτ στον Ανατολ, γιατι εδωσε και την ψυχη του στην ομαδα ολα αυτα τα χρονια…

http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=148411&postcount=189

Ο Ρομενταλ στη Γαλατασαραι !!! :lol: :lol: :lol:

Τουρκικό δημοσίευμα είναι, όχι γεγονός. Πάντως και αλήθεια να βγει, δε θα εκπλαγώ…

Η ενδεκάδα του ΟΣΦΠ φέτος δεν παίζεται

Μακελελέ, Κάρλος, Ρόμενταλ, Ριβάλντο, Ντούντου ,Τόμασον - θα δυσκολέυεται ποιόν να πρωτοβάλει ο Λεμονής…:stuck_out_tongue:

Εύκολο… Ο Μπόρχα!!!8)

Ξέχασα και τον Τουντζάι…

Πιστεύω ότι αυτό το θέμα πρέπει να μετονομαστεί σε Ολυμπιακός.

Οσο δεν γινονται μεταγραφες, ο τιτλος του θεματος ειναι απολυτα σωστος!!

Πλάκα πλάκα, αρχίζει οσονούπω η προετοιμασία. :roll:

Εχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας. Καλόν Αύγουστο έτσι που τα καταφέρανε. Τελικά καλά κάνανε κ ενισχύσανε την μικρή ομάδα, με αυτούς θα παίζουμε του χρόνου…

υ.γ. Κόκκαλή σε ευχαριστούμε για όσα έχεις κάνει, αλλά μήπως να έφευγες??

υ.γ. 2 Πάει και ο Ρόμενταλ? Αφού καλύπτει και ο Καστίγιο τη θέση μωρέ σεις. Δεν χρειαζόμαστε ενίσχυση, έχουμε τόσους μπαλαντέρ…

Δυο εβδομαδες ακομα διορια… Αν δεν εχουν ανακοινωσει τπτ καλο για μεταγραφη, γεια σας!

Εγώ πάντως ότι και να γίνει θα είμαι μέσα για την αρρώστια μου την παντοτινή, κι ας παίζει ο Gigatron με τον ChrisP μέσα.

Ναι αλλα αυτο εκμεταλλευονται οι καραγκιοζηδες. Την αρρωστεια μου και τη δικια σου και ολονων μας και μας κοροϊδευουν καταμουτρα…

Γι αυτο με τον Ρομενταλ τι να πω? Αν οντως δεν ερθει δεν μπορω να βρω λογια να τους χαρακτηρισω. Anyway, ελπιζω σε αλλαγη σκηνικου…

ΥΓ. Ο Τουρε (το κωλοπαιδο απο την Αφρικη) κλεινει στην Μπαρτσα λενε. Αλλα τετοιοι μαλακες ειναι, τον εδωσαν για 4 ψωροεκατομμυρια και τωρα η Μονακο θα βαλει περιπου 10 στα ταμεια της…