Ολυμπιακός

Καταρχάς να βρεθεί παίκτης να αντικαταστήσει επάξια τον Τζολε είναι δύσκολο.Για προσωρινή λύση πιστεύω καλός θα είναι(αν και νομίζω οτι δν είναι παίζει ακριβώς τη θέση tου αρχηγού).Πάντως μν στεναχωριέστε.Ο Τζόλε παραμένει και του χρόνου!Θα τους θάψει όλους ο Τζόλε ρεεε:P:P

δε νομίζω πως πρέπει να πέσουμε στην παγίδα του να ψάχνουμε παίκτη που να θυμίζει Τζόρτζεβιτς. Στην Ευρώπη οι παίκτες με τα χαρακτηριστικά του Τζόλε (στα 28 του) ήταν μετρημένοι στα δάκτυλα και πανάκριβοι. Δεν πρόκειται να βρεθεί τόσο εύκολα. Αρκεί να βρούμε ένα πολύ καλό αριστερό εξτρέμ και ας παίζει με ό,τι στυλ να ΄ναι.

Αν ο Ραούλ Μπράβο του χρόνου είναι υγιής, τότε ο Λεονάρντο θα χρειαστεί κυάλια για να δει 11αδα. Εμένα δε με χαλάει να τον βάζουμε και αριστερό εξτρέμ. Αρκεί να είναι περίπτωση ανάγκης…

Αυτά για τν Τζόλε ισχύουν και συμφωνώ ότι πρέπει να βρεί ο Θρύλος ένα πολύ καλό εξτρεμ.Βέβαια
η εύρεση ενός καλού εξτρεμ αποτελεί κατι δύσκολο καθως η προεδράρα μας(σ.σ:ειρωνικο)κατάφερε και
έδιωξε τν Ιβιτς ο οποίος κατα τη γνώμη μου, χρειαζόταν ο ολυμπιακός για να βρει καλούς παίκτες.
Όσο για τον Raul Bravo θα συμφωνήσω απόλυτα.

Δεν είναι και τόσο δύσκολο να βρεις έναν καλό παίκτη ρε παιδιά. Φέτος πήραμε 3 επιθετικούς (κοβάσεβιτς, γκαλέτι, λούα λούα) από την ευρωπαική αγορά και μας βγήκαν και οι 3. Λεφτά και διάθεση θέλει. δεν αντέχεται και άλλη χρονιά με Τζόλε βασικό πάντως. Είναι ιδανικός για αλλαγή και για μετρημένα παχνίδια όλη τη σεζόν αλλά για όνομα όχι πάλι βασικός…

1. Για αντι-Τζόλε πέρσι, ακούσαμε Νενέ και Ροντρίγκεζ. Παικτες καλοι κ ακριβοί, αλλά η διάθεση υπήρχε. Τελικά δεν ξέρω τι έγινε και καταλήξαμε στον Αρτσούμπι.

2. Μπράβο και Λεονάρντο είναι 2 διαφορετικοί παίκτες και αυτό είναι πολύ ευχάριστο για μια ομάδα. Αναλόγως με τις συνθήκες του ματς επιλέγεις αν θες περισσότερο ταχύτητα και μπούκες στην περιοχή ή σιγουριά στην άμυνα. Εννοείται βέβαια ότι ο Μπράβο έχει τον πρώτο λόγο κα έτσι και αλλιώς ο Λεο ειναι μικρός και έχει μέλλον ακόμα. Όμως ισχύει και το ότι ουσιαστικά με τη φυγή Σέζαρ έχουμε έναν μόνο καθαρό κεντρικό αμυντικό (Άντζας) και προβλέπεται να πάρουμε άλλον έναν. Που σημαίνει ότι θα πρέπει να δίνουν απαραίτητα βοήθειες ο Ζεβλάκοφ με τον Μπράβο.

3. Το ότι ένα αριστερό μπακ έχει επιθετικές αρετές και υστερεί κάπως αμυντικά δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα πετύχει ως εξτρεμ. Αντι-παράδειγμα: Ράμος της ΑΕΚ.

λίγα για το κουνέλι απο τη Βραζιλία

πάντως αγόρια ακούγεται πως ο Θείος δεν θα ρίξει λεφτά φέτος, γιατί απογοητεύτηκε με τα λεφτά που έδωσε και παρακαλούσε μετά τον Γκαγκάτση να κάνει τα μαγικά με τον Βάλνερ…

τι έχετε ακούσει ?

θέλω να δω αν θα έρθει μεγάλος προπονητής από το εξωτερικό, πόσο θα κάτσει να κάνει τον αχυράνθρωπο του κόκκαλη…

Εγώ ακούω ότι θα ρίξει πολλά λεφτά για να πάρουν κι άλλους Βάλνερ οι υπόλοιπες ομάδες.

Και βέβαια δν ήταν δύσκολο λόγω Ιβιτς:wink: Δν τους πήρε τυχαία ο ολυμπιακός.Εγω το είπα ο Τζόλε
θα τους θαψει όλους!!!Επίσης βρίσκω λογικό ο Κόκκαλης να μν ρίξει λεφτά γιατί θα ρίξει αρκετά για καλό προπονητή(ελπίζω τουλάχιστον:-s )και έτσι δν θα του μείνουν για
παίκτες(όχι οτί δν έχει λεφτά αλλα…).Πάντως πιστέυω ότι αυτό συμφέρει τν ολυμπιακό γιατί αμά έρθουν αρκετοί νέοι παίκτες θα χαλάσει η χημεία που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στους τωρινούς.Εξάλου ήδη έχει κανει κάποιες πολύ καλες εγχώριες μεταγρφές σε στυλ Γκαλίτσιου !

όταν πληρώνεις, παίρνεις και καλούς παίκτες. Πάντα όταν πληρώναμε ακριβά, παίρναμε παίκτη που ξέρει να κλωτσάει το τόπικ (εξαιρείται ο Άλβες) και δίχως να τους παίρνει ο Ίβιτς…

Ναι και στο μπελούτσι όμως που χώσαμε τόσα τελικά τζίφος:(

βιάζεσαι… βιάζεσαι πολύ. Εγώ είμαι βέβαιος πως ο Μπελούτσι του χρόνου θα είναι ο αναμφισβήτητος ηγέτης μας.

Και για τον Ζέτεμπεργκ τα ίδια έλεγες όταν ήρθε? :stuck_out_tongue:

Να σου πω τν αλήθεια αν και ήμουν απο πολύ μικρός γαυρος(σ.σ.είμαι 15 τώρα)και παρακολουθουσα εξελίξεις, τον Ζετεμπεργκ δν τον θυμάμαι όταν ήρθε:p Αλλα τν θυμάμαι μετά ως έναν πολύ καλό παίκτη!Όσο για μπελούτσι ελπίζω να εξελιχθεί σε ηγετης!(πάντως ο ίδιος δίχνει να το θέλει αλλά δν μπορεί λόγο αγχους πιστεύω)

ΟΚ, όπως φαίνεται από το πρωτοσέλιδο του Πρωταθλητή μένει ο Λούα Λούα.

Από την άλλη αποφασίζει ο νέος προπονητής για Λεντέσμα, Νούνιες λένε. Απορώ πραγματικά τι τους χαλάει σε αυτούς τους παίκτες.

Πιάνουν θέση ξένου… Υποθέτω δηλαδή…

Ναι, αλλά είναι καλοί παίκτες!
Και προσωπικά εκτιμώ ότι, όπως και ο Μπελούσι, του χρόνου που θα έχουν προσαρμοστεί περισσότερο θα είναι ακόμα καλύτεροι…

Εγώ πάντως για τον Ζέτεμπεργκ τα ίδια έλεγα και όταν ήρθε και όταν έφυγε. Απάτη-παίκτης.

!!!

Για τον ίδιο παίκτη μιλάμε; 8O

Oχι.
O δικός μας ονομάζεται ΖετεΡμπεργκ.

Δεν τα λεει και ασχημα ο Τακης… http://www.sport-fm.gr/article/131673

Όχι απλά δεν τα λέει άσχημα, αλλά δίνει ίσως μια από τις πιο ειλικρινείς και κατατοπιστικές συνεντεύξεις που έχω διαβάσει ποτέ. Περίμενε να τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για να μην δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα και είπε τα πράγματα με το όνομά τους. Και έδειξε ότι εκτός από οπαδός του Θρύλου ξέρει πολύ καλά και το αντικείμενό του. Λάθη έκανε όπως όλοι (μέχρι και ο άγιος Ντούσκο κάνει :p) αλλά η φιλοσοφία του ήταν αυτή που εγώ θέλω να έχει ο Ολυμπιακός.

Δυστυχώς τέτοιο συνδυασμό ανθρώπου που αγαπάει πραγματικά την ομάδα και καλού προπονητή δεν πρόκειται να ξαναβρούμε. Ποιος Βαλβέρδε και ποιος Μπερέτα μου λέτε τώρα. Τα φράγκα θάρθουν να αρπάξουν όλοι αυτοι…