Ολυμπιακός

Άρα επειδή φέτος έχει όντως καλύτερη ομάδα (δεν διαφωνώ), κάτι τέτοιες φάσεις που κρίνουν τα παιχνίδια του, πρέπει να λέμε “ε ντάξει ρε παιδιά τι έγινε, σιγά. το αξίζει το πρωτάθλημα άλλωστε, οπότε κάνουμε μόκο.” . #-o

Τό βαλε ο κάγκουρας :!:

ΘΕΟΣ ΟΣΟ ΛΙΓΟΙ! :bow:

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ,ΠΑΝΙ-ΟΛΕ Σ’ΑΓΚΑΠΩ…λεμε.
:stuck_out_tongue:

το δωσε κι ο Κάκος…

Αν του χρόνου δεν είναι βασικός και αναντικατάστατος σέντερ φορ του Θρύλου, δεν ξανασχολούμαι :!:

πετσινο στο πετσινο της εξουσιας!:stuck_out_tongue:

Ναι,οκ, ωραίο το τεστάκι σου αλλά δεν μου λέει τίποτα.
Μια απόπειρα να μου δείξεις με τι αγωνιστικά κριτήρια διαλέγουν οι “μεγάλοι” τους διαιτητές τους.

δεν πειραζει,θα το καθαρισει μονος του ο καγκουρας ρε!

αν δεν το καταλαβες επαιζαν δυο ομαδες σημερα,και μπορει να μην εχει σημασια για το ποιος θα παρει το πρωταθλημα αλλα εχει για το ποιος θα πεσει στην β

Πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές ο ολυμπιακός δεν έχει ευνοηθεί από την διαιτησία φέτος. Σίγουρα έχουν υπάρξει κάποια σφυρίγματα υπέρ μας, όπως και εναντίον μας, όμως αυτά είναι στα πλαίσια του λογικού. Οτιδήποτε άλλο λέγεται είναι δείγμα κομπλεξισμού εκ μέρους των αλλόθρησκων και άλλοθι για να καλύψουν την φετινή (αλλά και γενικότερη) ανυπαρξία τους.
Ειδικά δε για τον παναθηναϊκό θεωρώ ότι έχει ευνοϊκότερη μεταχείριση και είναι τουλάχιστον αστείο να κλαίγονται αυτοί.

Γενικα δεν ξερω γιατι δεν εχω δει ολα τα ματς των ομαδων.
Του χρονου να δω τι θα κανω που θα ειμαστε στην Νοβα αλλα το σημερινο
ειναι τραγικο !

Ναι, αλλά όπως σημείωσε ο JTN δεν παίζουν μόνο ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα. Παίζουν και άλλοι και προσωπικά το βρίσκω κρίμα να παίρνουμε σφυρίγματα με ομάδες που παλεύουν για την παραμονή.

Κοίταξε κριςπ, όντως δεν είναι ωραίο, αλλά δεν θεωρώ ότι σήμερα “κλέψαμε” την νίκη από την τρίπολη. Παίξαμε πολύ καλύτερα, χάσαμε ευκαιρίες και πιστεύω ότι γκολ θα βάζαμε ακόμα και αν δεν είχε δωθεί το πέναλντι. Απλά μετά δεν επιδιώξαμε τόσο πολύ να βάλουμε και 2ο γκολ, παρά να κρατήσουμε το αποτέλεσμα.
Σίγουρα δεν λέω ότι ήταν 100% εξασφαλισμένη η νίκη, η εικόνα του παιχνιδιού μου έδειχνε όμως ότι θα πετυχαίναμε γκολ, είτε έτσι είτε αλλιώς. Είναι λάθος να απομονώνεις τις φάσεις από την συνολική εικόνα και να βγάζεις συμπεράσματα του τύπου αν δεν είχε μπει το πέναλντι θα ήσασταν -2 βαθμούς κτλ.

'Αμα όμως δεν παλεύουν για την παραμονή στα @@ μας και γουστάρουμε και από πάνω που ελέγχουμε το παρασκήνιο!

Α και για αυτά που συζητιούνται ότι το αξίζει και λοιπά φέτος ο γαύρος, εντάξει ρε, τότε άμα είναι να το δίνουμε από την αρχή στην ομάδα που το αξίζει βάσει του ρόστερ και του προπονητή της, για να ξεμπερδέυουμε.
ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ

Έτσι μάλιστα! :smiley:

κλαψ κλαψ λυγμ λυγμ :cry:

1)Αυτα που εγραψα ηταν για τους οπαδους αλλων ομαδων που φωναζουν για τα σφυριγματα
2)Δεν ειπα ποτε οτι ο Αστερας δεν αδικηθηκε,αλλα ακομα και που αδικηθηκε δεν μπορω να κανω κατι για αυτο.
3)Αυτο το “Μπορει να βαζαμε καποια στιγμη γκολ αν δεν ειχαμε παρει το πεναλτυ” εχει καταντησει βαρετο οταν το ακους τοσα χρονια.Παρ’ολα αυτα ισχυει.
4)Δεν “εδωσα” το πρωταθλημα στον Ολυμπιακο με βαση το ροστερ και τον προπονητη.Το “εδωσα” γιατι ματια εχω και μιας και δεν φοραω ουτε πρασινα ουτε κιτρινα ουτε κανενος χρωματος γυαλια βλεπω οτι παιζει καλυτερα απο ολους στο πρωταθλημα οσο κι αν μου τη σπαει να το λεω.

Το πέναλντυ δεν ήταν ο,τι και να λέμε, αλλά ίσως να ήταν πιο νωρίς αυτό που γίνεται στον Τορο. δεν χρειάζεται ο Ολυμπιακός φέτος τέτοια πράγματα, αλλά στην τελική ακόμα και τον παο τον πάνε σπρώχνοντας οπότε οκ. Όποιος είδε σήμερα και το παιχνίδι με τον Πανιώνιο κατάλαβαίνει. Ευτυχώς που την έκανε όμως ο Κάκος και έτσι δεν θα μας ζαλίζουν τόσο με την δικιά μας μαϊμουδιά. :stuck_out_tongue:

[FONT=“Arial Black”][SIZE=“7”][COLOR=“Red”]7 …[/COLOR][/SIZE][/FONT]

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΝΕΙ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ… http://www.youtube.com/watch?v=jfgX7f_xCuY
[COLOR=“Red”]ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΣΤΟ -7[/COLOR]