ντιμι
Και εγω Ντιμι θελω.
16.10 * Μπορεί οι αθλητικοί δικαστές να άργησαν να βρεθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων της Superleague, ωστόσο, το παρών από νωρίς έδωσε ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Γιαννίκος.
Στην εκδίκαση της υπόθεσης του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στον Βόλο…
Ρεζίλι ρε, απλά
Ο ίδιος που είχε ζητήσει από τον δικαστή να μην αναβάλλει την εκδίκαση της υπόθεσης την προηγούμενη φορά
Κιεγώ…αλλά και τον Ντεγκρά:):!:
Παντως αυτο που ακουγεται ειναι πως θα τους παρει και τους δυο + τον Παρντο.Ακουγεται υπερβολικο αλλα επειδη “ειναι τρελος ο προεδρος” το θεωρω πολυ πιθανο αλλα ταυτοχρονα ΛΑΘΟΣ.
Δε νομιζω οτι χρειαζεται να χουμε τρεις ετοιμους τερματοφυλακες αφου ο ενας πολυ δυσκολα θα χει εστω και συμμετοχη και πολυ φοβαμαι πως θα χουμε τσαμπα γκρινιες.αρκουν οι δυο και ας εχουμε και εναν μικρο ελληνα ή απο ακαδημιες η να τον ψωνισουμε.
Παντως για τον Οτσοα ακουω τα καλυτερα και εγω θα ηθελα αυτον και τον Παρντο.δε βλεπω που ειναι καλυτερος του ο Ντε γκρα.
Εχει ποιο μακρυ μαλλι:p:lol::lol::lol:χαχαχααααχαχ
δεν φτανει που πηρανε το τζιμπουρ που οσο καλος και να ειναι θα δημιουργησει προβληματα, αλλα λενε θα πουλησουν τον παντελιτς με 2.5 εκ ευρω. ωραια πραγματα…
θα πουλήσουν πάντελιτς για να πάρουν γιοβάνονιτς!
αν θες να πεταξεις ετσι 20 εκ ευρω που εκανε ο ριερα οκ. μαλακια αν το κανουν οσο παιχταρας κι αν ειναι. εκτος βεβ;αια αν πουλησουν κι αυτον.
Τι να πω. Απλά έτυχε να το διαβάσω και είπα να το αναφέρω μήπως ενδιαφέρεστε οι του Ολυμπιακού!
Πάντως το θεωρώ αρκετά λανθασμένη κίνηση.
- Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις τόσα φράγγα στη μέση της χρονιάς μιας και το πρωτάθλημα είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα το πάρεις
- καλύτερα να κρατήσεις τα φράγγα για μεταγραφάρα το καλοκαίρι!!!
το γιοβανοβιτς μπορει να τον παρει το καλοκαιρι οποτε οπως λες ας κρατησει τα φραγκα για τοτε για αυτον ή για αλλη μεταγραφη. και ειπαμε δεν μπορεις να καις ετσι τον ριερα, δεν εχει κανει προετοιμασια αλλωστε οπως δεν εχει κανει και ο παντελιτς, λογικο ειναι να μην πετουσανε ολη τη σεζον. δηλαδη ακομα και για μπακ απ του μιραλας ο παντελιτς ειναι ακομα καλυτερος απο οποιονδηποτε αλλον. μια χαρα ειμαστε και το πρωταθλημα εχει κριθει σχεδον και αλλαζουμε ολη την ομαδα απο τωρα?
Exactly my point. Μπορεί η ομάδα κάλλιστα να αρχίσει τον προγραμματισμό για την επόμενη χρονιά. Στην Ελλάδα είμαστε. Διαφορά 7 βαθμών πολύ δύσκολα αλλάζει!!! Πιο πιθανό θεωρώ την Καβάλα πχ να πάει CL πάρα να πάρει ο ΠΑΟ το πρωτάθλημα!
Ασχέτως όμως με το τι θα θέλαμε εμείς (εγώ πχ είμαι φαν του 4-3-3), πρέπει να δούμε και τι θέλει ο Βαλβέρδε, τι παίζει και τι είδους παίκτες του κάνουν.
Ο Ριέρα δε νομίζω να καεί για κανέναν λόγο.
Στους φορ τα πράγματα είναι ρευστά, ο Μιραλάς ακόμα δεν έχει αγοραστεί, ο Πάντελιτς είναι 33, ο Τζιμπούρ ήρθε για 6 μήνες προς το παρόν και ο Μήτρογλου είναι Έλληνας κάτι που θα έχει σημασία για τα επόμενα χρόνια λόγω ΟΥΕΦΑ. Επίσης τον γουστάρει (και καλά κάνει) και ο Μαρινάκης. Από τους τέσσερις αυτοί που ταιριάζουν στον Βαλβέρδε είναι σίγουρα οι πρώτοι δυο, ποτέ δεν έπαιζε με βαρείς φορ-εκτελεστές. Αν θυμάστε και ο Ντάρκο είχε ψιλοπαραγκωνιστεί στην πρώτη θητεία του Βάσκου.
Το μεγάλο ερωτηματικό είναι τα χαφ, πρέπει να έρθει παίκτης στυλ Ιμπαγάσα αλλά νεώτερος και αν γίνεται να έρθει και αμυντικό χαφ που να τρώει σίδερα (και να ξέρει να πασάρει όμως) ακόμα καλύτερα.
συμφωνω για τα χαφ, αλλα αν βγαζουν τετοια βρωμα οι φυλλαδες μας σημαινει οτι υπαρχει προταση. και εφοσον ταιριαζει ο παντελιτς του βαλβερδε τι περιμενει να ακυρωσει τα οποια σχολια βγηκανε παρα εξω. τελος παντων, για χαφ που λες χρειαζομαστε ενα τουρε για μενα. κατι τετοιο ρε γμτ.
Εν τω μεταξύ, είμαι βέβαιος πως δεν υπάρχει θέμα Σάντσες στον Ολυμπιακό. Ο τύπος έχει ακουστεί και για άλλες ελληνικές ομάδες. Αλλά οι εφημερίδες συνεχίζουν να στηρίζουν τα παιχνίδια μάνατζερς…
(από την άλλην ήμουν και βέβαιος πως η ΑΕΚ θα συνέχιζε το σερί της με τον Βόλο… :p)
Ωραια πραγματα θα χουμε παλι… Επισης, ωραιος ο τιτλος του gazzetta… ευγε!
O φανταστικός λαός του μπαοκ θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα…μπάχαλα!
Δεν νομίζω όμως πως έχουν άδικο αυτή τη φορά!
δικιο η αδικο πουτανα θα τα κανουν ως συνηθως:)
Είναι τέλειο το πώς μπλέκουν με τις χιμπατζίδικες μαλακίες τους γεγονότα όπως αυτό με τη ζαρντινιέρα.