Ολυμπιακός

τελικα και τα δυο ισχυουν !!!

αντε καλη τυχη στον νεο σας προπονητη…αυτος που εκανε 3 νικες σε 19 παιχνιδια στον δευτερο γυρο ειναι ? :-s

Ολο τις τριτο-δευτερες επιλογες της ΑΕΚ παιρνετε… :stuck_out_tongue:
Αντε να δουμε ποσο θα κατσει και αυτος… Και 'γω πιστευω παντως οτι τον πρωτο χρονο θα τον βγαλει (εκτος απροοπτου).

μονο που τις εκανε τις πολλες στο 2ο γυρο. και μαλιστα ειχε σοβαροτατους τραυματισμους. περσι ομως επαιξε καλα η εσπανιολ και πηγε και τελικο ουεφα. μην τα ισοπεδωνουμε και ολα. ωρες ωρες μιλας πολυ κακοπροαιρετα χωρις να εχεις δει αποτελεσματα. οταν ηρθε ο μαλεζανι και ο πεσειρο δεν θεωρουνταν καλοι (πριν τους δουμε λεω, αλλο τι κανανε) ?? ο μαλεζανι μεχρι και ουεφα ειχε παρει με παρμα (με παιχταραδες βεβαια). Σου ευχομαι να παρετε και σεις εναν προπονητη από την πριμερα ντιβιζιον (ειχες το μουνιοθ και τον εδιωξες βεβαια) που σιγουρα δεν ειναι χειροτερος απο αυτους εδω στην ελλαδα οπως και να’χει. αλλωστε τον ηθελε και ο ιβιτς και εμενα αυτο μου φτανει. μιλαει και την ιδια γλωσσα με τους αργεντινους κιολας χεχεχεχε.

Πολλα υποσχομενος προπονητης ο Ισπανος, μακαρι να παρει πιστωση χρονου απο τον κοσμο και απο τον τρελο και αυτοκαταστροφικο ωρες-ωρες προεδρο μας και να μην τον φαει η “ψυχωση για το 12ο”. Και μια και μιλησα για “ψυχωση” να ομολογησω οτι οταν ο Κατανετς ειχε ξεστομισει αυτη την ατακα, τον εκραζα, αλλα 6 χρονια μετα σκεφτομαι ποσο δικιο να ειχε τοτε…
Ειλικρινα αν ο Κοκκαλης τον αφησει στον παγκο και τις 3 χρονιες, θα μιλαμε για μεγαλη εκπληξη… Αρε φουκαρα Βαλβερδε που εμπλεξες

ΥΓ Θα φερει και κανα καλο προπονητικο team να γινει σοβαρη γυμναση σε αυτην την ομαδα, να μην ψοφησουν ολοι απο τον Δεκεμβρη? Γιατι φετος αυτο ηταν το αδυνατο σημειο του θρυλου

Παντως στους φίλους βάζελους(rock) που λένε για Βαλβέρδε να δουμε αν μπορούνε αυτοι να φέρουν καλύτερο προπονητή στην Ελλάδα…:wink:

Eχουμε ορεξη για αστειακια???

Ναι, ενώ ο Δώνης θα κάτσει καμιά δεκαετία στην ΑΕΚ.
Πρωτάθλημα ή φεύγει…

Δηλαδη τι στοιχημα θελεις να βαλουμε για το οτι ο Δωνης θα κατσει περισσοτερο καιρο απο τον Βαλβερδε??? Δεν ειπαμε να τον κρατησετε καμμια 10ετια αλλα ενταξει, νισαφι πια.

Βαζεις στοίχημα την deluxe έκδοση του Anatomy Of Melancholy?

Και 'συ τι βαζεις?! :naughty: :stuck_out_tongue:

Τα υπογεγραμμένα των Αnathema?

Χμμμμ… Ξερεις να κανεις διαπραγματευσεις! :smiley: Δεν την βρισκω καθολου ασχημη την προταση σου… :stuck_out_tongue:

Ο θειος γυρισε απο την αμερικη?:stuck_out_tongue:

Πιστός στο καθήκον μου, ας κάνω την ανάλυση της μπασκετικής ομάδας τώρα που η σεζόν έλαβε τέλος.

Γκαρντ:

(Μπλάκνεϊ, Τεόντοσιτς, Γκρίρ, Μασιγιάουσκας, Παπαμακάριος, Καυκής, Σεϊμπούτις)

Ο Μούμου ήταν το μυαλό της ομάδας φέτος και πρέπει φυσικά να μείνει για να προσφέρει την εμπειρία του όσα λεπτά χρειάζεται. Ο Τεόντοσιτς όπως έχω ξαναπεί είναι το next big thing του ευρωπαϊκού μπάσκετ (μέχρι να πάει στο ΝΒΑ). Τέτοιο μπασκετικό θράσος σε πιτσιρικά που μάλιστα είναι και ξένος ομολογώ ότι δεν έχω ξαναδεί. Αν δουλέψει το καλοκαίρι, του χρόνου θα πρωταγωνιστεί. Ο Γκριρ είναι παικταράς, αλλά πρέπει να αποδεχτούμε ότι θα υπάρχουν κάποια ματς στα οποία θα είναι χώμα. Επιβάλλεται να μείνει, δύσκολα βρίσκεις καλύτερο στο στυλ και στη θέση του. Και πάμε στον Μάτσε. Τι να πω, όσο έπαιζε ήταν ο καλύτερος όλων και εκτός από πόντους έδινε ασίστ και κλεψίματα αλλα και πάθος στο παιχνίδι. Αν υπάρχει εγγύηση ότι μπορεί να επιστρέψει υγιής να μείνει και αυτός. Ο Σεϊμπούτις είναι ταλέντο, αλλά ταλαιπωρήθηκε πολύ φέτος γαμώτο. Θα ήθελα να μείνει. Ευχαριστούμε πολύ τον Παπαμακάριο αλλά μάλλον ήρθε η ώρα του για αποχώρηση όπως και του Καυκή.

Φόργουορντ:

(Γουντς, Βασιλόπουλος, Πρίντεζης, Βασιλειάδης)

Ο Γουντς είναι περίπτωση παίκτη. Είναι προφανές ότι αν θέλει, μπουκάρει στο καλάθι και βάζει μέσα μπάλα και αντίπαλο, το είδαμε και σήμερα. Η σπαζοκεφαλιά για μας είναι το γιατί διάολο δεν το κάνει παρά μόνο σε ελάχιστα ματς. Αν βρεθεί καλύτερος ας φύγει. Ο Βασιλόπουλος, ιδίως μετα το νέο συμβόλαιο θέλει να δείξει παντού ότι είναι ο νέος αρχηγός της ομάδας. Το καλοκαίρι όμως θα πρέπει να δουλέψει σε πολλούς τομείς, όπως την τρίπλα, τις πάσες και το μπάσιμό του. Και να μάθει να αποφεύγει τα πολλά λάθη. Ο Πρίντεζης νομίζω ότι δύσκολα θα πάει καλύτερα από αυτό που είδαμε φέτος, παρά μόνο θα κερδίζει χρόνο με το χρόνο σε εμπειρία. Είναι απαραίτητος πάντως. Ο Βασιλειάδης και να φύγει δεν θα μου λείψει και πολύ. Αν πάντως μείνει, ας δουλευτούν 2-3 συστήματα που να τον ελευθερώνουν στο τρίποντο και ας μάθει να παίζει και άμυνα.

Σέντερ:

(Μπουρούσης, Σχορτσιανίτης, Τσακαλίδης, Μαυροκεφαλίδης, Τζάκσον)

Ο Μπουρούσης επιτέλους με τον Γιαννάκη αρχίζει και αξιοποιεί τα 210 εκατοστά του βάζοντας την μπάλα κοντά στο καλάθι. Όχι μόνο σουτάκια. Εννοείται ότι πρέπει να είναι κολόνα της ομάδας για πολλά χρόνια ακόμη. Ο Σόφο αν δουλέψει το καλοκαίρι με τον δράκο σε εθνική και προετοιμασία Θρύλου και μείνει μακριά από τις κακές συνήθειες του χρόνου θα είναι ανίκητος. Ο Τσακαλίδης ελπίζω με τη νέα σεζόν να σπάει τα νεύρα των οπαδών κάποιας άλλης ομάδας. Ο Μαυροκεφαλίδης τέλος μια χαρά είναι για τέταρτη λύση στους ψηλούς. Ε, ο Τζάκσον δεν κολλούσε με την καμία στον τρόπο παιχνιδιού του Γιαννάκη…

Γενικό συμπέρασμα:

Δυστυχώς φάγαμε το παραμύθι των περσινών τελικών (που εν πολλοίς ήταν αποτέλεσμα συγκυριών) και χάσαμε ένα καλοκαίρι και άλλη μισή χρονιά με τον Γκέρσον. Το ότι ο δράκος ανέστησε τον Θρύλο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα είναι κατόρθωμα. Αν πρυτανεύσει επιτέλους η λογική και ΔΕΝ αλλάξουμε πάλι τη μισή ομάδα, τότε με 2-3 προσθήκες του χρόνου είμαστε για μεγάλα πράγματα. Καταρχάς, να εξαντληθεί κάθε πιθανότητα επιστροφής Παπαλουκά. Φαντάζομαι τριπλέτα Τεό-Τεόντοσιτς-Μπλάκνεϊ στους point guard και τρελαίνομαι. Κατά δεύτερον ψηλός που να αντικαταστήσει τον ανεκδιήγητο Τσακαλίδη. Ένας παίκτης τύπου Μάσεϊ αν είναι δυνατόν, δηλαδή σκορ και ριμπάουντ. Κατά τρίτον, αν βρεθεί καλύτερος του Γουντς, καλώς να ορίσει. Τέλος, αν είναι να φύγει ο Μάτσε, θέλω Λάνγκτον ή κλώνο του anyway.

Συμφωνω σχεδον σε ολα. Για μενα θεμα ματσε δεν πρεπει να δημιουργειται. ειναι καθαρα θεμα γκαντεμιας. ο ανθρωπος ειναι γεννημενος να παιζει μπασκετ και οταν ειναι στη φορμα του κανει πολυ καλα παιχνιδια και φανηκε η απουσια του στα πλει οφ οπου σπαει αμυνες και τραβαει παιχτες (ασε που εχει και το 3ποντακι του). Λες να ερθει ο Λαγκτον, αν ειναι να φυγει, αλλα νομιζω παρομοιος παιχτης θεωρειται ο Γκριρ. ο Βασιλειαδης θελει βελτιωση καθοτι δεν παιζει στον παοκ (οπου συνηθιζε να ειναι πρωταγωνιστης) και πρεπει να μπαινει λιγο πιο συχνα στη θεση του γκαρντ και οχι μονο στη θεση 3. Οι Γκριρ και Γουντς να μεινουν, και οι δυο θα ειναι πολυ πιο βελτιωμενοι του χρονου, ειδικα ο Γουντς. Αν τον αφησουμε να φυγει ισως να παιξει πολυ καλυτερα σε αλλη ευρωπαικη ομαδα. Θα ειναι πολυ πιο προσαρμοσμενος. Για παπαμακαριο-καυκη συμφωνω. Ο Παπαλουκας συναντηθηκε με τους Αγγελοπουλους… θα δουμε… Νομιζω ειναι πιο κοντα απο αλλες χρονιες. Σε ολα τα αλλα που ειπες συμφωνω, και νομιζω ο πριντεζης θα βελτιωθει ακομα περισσοτερο. αυτα.

Θέμα Μάτσε δημιουργείται αν τελικά έχει πλέον μόνιμο πρόβλημα στη μέση, γιατί ακούστηκε και αυτό. Ο Λάνγκτον δεν είναι Γκριρ, ο Γκριρ είναι ασόδυο που πολλές φορές κρατάει τη μπάλα για μεγάλο μέρος της επίθεσης. Ο Λάνγκτον είναι σουτέρ που θα τον βγάλεις μόνο του και θα το μπουμπουνίσει, άντε να κάνει και 2-3 μπασίματα σε όλο το παιχνίδι. Κι εγώ λέω να μείνει ο Γουντς, εκτός κι αν βρούμε αποδεδειγμένα καλύτερο. Πχ. αν μπορουσαμε να παρουμε Σίσκα, δεν θα το σκεφτόμουν καν (ναι, ΟΚ, το ξέρω, όλη την ΤΣΣΚΑ θέλω :stuck_out_tongue: ). O Πρίντεζης θα βελτιωθεί από πλευράς εμπειρίας κυρίως. Δηλαδή θα βελτιώνει τα ατού του και θα κρύβει τις αδυναμίες του.

Μιας και πιάσαμε τους παίκτες της CSKA εγώ θα ήθελα τον Σμόντις :stuck_out_tongue:

Παπαλουκάς, Λάνγκτον, Σισκάουσκας, Σμόντις, Άντερσεν.

Τους θέλω όλους, θα έχουν και ομοιογένεια!! :lol:

Μπορείς απλά να γίνεις ΤΣΣΚΑ

Ο Κοκκαλης περιμενει να του δωσουμε τον Αβρααμ με 1,2 εκ ευρω? :?
:lol: :lol: :lol2: :lol2: