Πολλές δηλώσεις αντρείας και μαγκιάς διαβάζουμε κιαπ’τους δύο…να δούμε τα δικά μας τα παλικάρια θα φανούν αντάξιοι…και μάγκες…πάντως το δίδυμο Τσιμπούρ Μιραλάς θα τεσταριστεί μεθαύριο στα δύσκολα:):!:
Ignorant κάηκες με το gta
Τώρα για το ματσάκι με τον Πάο, αν είναι να το χάσουμε ας το χάσουμε με γκολ του Λέτο, μετά από χαμένο πέναλντι του Φουστέρ. Θα είναι έπος. Αλλιώς θα ήθελα να δω γκολ τζιμπούρ μετά από ασίστ του Ριέρα και ακόμα ένα του Μιραλάς μετά από ντριπλοπορεία. Σε αυτήν την περίπτωση και μόνο , δέχομαι να φάμε και ένα τίμιο από Σισέ γιατί είναι παίκτουρας. Αμήν
Μας εχει ζαλισει τα ουμπαλα ο σισε… Τι μαλλι εφτιαξε ο σισε, τι ταττου εκανε ο σισε, απο που ενιωσε οτι τον τρωει ο σισε, ποσους ποντους φουστα φορεσε ο σισε, τι μαρκα ταμπον χρησιμοποιει ο σισε.
αυτό σκεφτόμουν και εγώ πριν από λίγο χαζεύοντας τα αθλητικά σάητ… έλεος…
Καλυτερα παντως που ασχολουνται με τους παικτες και τις καγκουριες τους
παρα με τον καθε μαλακα παραγοντα.Ετσι και αλλιως οι παιχτες πρεπει
να ειναι το επικεντρο της προσοχης.
Προβλέπω ότι ο Καλόπουλος θα γίνει το επίκεντρο της προσοχής, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το ντέρμπυ
Καλά με το t-shirt που έσκασε μύτη ο Τσουκαλάς στην εκπομπή του θα τον χώσει μέσα το ΕΣΡ
Τι έγραφε?
Αν είναι να μη βλέπω τα ματς του μπάσκετ και να κερδίζουμε, κάθε φορά που παίζουμε θα είμαι σε λαηβ :!:
Nαι ρε σεις τι εγράφε η μπλούζα του Τάκη??
ChrisP άμα όταν κάθεσαι και βλέπεις τα ματς κερδίζουμε άνετα…να μην ξαναπάς σε live!!Χθες πάλι ντερμπι το κάναν…
“Το φουστανι του … ειναι μακρυ
απο 3 ποδι προεκυψε μουνι
πεστε στο σκυλαραπα να παει να γαμηθει”
και μετα εβαλε αλλη που ελεγε
“Το φουστανι του … ειναι μακρυ
απο μικρος ηθελε να γινει τραβεστι
με τον … γαμιοτανε στην παραλιακη” η καπως ετσι…
πραγματικα θα ειναι ευχης εργο να βγει 1-0 με γκολ σισε…ανεκτιμητη μετα η φατσα του τσουκαλα (οταν ξαναβγει στην τηλεοραση)
Ναι αλλα μετα καθε κυριακη θα βλεπουμε το σισε κολομπινα, αστροναυτη, πιπη φακιδομυτη, καμποη (sic) … stop this madness!!!
[SIZE=“7”]54080[/SIZE]
ρεμάλια στείλατε κανά μήνυμα ή είστε μόνο για καφενειακού τύπου συζητήσεις?
Έτσι για τον ερασιτέχνη…όσα μπορούμε ο καθένας:):!:
Οι εφημεριδες πριν τα ντερμπι ειναι πραγματικα απολαυση και απο μικρος γουσταρα το ολο σκηνικο… Αρκετα μας τα πρηξαν με το τι φοραει ο Σισε, κοιταμε μονο το ματς πλεον. Το καλυτερο θα ηταν νικη χωρις να δεχτουμε γκολ και με παραπανω απο ενα γκολ διαφορα.
Μπραβο για την νικη με Βαλενθια στο μπασκετ χθες, πολυ σημαντικη και τωρα μπορουμε την πρωτη θεση.
Επισης εστειλα και μηνυμα για την βοηθεια στον ερασιτεχνη, οσοι μπορειτε βοηθηστε, ειναι πολυ σημαντικο…
ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ ??? 8O
Ενταξει, οτι ο Τσουκαλας ειναι υπανθρωπος και με νοημοσυνη κατωτερη οποιουδηποτε αλλου εμβιου οντος, το ξεραμε, αλλα τετοια ξεφτιλα ειναι πραγματικα σοκαριστικη. :?
Μπορούμε να απελάσουμε τον τσουκαλά τώρα?
Εγώ πάντως έστειλα από χθες…
για του λογου το αληθες…
Εμένα πάντως μου το έστειλαν με mail σε αυτή την παραλλαγή που πολιτικά ορθή δεν είναι :roll:, αλλά αν μη τι άλλο δεν είναι ρατσιστική:
Οοοο το φουστάνι του Cisse είναι μακρύυυυυ… Από μικρός του άρεσε να είναι Τραβεστί, με τον Govou γαμιόταν στην Παραλιακή!!! Οοοο το φουστάνι του Cisse είναι μακρύυυυυ…για τρίτο πόδι λέγατε, προέκυψε μουνί, πείτε της παλιόπουστρας να πάει να γαμηθεί!!!"