Ολυμπιακός

kana link gia to paixnidi shmera ? ?

http://www.woop.gr/freelive/15217/olubiakos-panathenaikos

tha to deixnei edw se hd

να’μαστε και λιγο αισιοδοξοι ρε σεις. ασσος καρφι ειναι σημερα…

Ειναι ντερμπι και στα ντερμπι δεν μπορεις να εισαι ποτε σιγουρος… Ολα παιζουν, αλλα δεν καταλαβαινω απο που βγαινει τοση απαισιοδοξια… Εγω πιστευω οτι εχουμε τον πρωτο λογο σημερα για την νικη, αν ειμαστε σοβαροι και χωρις τις γνωστες διακυμανσεις στην αποδοση ανα ημιχρονο οπως στο ΟΑΚΑ.

Παμε γερα ρε [B][SIZE=“3”]ΘΡΥΛΑΡΑ[/SIZE][/B]…

Ε, μάλλον απ τις γνωστές διακυμάνσεις που έχουμε σε όλα τα ντέρμπι βγαίνει ο σκεπτικισμός.

στα δημοσιογραφικά γιά σχολιασμό έχουν φέρει τον

[SPOILER]Κοστακούρτα :lol:[/SPOILER]
χαχα ήμαρτον αντί να φέρουν κανένα αλέφαντο, κανένα δούρο να γουσταρουμε…

Αλλο ο σκεπτικισμος, αλλο η απαισιοδοξια… Τεσπα ντερμπι ειναι, ολα γινονται, αλλα παιζουμε στο Καραϊσκακη και πρεπει επιτελους να παρουμε ενα ντερμπι φετος.

poia apesiodoskia ? ? 3 balakia tha fane shmera… O Olympiakos prepei se kathe derby na mpainei sto ghpedo kai na ‘pataei’ ton antipalo ite paizei entos ite ektos…

Σωστά φεύγει ο Τζόρβας, το καπνογόνο κάνει κακό στη μάσκαρα.

ολες οι κομπινες ειναι δουλεια βαλβερδε

eisai o kalyteros … Miralas Miralas :stuck_out_tongue:

Φύγε Αλέξη φύγε! Θα αρχίσει να τρέχει η μπογιά!

Ντάξει έβρεξε λιγάκι σήμερα αλλά δεν έγινε το γήπεδο πισίνα ρε Καραγκούνη για να βουτάς έτσι.

Το πεναλτάκι πάντως το έκανε ο Τοροσίδης(εκεί με το χέρι)

Ναι, είχε πρόθεση να στείλει τη μπάλα από το κεφάλι στο χέρι του, να κάνει κοντρόλ και να ξεκινήσει αντεπίθεση.
Και δεν αναφέρουμε καν ότι είχε σφυρίξει φάουλ πιο πριν.

Ζήλεψε και ο Τοροσίδης τις βουτιές…Αλήθεια αυτός ο “μάγκας” (μόνο στα εντός βέβαια όπως και ο “κύριος” Μητρόπουλος-γνήσιος αντιπρόσωπος gayρου παίκτη) στις πόσες επικίνδυνες προβολές-τσαμπουκάδες κλπ παίρνει κίτρινη ???

Tώρα σοβαρά μιλάς???Εκεί η μπάλα είναι στην κατοχή του και δεν έχει καμία πρόθεση να χτυπήσει την μπάλα με το χέρι…Συνεπώς δεν υπάρχει πέναλτυ.:wink:

Σοβαρά μιλάει, αυτό είναι το πρόβλημα.

Στα αρχίδια μου τι έγινε, εγώ πεταχτά το είδα και είπα να σας πικάρω. Μπετόβλακα, που θα με βρίσεις κι όλας

Και γω να σε πικάρω είπα ρε μουνοπανάκι, έλα και στους μάνουγορ όμως να σου σπάσω το κεφάλι.