Ολυμπιακός

Μπορεί και νά’ναι οφ-σάηντ…αλλά αυτό ακυρώνει σχεδόν όλα τα γκολ που μπαίνουν μαυτό τον τρόπο…αν τό’χε ακυρώσει σεμάς θα φωνάζαμε τώρα:):!:

irona_aris…OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.
Λοιπόν τέρμα το footballη για σένα.Πάνε δες το νέο DVD Που βγάζουν οι CDCδες και 1000 πάτερ υμών για αυτό που έγραψες! :stuck_out_tongue:

i will laugh you :lol: δεν παμε να πιουμε καμια weiss στο εγκαλιτε καλυτερα??? :smiley:

Την ιστορία με το φιλικό του Άρη με επίλεκτη ομάδα Ναζί στην κατοχή την ήξερες πριν αλλάξεις ομάδα, την έμαθες μετά ή δεν την έχεις ακούσει ποτέ;

…ενώ υπήρξε πατριώτης που ζήτησε να τον εκτελέσουν με την φανέλα του Ολυμιακού

[SPOILER]τώρα αν ο δοσύλογος φορούσε φανέλα του β’άζελου θα σε γελάσω[/SPOILER]
:):!:

Αστειευόμαστε έτσι; Μετράω 4 παίκτες να καλύπτουν τον Κατσουράνη όταν γίνεται η πάσα.

εδιτ: μπείτε στο βίντεο του gazzetta και πηγαίνετε στο 0.07

λες μαλακιαρες απλα…6-7 χρονων εγινα ολυμπιακος και αν και θεωρω τον εαυτο μου πρωτα αελ και παρολο που σιγουρα ειμαι πολυ λιγοτερο ολυμιακος απο οτι πιο πριν δεν γινεται να σταματας να υποστηριζεις κατι. δεν υπαρχει διακοπτης που τον κλεινεις.
αλλα ναι ειναι μαλακια το ‘γιατι δεν ντρεπεισαι που εισαι ολυμπιακος’…λες και εγω επιλεγω τις διαιτησιες και τα παρασκηνια
κατα τα αλλα συνεχιστε να εχετε ψευδαισθησεις πως ειστε καλυτερη παστα οπαδων. δεν ειστε, οπως υπαρχουν ολυμπιακοι που πανηγυριζουν τετοιες νικες ,ετσι υπαρχουν και αυτοι που ντρεπονται και ετσι ειναι σε ολες τις ομαδες. τερμα

Μας δουλεύεις;

http://www.dailymotion.com/video/xh41l7_offside-sto-goal-tou-pao-deutero-replay

Έλα μην ασχολείστε με το τρολ των αθλητικών.

(Και) για σήμερα, μόνο σίχαμα γι’ αυτούς που κατέβηκαν να παίξουν “το ματς της χρονιάς” και στο 30’ σκέφτονταν πού θα βγουν το βράδυ και για έναν πρόεδρο/ιδιοκτήτη που αποδεικνύεται μέγας τρόμπας.

:lol: ωραία η ιδέα σου αλλά έχω μία παντόφλα σπίτι που καραδοκεί :lol::lol::lol:

next time!!! αν ειναι για παντοφλα αστο…εγω την ριχνω παντως… :stuck_out_tongue:

το μόνο που μπορώ να σκεφτώ ρε γμτ είναι να μπερδεύτηκε ο επόπτης με το πρασινάκι του σισέ (αν και μίλια μακριά). τι διάολο, τόση ασχετίλα…

Δεν την ακουσα κι αν θες και εχεις στοιχεια, μου τη λες.

Αν και τα γεγονοτα επι Χουντας καθιστουν αμφιβολο οτι ο ΑΡΗΣ ειχε σχεση με ακροδεξια.

:slight_smile:

Ακόοοομα ρε;

ακιρβως αυτο. μονο που εδω μπερδευουμε την ασχετιλα με το δολο. εγω απλα λεω ειναι αχρηστοι και πρεπει να βρισκουν αλλους. ειδικα αν σκεφτεις οτι ο διαιτητης παιρνει 1500 ευρω σε καθε ματς της α εθνικης ειναι για να γελας απλα.

άστα, έμπλεξα :lol:

Kαταρχας τον καλύπτει ο ίδιος ο Πάρντο και ο Μελμπεργκ που ειναι διπλα στον Παρντο. Εκτος από άλλους τρεις παίκτες…

o padelic gia poion logo den htan vasikos shmera ? ?

Genika xalia shmera, makari na metrouse to goal tou vazelou, kai na trogate alla dyo meta, etsi gia na tsouksei perisotero.

ηταν σε φορμα ο τζιμπουρ. παντως με το που βγαζει μιραλας χασαμε ταχυτητα. επρεπε να ειχε βαλει παντελιτς πιο πριν. και μονο εμενα φαινεται οτι σε αυτο το ματς θα βοηθουσαν ρομενταλ και φετφα?

5 παίκτες δηλαδή! ουάου! και αυτό το είδες από την κάμερα που είναι 30 μοίρες δεξιά? ταλέντο!

ένηγουέη επειδή σήμερα αισθάνομαι γενναιόδορος λέω πως το ακυρωθέν γκολ του κατσουράνη είναι η πιό μαύρη στιγμή του ποδοσφαίρου από τότες που το πρωτοέπαιξαν οι άγγλοι ευγενείς πρίν 200 χρόνια. τελικά ο παο έχασε 2-1. διαμαρτύρεται για την ισοπαλία δηλαδή? :stuck_out_tongue: