Ολυμπιακός

Ακριβως αυτο!

Και πλεον, καταλαβετε το οτι ο ΑΡΗΣ ειναι ομαδα. Δεν θα πουλαμε τους καλους μας παικτες συνεχεια. Ποιο το νοημα αλλωστε? Δεν υπαρχει αλλος παικτης σαν τον Αβρααμ, το ιδιο εξελιξιμος και στην ιδια φορμα, εντος Ελλαδας :slight_smile:

εδιτ: Δεν θα τον παρετε ποτε κουφαλες γαυροι!

καταρχας ειναι 23, τοσο καιρο ακουω για πολυ καλο παιχτη αλλα σε πιο δυσκολα δεν τον εχω δει για να κριθει. στον αρη φυσικα και θα φανει παιχταρας δεν το συζητω. ομως 5 εκ ειναι υπερβολικα για εναν τετοιο παιχτη, και στο κατω κατω ακομα δεν υπεγραψε νεο συμβολαιο. ο παιχτης δεν ξερω κατα ποσο ψηνεται να μεινει κι αλλο στον αρη…οσο να’ναι το δελεαρ να παιξει τσαμπιονς λιγκ ειναι πολυ μεγαλυτερο. εκτος κι αν ξανακανετε εκεινο που κανατε πριν 2-3 χρονια και τον ειχατε εξεδρα μεχρι να υπογραψει… :lol: κανω λαθος???

Φϊλοι αρειανοί, και με Αβραάμ και χωρίς πρώτοι θάμαστε.
Δεν πάει πάνω από ένας μήνας που το διαπιστώσατε.

Απλώς προσπαθώ να καταλάβω, οι ομάδες που πουλάνε παίκτες τόσο χαζές είναι? :-k

Από την άλλη είναι και στο χέρι του Παπαδόπουλου.
Αν πιστεύει ότι το καλύτερο για το μέλλον του είναι ο Άρης τότε καλά κάνει και μένει.

Πραγματικά όμως 1,5 εκ. ευρώ είναι μια χαρά χρήματα για έναν παίκτη που ακόμα δεν έχει κάνει την τρομερή χρονιά.

Λαθος κανεις :slight_smile:

Δεν πειραζει που δεν θα τον παρετε, ξεπερασε το :wink:

Aυτες οι φοβερες χρονιες, ανεκαθεν γινονται εντος ΠΟΚ. Πρεπει να σε παει και λιγο η διαιτησια.

Παιδιά, το 5 εκ. είναι απλά άλλος ένας τρόπος να πούμε ότι ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΜΕ.

Είτε πουμε το ένα είτε το άλλο είναι το ένα και το αυτό :wink:

Το καταλαβαίνουμε ότι τα 5 εκ. σημαίνουν “δεν τον πουλάμε” απλά η γνώμη μου είναι πως ο Άρης κάνει λάθος από κόμπλεξ, γιατί τα χρήματα που θα έπαιρνε θα του ήταν υπερχρήσιμα.

Εκτός κι αν όντως έχει αποφασίσει να φτιάξει ομάδα που θα χτυπήσει τουλάχιστον 2η θέση. Πράγμα που δεν φαίνεται προς το παρόν από τις μεταγραφικές κινήσεις που κάνει.

Που ειδες εσυ τις μεταγραφικες μας κινησεις?

Βασικα, προς το παρον εκτος απο ανανεωσεις δεν εχουν γινει μεταγραφες. Οποτε ειμαστε σε αναμονη.

Επιπλεον, το οτι κραταμε τον Αβρααμ, δειχνει την προσπαθεια να χτιστει ενας κορμος παικτων και απλα να υπαρχουν προσθηκες νεων. Αυτο αν μη τι αλλο, δειχνει οτι οι στοχοι καθε χρονια μεγαλωνουν.

εδιτ: θα μπορουσαμε να μιλαμε και για 1η θεση, αλλα παιζουμε στον ελληνικο πρωταθλημα. Οποτε ας μιλαμε και εμεις για ηθικο πρωταθλημα :lol:

Εσείς είστε ηθικά κυπελλούχοι! :lol:

με αυτο που λες, ακυρωνεις οσα πιστευεις για τον παιχτη. αν ειναι καλος φαινεται παντου… ασε τα περι διαιτησιας κλπ χαζομαρες.

:lol: :lol: :lol:

Μας την λες? :-s

Δλδ, ειναι παραξενο το οτι αν ερθει στο ΠΟΚ θα παιξει με την μια βασικος στην Εθνικη…λεω τωρα…

Ποτε αφησαμε τον Αβρααμ 3-6 μηνες εκτος αγωνων για να υπογραψει?Τι λεει ρε παιδια?

Μαλακίες του Ότο είναι αυτές. Λες κ αυτομάτως με την υπογραφή σε ΟΣΦΠ/ΠΑΟ/ΑΕΚ ένας παίκτης γίνεται έτοιμος για την εθνική. Άλλη συζήτηση αυτή.

Το θέμα είναι το εξής:

Καλός αμυντικός ο Αβραάμ και μικρός σε ηλικία και και και. Αλλά δεν είναι να πεις ότι έκανε τη σούπερ χρονιά πέρσι ώστε να κοστολογείται τόσο ακριβά.

Εν πάση περιπτώσει, πολύ κακό για το τίποτα, θα ζήσουμε και χωρίς αυτόν. Το μόνο σίγουρο. :slight_smile:

Ετσι ακριβως. Φοβερος στα καλα του και με πολυ καλο χαρακτηρα αλλα δεν γινεται μια ομαδα με τεραστιους στοχους να τον κρατησει στο ροστερ της στην κατασταση που βρισκεται.

ο Αβραάμ δεν πωλείται. Τέλος. Διαφωνώ με αυτή τη λογική, αλλά αφού στον Άρη πιστεύουν πως δεν είναι ικανοί να αναπληρώσουν το κενό του (και κάμποσα ακόμα) με 1,5-2 εκκ.€, τότε καλώς κάνουν και δε τον δίνουν. Εμείς από την άλλη, μπορούμε να βρούμε κάποιον αρκετά καλό με λιγότερα λεφτά που θα καλύψει επάξια αυτή τη θέση (και με ακόμα λιγότερα… μην ξεχνάμε 2,5 έκανε ο Γκαλέτι που είναι δεξί χαφ και όχι στόπερ). Εξάλλου αμφιβάλλω αν θα μπορούσαμε ποτέ τον Αβραάμ να τον πουλήσουμε παραπάνω από 2 εκκ. €.

Για Χαλπερίν θα χαρώ μόνο αν μείνει ο Μάτσε. Δε τον θεωρώ τόσο καλό δυάρι για να είναι το 2ο μας δυάρι. Αν σκοπεύουν να επιμείνουν σε Μάτσε και ο Χαλπερίν από πίσω για παν ενδεχόμενο, τότε είμαι πάρα μα πάρα πολύ χαρούμενος που έρχεται σε εμάς…

Ρε Κάρβου, δεν υπάρχει Μάτσε, τέλος. Ο άνθρωπος έχει να παίξει μπάσκετ 3 χρόνια!!! Αποκλείεται να επανέλθει σε κανονικό επίπεδο.

Ο Χαλπερίν είναι ιδανική επιλογή για να εναλλάσσεται με Γκριρ!

Εγώ όπως έχω ξαναγράψει, θέλω Μάτσε με την προϋπόθεση όμως να εγγυηθεί κι αυτός και οι γιατροί του ότι θα είναι σε θέση να παίξει full σεζόν. Εν ολίγοις, αναμόρφωση του συμβολαίου του με ρήτρα που θα μας επιτρέψει να τον αποδεσμεύσουμε σε περίπτωση νέου προβλήματος στη μέση.

Και είναι γενικά ρίσκο, γιατί πες ότι κρατάς Μάτσε και ότι δείχνει καλά στην αρχή της σεζόν. Κάποια συστήματα προφανώς θα δουλευτούν γι αυτόν. Αν τραυματιστεί πάλι, πάει στράφι όλος αυτός ο σχεδιασμός. Ο Χαλπερίν από όσα έχω δεί δείχνει πολύ καλή επιλογή και είναι και μικρός σε ηλικιά, αν και προσωπικά θα ήμουν ευχαριστημένος και με Σεϊμπούτις.

Τουλάχιστον στο μπάσκετ κάποιες κινήσεις γίνονται κι ενώ οι υποχρεώσεις ακόμα αργούν πολύ. Στο ποδόσφαιρο τι γίνεται? Αφού κλείσαμε από νωρίς Γκαλίτσιο και Παπαδόπουλο (συν τον αχρείαστο Κόβατς), ασχοληθήκαμε για έναν μήνα με τον τελικό του κυπέλλου (λες και το αν έχεις να παίξεις τελικό κυπέλλου σου απαγορεύει να βρεις προπονητή), μετά για άλλον έναν μήνα με τον Βαλβέρδε και τώρα είμαστε 10 μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας χωρίς στόπερ, χωρίς αριστερό εξτρέμ, χωρίς αμυντικό χαφ, χωρίς φορ. Και το πρώτο σοβαρό ματς της σεζόν είναι σχεδόν έναν μήνα νωρίτερα από πέρσι.

Λαμπρά! [-X

Ο Βούισιτς στο Θρύλο!!! 8O :dizzy: :bounce: :bow2: :vibrate:

αλλάξτε και το σήμα τώρα σε κόκκινο σταυρό και είστε κομπλέ:lol: