Ολυμπιακός

Λυπάμαι, το ότι έφερε τον Ιμπαγάσα και τον Ριέρα δεν αντισταθμίζει την ελεεινή πορσωπικότητα που επέδειξε από την αρχή της χρονιάς και η οποία κορυφώθηκε το Σάββατο.

Ας χρηματοδοτήσουμε το ποδόσφαιρο με ΣΜΣ αν είναι η μόνη εναλλακτική.

αρκεί να δοθεί η δυνατότητα και αποπομπής από την 11αδα ενός παίχτη μέσω sms. ο φουστέρ δεν θα ξανάβλεπε 11άδα, όσο τα δάχτυλα μου θα ήταν σε φόρμα :stuck_out_tongue:

Ναι αλλά μπορεί να είναι και του χαλισέκο τα δάχτυλα σε φόρμα :!:

το πάθος μου να δω τον σκόκο αντί του φουστέρ είναι μεγαλύτερο :stuck_out_tongue:

Τα καρτουν υπερασπιστες του Κουικαρα ας σταματησουν να γραφουν επικουρες. Το οτι καποιος πρεζακιας που στην πραγματικη ζωη το μονο επαγγελμα που θα μπορουσε να κανει θα ηταν πιτογυρας ή μεγαλοχασαπης τυχαινει γιος εφοπλιστη και λεφτα, δεν τον κανει ανωτερο απο οποιονδηποτε αλλο συνανθρωπο του.

Κι ας μη γραφουν αρκουδες για την τρομοκρατια της ΑΕΚ στο καυτο ΟΑΚΑ που μεχρι και το βλαχαδερο απο τα Τρικαλα της Βεστφαλιας με την αλβανοχαιτη εκανε κωλοδαχτυλα χωρις να τον ακουμπησει κανενας. Κανονικα κωλοδαχτυλα απλυτοι, οχι σαν τα φανταστικα που εκαναν οι παιχτες της Βαζελας

Και δεν ξερω τι ειπε αυτος ο Ουνος ο Αδαμιδης οφ καμερα στα αποδυτηρια (και δεν ξερετε κι εσεις), φανταζομαι δεν υπαρχει ετσι κι αλλιως αντιστοιχια μ’αυτα που κραυγαζε το παχυδερμο μπροστα στην καμερα κι αφου ειχε βουτηξει με τη μυτη μεσα στο Ασπρο Βουνο.

Μετα ο αλλος ανακαλυπτει και μυστικο σχεδιο των αμετοχων και του Αδαμιδη να βγαλουν τον Κουικαρα απο τη μεση για να σηκωσει η ΑΕΚ κεφαλι. Η ΑΕΚ βεβαια σε κανα 2-3 χρονια θα εχει ανταγωνιστη τον Αρη και τον Ηρακλη ετσι οπως παει, αλλα οκ, αν χρειαζεται ενα πραγμα να ανακαμψει ειναι να φυγει ο Κουικαρας απο το ελληνικο ποδοσφαιρο

Τελος, αυτο το κουοτ

Όλη αυτή η προσπάθεια για τη “δολοφονία χαρακτήρα” του Μαρινάκη είναι ξεκάθαρο πως έχει σκοπό να τον κάνει να φύγει από το ποδόσφαιρο.

Ειναι απο τα πιο μυθικα διατυπωμενα πραγματα που εχω διαβασει ποτε. Και δεν εχει να κανει με το επιπεδο αυτουνου που καταφερε κι εγραψε τετοιο πραγμα χωρις να σηκωθει το πληκτρολογιο του υπολογιστη ορθιο για να τον χτυπησει. Και καθηγητης πανεπιστημιου να ειναι (που, οκ, αμφιβαλλω), αρκει η ιδιοτητα του γαυρου.

Να γραψεις βιβλιο φιλε για να αντικρουσεις αυτη την εμετικη προσπαθεια ‘‘δολοφονιας χαρακτηρα’’. Βαγγελης Μαρινακης-Κουικαρας-Ενα παρεξηγημενο, πρεζωμενο παιδοβουβαλο.

ane gamv ton olypmpiako kai kaue filaul;o

Η ΑΕΚ βεβαια σε κανα 2-3 χρονια θα πρεπει να εχει ανταγωνιστη τον Αρη και τον Ηρακλη, αλλα οχι πεφτοντας αυτη, αλλα ανεβαινοντας οι αλλες δυο ομαδες εκει που τους αρμοζει. :wink:

Α και κατι ακομη. Γαυροι να επιστρεψετε το πρωταθλημα του 1947 στον Ηρακλη απο τον οποιο το κλεψατε με σκανδαλωδη τροπο στα δικαστηρια :!:

ο ναιτσκαι ειναι ηλιθοιος χωρις να θελω να προσβαλω ειναι ηλθυθιος γεννημενος και καλα αντιφα αντε ψογα μαλακα

επ

^^ τι [B]επ[/B]αθες προεδρα ? :smiley:

προφανως εννοω στη νοοτροπια η κυριολεκτικη εννοια του ορου θα ειναι αποστολη αυτοκτονιας για το βαγγο.

τι λετε ρε ουτεε καν

…τι υπέροχες στιγμες…στα περρισότερα ήμουν μέσα:):!:

τι γινεται ρε πουστη μου???

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=89642

δεν βρισκει ποτε ησυχια.τετοια ατυχια στη ζωη του και στη καριερα του!πραγματικα πολυ γκαντεμης.τουλαχιστον να τον ξαναδουμε στα παρκε.καποτε:(

Πού άτυχος…αυτός και ο Πατσατζόγλου…μακάρι νά’ναι όλα περαστικά:):!:

παρντο:καρδουλες:

Να βιαστούμε να τον αγοράσουμε πριν τον προλάβει άλλος!

επισης,θελω αυξηση στον ντουντου και να τον κανουμε πρωτο αρχηγο.τι γκολαρα πηγε να βαλει παλι σημερα ο ατιμος…

Έτσι και πάσες-διαβήτες προς τους μέσους και επιθετικούς του ΠΑΟΚ.

Έ, ρε τι έχει να γίνει του χρόνου στο τσ.λ.

Κάτω τα χέρια από τον Πάρντο. Είναι σταθερότατος και προσφέρει :stuck_out_tongue: