Ολυμπιακός

Πάμε γερά με ΑΕΚ στο καραισκάκη για φιέστα
Ελπίζω μόνο να μην ξεκινήσει ο Βαλβέρδε τον Ντούντου…

Θα είμαι κι εγώ την Κυριακή μέσα, το καλό που του θέλω να ΜΗΝ τον βάλει τον Ντουντου, δεν θα δώσω τα ωραία μου λεφτάκια για να δω την κατάντια του! Μοντεστό, Ιμπαγάσα, Φουστερ. Τέλος.

Κιεγώ νομίζω κάπως έτσι θα το φτιάξει το κέντρο:):!:

πηραμε το κυπελλο στο βολευ ανδρων νικωντας 3-1 τον ηρακλη :smiley:

ΑΡΧΙΔΑΤΟΙ ΜΑΓΓΕΣ,τρομερη εμφανιση σε δευτερο και τριτο σετ με πολυ καλο βολλευ !Στο τεταρτο ηταν τυπικη διαδικασια αφου ο Ηρακλης ειχε καταρευσει.

Οταν ειχες συνηθισει να βλεπεις δυο χρονια τον Ιβαν σαν διαγωνιο ο Ντεσπειν δειχνει μετριος.Παρ ολαυτα ο Κουβανος εχει τρομερη εκρηξη και το σημαντικοτερο ειναι πως εξελισσεται σε παχτης των Μεγαλων ματς !Αφανης ηρωας ο Παπαζογλου που ηταν καθοριστικος σε σημεια κλειδια.

Ειναι κριμα αυτη η ομαδα να ειναι απληρωτη(οπως και το πολο).ΣΤΗΡΙΧΤΕ ΤΟΥΣ !

Ολυμπιακάρα :slight_smile:
Μαγική μέρα σήμερα, 1ο και κυριότερο μάγκικη και πανάξια κατάκτηση κυπέλου στο βόλευ ανδρών 2ο πρόκριση για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο φάιναλ φορ πρωταθλητριών στο πόλο γυναικών και 3ο άλλη μια νίκη των γυναικών στο βόλλευ στον δρόμο για την κατάκτηση της πρώτης μας κούπας. Και όσο σκέφτεσαι ότι όλοι αυτοί οι αθλητές που μας κάνουν υπερήφανους βρίσκονται σε τραγική οικονομική κατάσταση, είναι να τρελλαίνεσαι.
Μάγκες όλοι την πέμπτη στο παιχνίδι με τον ερυθρό αστέρα και μην ξεχνάτε να στέλνετε σμς στο 54080. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τον ολυμπιακό και τους αθλητές και τις αθλήτριες που ΤΙΜΑΝΕ πραγματικά την φανέλα.

O Ντεσπέιν παίζει ακραίος … Ο Τζούριτς είναι φέτος ο διαγώνιος μας ( είχα γράψει παλιότερα , ότι μπορεί ακόμα να είναι κατώτερος απο Αγκάμεζ και Ιβαν , αλλά στο φετινό πρωτάθλημα της πλάκας , κάνει μεγαλύτερη διαφορά …αν και σήμερα δεν έπαιξε καλά ) … κατά τ άλλα συμφωνώ σε όλα , όπως και με τον [I]unreal[/I] …
Για τον ερασιτέχνη : [B]1.[/B] Eλπίζω ότι δεν έχουμε θρέψει , λόγω της 15ετίας μια νέα γενιά γαύρων που ασχολούνται μόνο με το ποδόσφαιρο … αν και το φοβάμαι …
[B]2. [/B]Μπορούν να γίνουν κάποια απλά πραγματάκια που πιστεύω θα βοηθούσαν … Τα SMS σίγουρα κάποια στιγμή θα σταματήσουν … Τα ενεργά μέλη έχουν μειωθεί πλέον μόνο σ αυτούς που αγοράζουν τα διαρκείας του ποδοσφαίρου … Και εκεί είναι το ζουμί … να τραβήξει το ποδόσφαιρο τα υπόλοιπα … σήμερα ανακοίνωσαν ότι τα εισιτήρια του μπάσκετ για Σιένα θα πουλιούνται και στο Καραισκάκη , πριν το ματς με την ΑΕΚ … επείδη θα έχει κόσμο και πολλοί θα τσιμπήσουν … ας σταθεροποιήθει αυτό , καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς … Η ας μπεί και κάποιο έξτρα ποσό στα ποδοσφαιρικά εισιτήρια γι αυτό το σκοπό … [B]3.[/B] Πρέπει να δημιουργηθεί βάση φιλάθλων για κάθε άθλημα , που είναι και το πιο δύσκολο … Αν μοιράζονταν τα εισιτήρια κάθε παιχνιδιού στις ακαδημίες + οι συνοδοί ( μιλάω για κάθε ματς και για την πλειοψηφία των εισιτηρίων ) θα μπορούσε σιγά σιγά να δημιουργείται ένα ρεύμα … (κάτι σαν υποχρέωση του μικρού αθλητή προς τον σύλλογο … αλλά και σαν εκπαίδευση πάνω στο άθλημα ) [B]4. [/B] Για βόλλευ και πόλο , για τους μη έχοντες αυτοκίνητο και μη πειραιώτες είναι σχετικά δύσκολη η πρόσβαση , αλλά εντάξει … και το μπασκετ ίδια χάλια έχει οπότε δεν είναι ο κύριος λόγος αυτός …

Μπράβο στα παιδιά…και όντως αξίζουν την στηριξή μας…με πράξεις…sms, λόγου χάρη:):!:

Mπράβο στα παιδιά του Βόλλευ!
Πάμε απόψε να τελειώσουμε τον τίτλο και στη μπάλα! 8)

Ναι σωστος,λαθος απο κεκτημενη ταχυτητα.

Για τον Τζουριτς παντως που λες,παροτι ηταν δικια του επιθυμια να παιξει διαγωνιος,δν ειμαι σιγουρος για το αν μπορει να παιξει σε υψηλο επιπεδο αυτη τη θεση.Ενω σαν κεντρικος ηταν οτι καλυτερο μπορουσαμε να εχουμε.

Επισης οσον αφορα τη βοηθεια στον ερασιτεχνη,γνωμη μου ειναι πως με τα σμσ και τα φιλικα δν προκειται να υπαρξει καποιο ουσιαστικο αποτελεσμα.Αυτο που χρειαζεται ειναι πιεση στους “μεγαλους” να βαλουνε το χερι στην τσεπη.

O άσος παίζεται στο 1.55 (μπέτφερ στο 1.62), τρομερά χαμηλή απόδοση για ντέρμπι. :-k

ναι το ειδα και γω αυτο. γυρω στο 1.80 θα ηταν πιο λογικο μην σου πω και παραπανω.
παντως απλα δεν αγγιζεις τετοιο ματς για αυτην την αποδοση.

Εγώ το άγγιξα?

ειμαι σιγουρος πως οχι. παντως αν ειναι να χασουμε οχι αλλα επισοδια. δεν θα τα αντεξω…

Το ερωτηματικό μπήκε κατά λάθος, όντως το άγγιξα!
Μαζί με Καβάλα, Λάρισα και Άρη.

το φοβαμαι γμτ. για να ριξω κανα φραγκο βεβαια και γω σε κανα ματς…

Σιγα το ντερμπυ εδω που τα λεμε. Οι αλλοι παιζανε κυπελλο μεσα στη βδομαδα κι εσεις πατε για φιεστα στο γηπεδο σας. Μια χαρα αποδοση ειναι το 1.55.

Δε θα το λεγα.

Απλά:

1. Ο Μπέος την έκανε (προς το παρόν), οπότε με τις κασέτες ασχολείται μόνο το Derby πια.
  2. Η ΑΕΚ πάει για τον τίτλο.
  3. Τι καλύτερο για να τα σκεπάσουμε όλα, από μια άνετη επικράτηση του Ολυμπιακού σε ντέρμπι (να σπάσει και η φετινή κατάρα!) που του δίνει και τον τίτλο?

δηλαδη θα κατσει να χασει η αεκ με μεγαλο σκορ?ειπαμε δεν ειναι η ξανθη,η αεκ ειναι,η δευτερη μεγαλυτερη αντιπαλος μας.

2-0 σε 5’… αυτα ειναι. παντως chrisp του ριξα και γω μαζι με αρη…χαχαχα