οι μεταγραφικες κινησεις δειχνουν αν μη τι αλλο οτι φετος το αμφισβητουμε εντονα. βεβαια ακομα ο βαζελος δεν εχει κανει καμια κινηση, αλλα ακομα δεν ξερει και αν πρεπει να κανει κι αλλες. εις αναμονη για παρκερ πρωτα και μετα βλεπουμε. ξερει κανεις ποτε βγαινει ανακοινωση για τα διαρκειας??
Το πρωτάθλημα αρχίζει 11 Οκτωβρίου οπότε μέχρι τότε… Υποθέτω τον Αύγουστο!
πέκοβιτς,φώτσης,βεργίνης.
Προσπαθώ να καταλάβω γιατί να φύγουν και ο Γκριρ και ο Γουντς και να αποκτηθεί Αμερκάνος ψηλός όταν ήδη υπάρχουν Βούισιτς, Μπουρούσης, Σόφο, Πρίντεζης, Έρτσεγκ συν Βουγιούκα, Μαυροκεφαλίδη. Υπενθυμίζω ότι ασταθής και όχι πολύ καλός στην άμυνα ήταν και ο Μπατίστ στην πρώτη του σεζόν.
Στο ποδόσφαιρο περιμένουμε να δούμε τις “βόμβες” που μας ετοιμάζει αυτός ο Χρυσικόπουλος…
Μπα, άλλος ψηλός δε θα αποκτηθεί. Γενικά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. ¶λλοι μιλούν για αποδέσμευση Μάτσε, άλλοι λένε πως ο Πάρκερ θα τον κρατήσει. ¶λλοι πως ο Γκριρ μένει, άλλοι πως φεύγει.
Το σίγουρο πάντως είναι πως ο Πάρκερ παίζει και καλή άμυνα
Ρε παιδιά σχετικά με τον Γουντς, οκ δεν λέω ότι είναι Σιγάλας αλλά δεν ήταν και “τρύπα” για την άμυνα μας όπως πχ ο Γιασικεβίτσιους στον Παναθηναικό. Γενικά και κλεψίματα έκανε και βοηθούσε στα ριμπάουντ. Μακάρι να μείνει ο Q. Είναι ένας παίκτης που σου χαρίζει στιγμές NBA . Για την διάρκεια έχουμε άλλους
Το κοβω να σας βγει κανενα παλτουδακι αυτος ο Παρκερ συγκριτικα και με τα λεφτα που ακουγονται οτι θα δαπανησετε.
να μιλουσαμε για καναν αγνωστο παιχτη, να συμφωνησω. δεν μιλαμε ομως…
Δεν ξερω. Πιο πολυ αισθηση ειναι οχι λογικο συμπερασμα. Ειναι πολλα τα λεφτα…
σύντομα θα ανακοινώσει γερή μεταγραφή ο Ολυμπιακός… Μου είπαν στις 9 το βράδυ συγκεκριμένα, αλλά και αύριο αν γίνει, δε με πειράζει… (υψηλός κίνδυνος ράδιο αρβύλας στην πηγή… Πρώτη φορά ακούω κάτι από εκεί…)
Για futból, ακουσα στο magic ότι θα πάρουμε αριστερό χαφ από την Ισπανία και μπορει να ανακοινωθει και σημερα.
Ποιος να είναι? :-k (άμα ισχυει…)
edit: συνεχεια στη μεταγραφολογία απο τον ΑΝΤ1. Για Reyes και Luis Garcia που τους παραχωρει η Ατλέτικο είπανε…μακαρι. Ο Garcia στα καλά του τα’σπαγε στη Liverpool. Βάζει και γκολαρες… (με Γιουβεντους και Αντερλεχτ ήταν τρομερα τα γκολ του.)
“Ο Γιάννης Χρυσικόπουλος έχει την αποστολή να κλείσει τρεις παίκτες στην Ισπανία. Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετέβη εσπευσμένα το πρωί της Τρίτης στην Ιβηρική, ώστε να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τους παίκτες που έχει επιλέξει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που πήγε μαζί του στην Ισπανία. Μιλάμε για τους Ντούντα, Οσκαρ Γκονζάλεθ και Αλντο Ντούσερ.”
Από sport-fm
- Ντούντα καλός γενικά, αλλά με μικρή συμμετοχή τις τελευταίες 2 σεζόν.
- Ντούσερ, εξαιρετική περίπτωση αμυντικού χαφ για Ελλάδα.
- Τον Όσκαρ δεν τον ξέρω καθόλου.
Ίδωμεν…
Δύσκολα θα κλείσουν και οι τρεις:-k
Αν υπήρχε Ίβιτς, θα έκλειναν για πλάκα.
Αυτοκαταστροφικές τάσεις έχει η ομάδα ποδοσφαίρου πάντως. Δεν πολυψήνονται να κρατήσουν Λεντέσμα, Σέζαρ και Λούα Λούα την στιγμή που και οι τρεις πρόσφεραν πολλά. Τέλος πάντων, πες δεν τους γουστάρουν και δεν τους θέλουν στην ομάδα. Δεν θα πρέπει να πάρουμε τουλάχιστον 2 στόπερ?? Μόνο ο Άντζας έχει μείνει (κλασσικό στόπερ). Στα αμυντικά χαφ , έχουμε Στολτίδη( κλασσικό αμυντικό χαφ) και απο κει και πέρα Πάτσα και Τοροσίδη. Δεν θέλουμε 2 ακόμα παίκτες στην θέση αυτή από την στιγμή που μάλλον θα φύγει ο Λεντέσμα? Τον καρντόσο του Αστέρα γιατί τον παρατήσαμε? Μας χαλάει για τον πάγκο μας? Στην επίθεση έχουμε Κοβάσεβιτς και Μήτρογλου και θεωρώ ότι η θέση του σέντερ φορ είναι οκ( δεδομένου ότι θα παίζουμε 4-2-3-1).
O Λεντέσμα δε νομίζω πως θα φύγει. Ο Λούα Λούα ίσως και καλύτερα που φεύγει. Παικταράς, αλλά έχει πολλούς τραυματισμούς. Όπως και να έχει, μην έχετε άγχος. Νωρίς είναι ακόμα. Κάτσε να δούμε τι θα πάρουμε και βλέπουμε. Εμένα μου αρέσουν και οι 3 που ακούγονται για Ολυμπιακό…
Στα αμυντικά χαφ βάλτε και Κατσικογιάννη, Γ. Παπαδόπουλο.
Αν προσεχτούν, θα προσφέρουν πολλά, ειδικά ο πρώτος.
Αν κλείσουν οι 3 + ένα στόπερ είμαστε ΟΚ.
Δεν είναι τόσο μεγάλα τα κενά που έχει η ομάδα, απλώς έχουμε αργήσει.
Εγώ νομίζω χρειαζόμαστε και ένα σέντερ φορ… Ο Ντάρκο θα είναι και ένα χρόνο γηραιότερος…
Έστω.
Μεσοεπιθετικό δεν καταλαβαίνω γιατί θέλουμε, εφόσον υπάρχουν Μπελούσι, Νούνιες.