Ολυμπιακός

ουαου.! τρομερή βραδιά πρέπει να πέρασες.!

Μπα πολύ ήρεμη, κάτι που δεν ισχύει για τη σημερινή μέρα με μαστόρους στο σπίτι απ’ το πρωί.

α, σορρυ…νόμιζα οτι ηταν γυναίκα το θέμα…τελικά ήταν μάστορας.! :lol:

^^
:lol:

και εγω νομισα οτι κανεις φασίνα ! :stuck_out_tongue:

Καλυτερα παντως γτ μαλλον το λεμε το ποιημα,χανουμε 9-7 ,1’ πριν τη ληξη (6 δοκαρια εχω μετρησει …) . :frowning:

…αυτούς του πόλο δεν τους φοβάμαι…τελικά θα την πάρουν την κούπα:):!:

Ούτε του μπάσκετ τους φοβόμαστε, θα τη χάσουν όπως κάθε χρόνο.

Για πλακα το χαζευα το πολο αρχικα ,αλλα εγινε τσι πουτανας στο τελος τλκ !

Μας εδωσε πεναλτυ 2 δευτ πριν το τελος (δν καταλαβα γτ,ψιλοπαραγκα μυριζομαι) και ισοφαρισαμε 9-9. :lol:

:lol3::lol3:

ε του πουστη να παρουμε και μεις εναν εγχωριο τιτλο καπου σε καποιο αθλημα…:smiley:
sad but true

Πλακα πλακα, βγαζουμε κομπλεξ παντα στους τελικους… Για να δουμε αυριο αν και δεν το κοβω…

Μα όχι, μα όχι, αφού μας αρέσουνε τα κόκκινα τα πέη, εμάς των Ευρωπαίοι, Ευρωπαίοι :!:

Κολλησες και εσυ ρε… Ειπαμε καζουρα.

μακρια κι αγαπημενα…

…εντάξει δεν είμαι αντίθετος
…απ’τον Πάρντο καλύτερος είναι, δηλώνεται και σαν γηγενής, δεν πιάνει δηλαδή θέση στη λίστα για την ουέφα
:):!:

να το θεσω διαφορετικα, οκ να ρθει αρκει να μην ειναι ουτε καν στο παγκο…

Το χειρότερο δεκάλεπτο Παναθηναϊκού σε τελικούς έβερ και είμαστε μόνο εφτά πόντους μπροστά.

και 17 να είμασταν, στο δεύτερο ημίχρονο έχει γκρί αντεπίθεση όπως πάντα οπότε μην αγχώνεσαι

Ρε παιδιά θα σουτάρει καμιά βολή ο ΠΑΟ στο 2ο δεκάλεπτο? :lol:

ΕΜΕΤΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Τεόντοσιτς στεκόμαστε καλά πάντως.

[B][SIZE=“3”]ΔΩΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΒΟΛΕΣ ΣΤΟ ΒΑΖΕΛΟ [/SIZE][/B] Απο το 2’ του β δεκαλεπτου βαζουν καλαθια μονο με βολες . :lol:

Aγαπαμε Αντρεα Γλυνιαδακη !4 φαουλ σε 5.30 λεπτα .Νταξ ειναι φιλοτιμος αλλα ποσο αμπαλος και ατσουμπαλος ρε πουστη μου ??

Λατρευουμε Λουκα που σουταρει απ εξω σαν ποιντ γκαρντ και οταν παιρνει τη μπαλα κατω απ τη ρακετα ψαχνει να βρει νεους τροπους για να το χασει .:expressionless: