Τα 2 πρώτα ματς με την Barcelona είναι απόδειξη ότι ακόμη κι αν παίζουν έδρα οι διαιτητές,αν είσαι καλύτερος θα νικήσεις ή τελοσπάντων η νική θα κριθεί στο σουτ.
Πέρσι
1ος τελικός ΟΑΚΑ 21-32 οι βολές, 72-54 το σκορ.
2ος τελικός ΣΕΦ, 24-8 οι βολές (ΣΦΑΓΗ), 79-72 το σκορ.
Να ρωτησω κατι.Κατα καποιο τροπο ασχετο.Αμυντικο φαουλ δεν ηταν αυτο του Τεοντοσιτς.Αφου ο Μπατιστ ειχε ηδη πατησει οταν ο Τεοντοσιτς μπηκε μπροστα του.Δεν ξερω και πραγματικα το εχω απορια.
Σ’αυτό έχεις απόλυτο δίκιο (αν και νομίζω ότι εγώ έχοντας δηλώσει ανίκανος να καταλάβω τη διαιτησία του μπάσκετ δεν είχα πει τίποτα). Το θέμα είναι ότι και τότε, στους ίδιους αγώνες, η Μπαρτσελόνα από την πλευρά της φώναζε και αυτή για εύνοια. Νομίζω ότι ένα άθλημα με τόσα σφυρίγματα και τόσες επαφές προσφέρει βήμα σε οποιονδήποτε για να φωνάξει. Όταν, δε, τα παιχνίδια είναι συνήθως και σε μικρές διαφορές προσφέρουν έύκολα και το “κίνητρο” (π.χ. σφύριξε πάνω στην προσπάθεια για ανατροπή, σφύριξε και δε μας άφησε να πάρουμε διαφορα, σφύριξε σε σημείο κρίσιμο για την ψυχολογία κτλ).
Επαναλαμβάνω ότι ως μη γνώστης του αθλήματος, θεωρώ ότι τελικά στο μπάσκετ ο καλύτερος πάντα κερδίζει (και για αυτό είναι και λιγότερο ενδιαφέρον άθλημα από το ποδόσφαιρο).
Ο Ολυμπιακος Κρισπ εχει χασει παιχνιδι απο τη διαιτησια και αυτο ηταν το '07 με τον Πηλοιδη.Οχι γτ εγινε σφαγη σε ολο το ματς ,αλλα επειδη το πεντακαθαρο φαουλ στον Πεν γινεται 3 σεκ πριν τη ληξη και ειναι καθοριστικο.Και ειχαμε κανει και εξαιρετικο ματς τοτε btw.
Κατα τα αλλα φερτε στο μυαλο σας ολες τις διαιτησιες των τελευταιων 4 χρονων ,ολων των ματς ομως (κυπελλο-καν περιοδος-ΤΕΛΙΚΟΙ).Ο Ολυμπιακος εχει αντιμετωπισει εξαιρετικες και πολλες φορες ευνοικες διαιτησιες στις δυο πρωτες περιπτωσεις.ΔΕΝ εχει ΑΔΙΚΗΘΕΙ ποτε !
Μετα σκεφτειτε λιγο τους τελικους.Ο Ρουντολφ πολυ σωστα λεει πως στον περσινο δευτερο τελικο στο σεφ μας επαιξαν φανερα οι διαιτητες.Το ιδιο ειχε συμβει και προπερσι ,παλι στον δευτερο τελικο στο οακα αυτη τη φορα,ειδικα στο δευτερο ημιχρονο.Μονο που σε εκεινο το ματς χαναμε καμμια καμμια 20αρια ποντους στο ημιχρονο και στο τελος παραλιγο να σπασουμε και το ρεκορ των 35…Χαμενο παιχνιδι δλδ.Και περσι στον τεταρτο τλκ μετα τη σφαγη 80/20 μας παιζανε .Σε ολα τα καθοριστικα ματς σε τελικους η διαιτησια ειναι 50/50 εκτος βεβαια απο την περιπτωση που ο παο ζοριζεται που εκει δινουμε απο τα κουκουτσια μεχρι το μποστανι ολοκληρο…
Λοιπον την Τεταρτη θα δειτε οτι θα τον σφαξουν τον παο 100% σιγουρο αυτο.
Συνολικα εννοειται πως πρωτα φταιει η λουζερια ή η αμπαλοσυνη μας ,απλα μην ακουω μαλακιες για τυχαιες διαιτησιες.Επειδη κραζουμε την ομαδα μας δν σημαινει πως ειμαστε και μαλακες και δν βλεπουμε περα απο τη μυτη μας…
[B]EDIT:[/B]Για χτες τα ειπαμε τι φταιει και τι οχι,απλα να κανω μια ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ γτ η καθε πλευρα τα λεει οπως τη συμφερει.Οι δικοι μας οι ψηλοι κανανε χτες 23 προσπαθειες και του παο 16 !!!Φυσικα ο Λουκας σουταρε κυριως απ εξω,αλλα και ο Μπατιστ το ιδιο κανει .Το λεω για τα περι ρακετας που ουτως η αλλως ηταν υπερβολικα…
Τα έγραψα στο άλλο θρεντ για τα χθεσινά αλλά όχι ότι έχασε απλά μόνος του ο Ολυμπιακός στον τρίτο τελικό πέρσι.Ότι πιο σιχαμερό έχω δει σε μπάσκετ ήταν αυτό.Το ότι όντως σαν ομάδα είχε κάποια προβλήματα κτλ(τα είχαμε πει)δεν σημαίνει πως πρέπει να την κατηγορήσουμε επειδή την ξέσκισαν κανονικά.Ναι δεν έβαζε καλάθι ούτε με αίτηση μετά,αλλά έπαιζες στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟ και σου είχαν γυρίσει άλλοι ένα ματς ολόκληρο.
Και βασικά δεν είναι ούτε καν τα βίντεο ορθά,το πολύ γέλιο έπεφτε με την άμυνα,όπου για να πάρεις μπάλα ή να κόψεις έφτυνες αίμα:lol:
Α και ξεκολλήστε με το “ευνοήθηκε και στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός” δεν έχει καμία σχέση,και πολλές φορές εμπίπτει στα όρια της “έδρας”.
Aσχετο, αλλα επειδη το ακουω συνεχεια, μπορει αν μου απαντησει καποιος, απο ποιον εχει βγει οτι το ευρωπαικο που πηρε ο Παναθηναικος το 2000 ηταν Σουπρολιγκα???
Nαι, αλλα σας λεω παιζει πολυ, και εδω μεσα εχει γραφτει καποιες φορες (και τωρα παραδειγμα ο σαμης) και γενικα σε συζητησεις οτι και καλα πηρατε το 96 με το βρανκοβιτς το 2000 τη μουφα σουπρολιγκα και τετοια.
Αρα απο καπου εχει διαδοθει
φιξντ ! Αυτο λενε πολλοι βασικα,γτ τοτε ηταν διασπασμενη η uleb με τη fiba.Μλκιες βεβαια αφου οι δυνατοτερες ομαδες ευρωλιγκα παιζανε(οπως και εμεις εκεινη τη χρονια αλλωστε) .
Όπως και νά’χει ο π.α.ο. παίρνει, εκτός θαύματος, τον τίτλο για ακόμα μια φορά, και η ιστορία θα γράψει πρωταθλητής Παναθηναικός
…δεν πρέπει να κοιτάμε την διαιτησία, αλλά το τι κάνει ο Ομπράντοβιτς και η ομάδα του και είναι πάντα στην κορυφή
…εκτός αν αρχίσουμε κιεμείς με τους ‘‘πρωταθλητές της καρδιάς μας’’
…τελικά όντως δεν έφταιγε ΜΟΝΟ ο Γιαννάκης
:):!:
μα ειχατε χασει τον τελικο, δεν την ειχατε παρει την σουπρολιγκα. δεν ειπα οτι πηρες ποτε την μουφα. για συμμετοχη εχω μιλησει προσωπικα και δεν ξερω αν καποιος αλλος εχει πει οτι το χατε παρει. αν ναι, εκανε λαθος παντως.
Λοιπον τα πραγματα ειναι απλα. Η ομαδα εδειξε οτι [B]δεν μπορει[/B]… Τελος… Απο εκει και περα ναι, η διαιτησια μας αδικησε και ο βαζελος σουταρε τοσες πιο πολλες βολες που ειναι για γελια το θεμα, αλλα απο την στιγμη που δεν ειμαι ευχαριστημενος με την αποδοση της ομαδας μου, δεν ψαχνω αλλοθι στην διαιτησια… Καλα να παθουμε να βαλουμε μυαλο και οι Αγγελοπουλοι να αφησουν τα πειραματα και να παρουν μεγαλους παικτες, τα φραγκα τα εχουν, αν δεν μπορουν και ειναι ασχετοι ας μην ασχολουνται με το μπασκετ και ας βοηθησουν το βολευ που το εχει αναγκη…