καλα τα τελευταία χρονια δεν ειναι έτσι…απλά αυτό έγινε επειδή είναι ο μαριδακης και σπρώχνει χρήμα…
αμα δεις τα τελευταία χρονια εχουν συμμαζευτεί σε σχέση με 10 χρονια πριν…παλιά ακόμη και για τη λαρισα εμφανιζόταν 60-70 ονόματα.!!
τώρα εχει αλλάξει το πράγμα…
επίσης ο Σάντος δήλωσε πως ο Μήτρογλου με αυτή την κοιλιά που έχει, δε μπορεί να παίξει κόντρα στη … Μάλτα για περισσότερο από 20 λεπτά!!!
Αν έρθει η Ζενίτ για να δώσει 6 εκατομμύρια για αυτό τον παίκτη, τότε να ξεχάσουν οι Ελληνικές ομάδες λεφτά από Ρώσικη ομάδα στο μέλλον. Δε θα μας εμπιστεύονται ούτε για φιλικό αγώνα…
χαχαχα…ετσι και γινει κάτι τέτοιο θα συγκρίνεται μόνο με τα 15 μυρρια για τον καστιγιο…γιατι στην τελική την πάτησαν άσχημα
Ειμαι ο μονος που θελει βασικο επιθετικο στον Ολυμπιακο τον Μητρογλου;:-k
και εγω τον ηθελα,αλλα μαλλον δεν αλλαζει ο ανθρωπος και αν δεν ειναι επαγγελματιας δεν μπορει να εχει θεση στον θρυλο.
Σωστα εμεις θελουμε επιθετικους απο Brandao και πανω :p:lol::lol:
[SPOILER]Πλακα κανω ετσι![/SPOILER]
ε ρε,αν ισχυει αυτο που ειπε ο καρβου πιο πριν,τι να τον κανεις τον μητρογλου με μπυροκιλι να σου παιζει τσαμπιονς λιγκ?
Βρε ναι πλακα κανω!Πρεπει να συμμορφωθει γιατι ξερει πραγματικα καλη μπαλα.Βασικα οχι τοσο μπαλα απλα εχει το γκολ!
Εγω συνεχιζω να θεωρω οτι θα ειναι μεγαλη μαλακια να φυγει ο Μητρογλου, τουλαχιστον ας τον δωσουμε δανεικο να ανηκει σε εμας και αν βαλει μυαλο να ερθει πισω.
…και πού’σαι ακόμα
…λέτε να φύγει και ο Τόρο;
:):!:
Αμα ερθει προταση 5-6εκ ευρω (δυσκολακι δλδ) ας τον δωσουν. Αν και πιστευω οτι θα πρεπει να κρατησουμε τους Ελληνες διεθνεις που εχουμε τωρα, οι οποιοι δεν ειναι και πολλοι, αν θελουμε να εχουμε εναν κορμο για τα επομενα χρονια.
μιας και αναφερουμε το μητργογλου ειχε ποσταριστει αυτο??
:D:D
Ένα γαμημένο τρίποντο κάποιος :!:
νεκρή φύση ο ολυμπιακός…το καλάθι του …καλαθη(:p) είναι λες και έκανε προπόνηση και ας είναι εξαιτίας του αντιπάλου του…
λίγο ο μπουρουσης παίζει που χαλάει δυνάμεις να ασχολείται με τους διαιτητές
αντε να χασουμε σημερα να τελειωνουμε. οι αποουσιες νετστεροβιτς και βασιλοπουλου κανουν καραμπαμ, αλλα οπως λεει και ο κρις ποιος θα βαλει ενα τριποντο τουλαχιστον γμτ?
o pelekanos… KAI o printezhs #-o
Πελεκάνε, σουτέρ μου εσυ! :lol3:
Πάμε μωρή ομαδάρα, θρίαμβος, έπος, ευρωπαίοι, ευρωπαίοιοιοιοι :!:
Το βρήκες
Ψυχωμένη εμφάνιση και καυλωμένη κερκίδα, ωραία πράγματα.
otan exei o printezhs 2/2 den fovamai tpt…