Χαχαχχααα, θυμάμαι ωσάν λίγο μεγαλύτερος κάπου προς τα μέσα της δεκαετίας του '80 να βγαίνει το φως με μεγάααααλα γράμματα και να λέει:
“ο Ρόσι μέσω της fiat (διαφήμηση στη φανέλα μας) στον Ολυμπιακό”…
Καλά, όχι πως δεν θα μπορούσαμε να φέρουμε Γάλλο πρώην διεθνή σε αυτή την ηλικία, αλλά ο συγκεκριμένος είναι τόσο επηρμένος και σνομπ που δεν υπάρχει περίπτωση να καταδεχτεί την Αθήνα και να αφήσει το Σόχο. Και ας είναι το πρωτάθλημα όπου παίζει σε χειρότερο αγωνιστικό επίπεδο από το Ελληνικό…
ΧΑΧΑΧΑ, το θυμάμαι! :lol:
Όπως και εκείνο με τον Έντσο Φραντζέσκολι! (Ουρουγουανός παιχταράς για τους νεώτερους!)
Δεν υπάρχει κανένα site με τέτοια επικά πρωτοσέλιδα Φωτός δεκαετίας 80; :-k
Θα ήθελα πολύ να δώ ξανά εκείνο της 15ης Ιουνίου του 1987 που ήταν κάπως έτσι:
[SIZE=“7”][COLOR=“Red”]ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ Ο ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=“4”][COLOR=“Blue”]ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ, 103-101 ΤΗΝ ΕΣΣΔ ΣΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ[/COLOR][/SIZE]
:lol::lol::lol:
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα δώσει χρόνο στους Πελεκάνο και Πρίντεζη, που ήταν «κομβικοί» στο τελευταίο ματς, [B][U]ενώ εκτός δωδεκάδας αποφασίστηκε να μείνει ο Παπανικολάου και να πάρει τη θέση του ο Κέσελ.[/U][/B]
Με ποια λογικη ρε Ντουντα? :-k
[SPOILER]http://www.sport-fm.gr/article/480027[/SPOILER]
λογικα πρεπει να ελπιζει στο οτι μπορει να παρει μακρινα σουτ απο τον κεσελ,αλλα τιποτα δε μας εχει δειξει οτι μπορει να δωσει περισσοτερα απο τον παπανικολαου(τον οποιο παρεπιπτοντως γουσταρω πολυ σαν παικτη).
E, ναι. Ο ζέλικο θα αφήσει κάποια σουτ με τα ντουμπλαρίσματα και ίσως να βρει πεδίο βολής ο Μάρκο, που όσο καλός σουτέρ και αν είναι, δεν έχει πείσει φέτος.
…και δύσκολο μου φαίνεται, μακάρι να με διαψεύσει, να φανεί και σήμερα:):!:
Tεόντοσιτς πάσα σε αντίπαλο, Τεόντοσιτς βήματα, χαζά φάουλ που δίνουν βολές και εύκολους πόντους, Σπανούλης (άλλο ένα) τρίποντο τούβλο και αυτοί θα κάνουνε μπρέηκ?
[SIZE=“5”]OXI [/SIZE]
κατσε…αουτ ο δημητρος μαλλον ετσι;; -1(αλλα λεων) σε επιθεση αλλα και αμυνα
Ως ουδετερος θελω να το γυρισει ο γαυρος να παμε σε 5ο ματσακι να γινει πολεμας λεμε.
Έχουνε χεστεί πάνω τους οι δικοί μας , τώρα με τον τραυματισμό του Διαμαντίδη , γιατί πλέον δεν έχουν καμία δικαιολογία … Αν καταφέρουν να κάνουν την πιο ξευτιλισμένη ήττα τμήματος του Ολυμπιακού , τα τελευταία χρόνια , θα το δούμε και αυτό… Μόνο ο Παπαλού παίζει όπως πρέπει… Καλά ο Μπουρούσης , αν συνεχίσει έτσι και χάσουμε , ας εξαφανιστεί καλύτερα. Ούτε τον Τέπιτς δεν μπορούσε να ποστάρει σήμερα . Αίντε να δούμε …
Για γελια ειμαστε ακομη μια φορα.
Η αμυνα που παιζουμε ειναι οτι πιο τραγικο εχουν δει τα ματια μου.Λειπει ο Διαμαντιδης,κατι που σημαινει πως ο βαζελος χανει ΠΑΡΑ πολυ δυναμη στα πικ ν ρολ συστηματα του και εμεις εξακολουθουμε να ειμαστε η χαρα του miss-match… Βαζουμε και τα (τσαμπα/αστεια) επιθετικα ριμπαουντ και πρεπει να λεμε και ευχαριστω που ειμαστε στο καλαθι …[-X
Αν δν κερδισουν σημερα ας το κλεισουν το μαγαζακι να τελειωνουμε…
[SPOILER]Ο Αυστραλοσερβος [B]Μπετός [/B]Αλεξ Μαριτς εβγαλε το ημιχρονο με 0 φαουλ ! [SPOILER]:lol2::lol2::|[/SPOILER] [/SPOILER]
επισης σκάστε και καμιά φορά την μπάλα,δεν ειναι μήλα το άθλημα…
τραγικοι και σημερα,εχουν πονεσει τα ματια μας μεχρι στιγμης,αλλα λογω της απουσιας διαμαντιδη ειμαστε μεσα στο ματς ακομα.
[SPOILER]ο τσαρτσαρης ειναι τοσο αρχιδι ή μονο εγω ειμαι εμπαθης μαζι του?[/SPOILER]
Τραβα για ψαρεμα ρε Παπαλουκα αγορι μου, 3,5 μυρια παιρνεις ρε μαλακα και απο τα 3 μετρα αμαρκαριστος δεν μπορεις να βαλεις καλαθι.
Τέτοιο πούλημα παιχνιδιού δεν πρέπει να έχω δει για πολλά χρόνια.
παντως ακομα μπορουμε!
ποσο ανυπαρκτος παιζει να ειναι ο παπαλουκας ρε πουστη μου,ποσο!
Τις βολες ρεεεεεεε… αν ειναι δυνατον.
αυτος ο φωτσης να μην χανει τριποντο:!: