Ολυμπιακός

[B]“Στόχος ο Μαρινάκης”[/B]

Στον Ολυμπιακό υποστηρίζουν πως όχι μόνο δεν ανησυχούν για την δημοσιοποίηση της κατηγορίας κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά τονίζουν ότι όπως συνέβη στην υπόθεση των κασετών, στόχος ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, για τη δημιουργία εντυπωσιασμού και εκφράζουν την απορία τους γιατί δεν έχει κληθεί και ο Νίκος Πατέρας

Η δημοσιοποίηση του ονόματος του Βαγγέλη Μαρινάκη για την υπόθεση των “στημένων αγώνων”, δεν ανησυχεί τους ανθρώπους της ΠΑΕ, οι οποίοι τονίζουν πως είναι μια κίνηση εντυπωσιασμού.

Στον Πειραιά θεωρούν πως όσα βγαίνουν προς τα έξω είναι μόνο για να “στοχοποιήσουν” τον Βαγγέλη Μαρινάκη και πως από τη δικογραφία δεν αποδεικνύεται κάτι για “παράνομες” πράξεις του.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μάλιστα, οι κύκλοι της ΠΑΕ, εκφράζουν την απορία τους πως από όλα αυτά τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας απουσιάζει αυτό του Νικόλα Πατέρα, δηλαδή του πρώην προέδρου της διοργανώτριας αρχής της Superleague και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Επίσης, αναρωτιούνται για τον κ. Πατέρα, πως γίνεται ενώ υπάρχει καταγεγραμμένη συνομιλία του Μάκη Ψωμιάδη με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπου ο πρώτος αποδεικνύεται ότι έχει δώσει τους διαιτητές του αγώνα για τον οποίο συνομιλούν, θα διωχθεί ο Ψωμιάδης, αλλά όχι και ο Πατέρας!

για τον πατέρα εχει ενα δίκιο…αλλά για ολα τα άλλα…

[B]Αβραάμ: “Δεν έχω στοιχηματίσει ποτέ σε αγώνα του Ολυμπιακού”[/B]

σε αλλα ματς που να ηξερες απο πριν το αποτελεσμα?

γιά τον πατέρα εκκρεμεί και άλλη υπόθεση η οποία έγινε περιέργως αβαβά, ο ξυλοδαρμός βασσάρα

Περί Αβραάμ:
Έχω την εντύπωση πως δεν απαγορεύεται σε κάποιον Έλληνα ποδοσφαιριστή να παίζει στοίχημα. Στην Αμερική απαγορεύεται να στοιχηματίσεις μέχρι και στο Κρίκετ στην Ινδία. Αλλά στην Ελλάδα είσαι free εφόσον δε στοιχηματίζεις σε αγώνα που συμμετέχεις. (προφανώς και είναι διάτρητο)

Με λίγα λόγια, για τον Αβραάμ ουσιαστικά αυτό που έχει βγει είναι πως έπαιζε παράνομο στοίχημα (κι όχι ΟΠΑΠ) κι άρα είχε και μη δηλωμένα έσοδα. Αν βγει πως έπαιξε στο στοίχημα και ματς που έπαιζε, τότε έχει χοντρό πρόβλημα.

Last but not least: δεν έχω διαβάσει ακόμη για Πατέρα και Μαρινάκη κάτι που να μη μπορεί να αμφισβητηθεί στο δικαστήριο. Συνήθως ο Μπέος ή ο Ψωμιάδης μιλάνε και οι άλλοι δύο απλά απαντάνε με λίγα λόγια. Θα πρέπει να γίνει και καλή δουλειά στις ανακρίσεις.

Πολύ χαίρομαι πάντως, που πέφτουν οι μάσκες στην ομάδα μου. Να ξέρει και ο κόσμος ποιον/ποιους χειροκροτά. Ο Μαρινάκης ας αφήσει τις μετοχές του και ας φύγει από την ομάδα άμεσα. Χρυσή ευκαιρία να καθαρίσουμε την ομάδα μας.

Μπράβο στους Αγγελόπουλους που διώχνουν τον Μπουρούση, αν και θα έπρεπε να το είχαν κάνει από όταν είχαν βγει οι αιματολογικές του και τον τιμώρησαν σιωπηρά για ένα μήνα.

η διαμάχη με τον ιβκοβιτς ήταν η…ντοπα?? :?

[B]karvou[/B] το πρόβλημα ειναι με τον παπαδοπουλο οτι στις συνομιλίες φαίνεται να ρωτάει ποια ματς ειναι στημένα για να παίξει…!! εκει ειναι το πρόβλημα.

Ρεπορτάζ εκείνων των ημερών:
“Η ανακοίνωση της ΚΑΕ κάνει λόγο για αποκατάσταση σε τραυματισμό στο δεξί χέρι[B] και προβλήματος στις αιματολογικές εξετάσεις του[/B], ωστόσο οι πληροφορίες μιλούν και για «σιωπηρή» τιμωρία…”. Στο αίμα, τα πάντα φαίνονται…

Και μετά πήγε ο Μπουρούσης και λέει “Μαλάκες” τους Αγγελόπουλους στον Ψωμιάδη. Ευτυχώς τουλάχιστον έβγαλε τον εαυτό του εκτός Εθνικής Ελλάδος.

Δεν ξερω για τα αλλα,αλλα αυτο με τον Μπουρουση με σοκαρε…Τον πηγαινα πολυ και τον θεωρουσα πολυ μεγαλο παιχτη.Αμα οντως εγινε τετοιο πραγμα παει γαμηθηκε η καριερα του…

αντε να δούμε και στο ποδόσφαιρο κατι παρόμοιο…

Καμία λύπηση! Τόσα εκατομμύρια κέρδισε ως παίκτης του Ολυμπιακού και της Εθνικής.

Μέχρι στιγμής έχουμε:

Ηρακλής : (πλαστογραφία το ξέραμε) + 7 (!) παίκτες μιλημένοι σε ματς με Κέρκυρα
Ολυμπιακός Βόλου: Μπέος + έστησε ματς με Κέρκυρα και ήταν ντοπέ σύμφωνα με Μάκαρο
Καβάλα: Ντοπέ + Μάκαρος
Ολυμπιακός: Στήριξη σε Πανιώνιο, Ατρόμητο + συνεργασία με Μπέο + προστασία διαιτητών ντέρμπι για να τους σώσει από αντίποινα
Παναθηναϊκος: τίποτα γιατί ο Πατέρας δεν ήταν στο ΠΑΟ τότε
ΠΑΟΚ: Ζήτησε από τον Μπέο να αναλάβει να μπει διαιτητής που ήθελε στο ματς με ΠΑΟ
Άρης: Προσπάθεια στησίματος της σέντρας + κανονισμός να έρθει Χ το ματς με Λάρισα
Λάρισα: 2-2 με Άρη κανονισμένο
Αστέρας Τρίπολης: Έδωσε 300-500 χιλιάδες ? για να μείνει κατηγορία
Κέρκυρα: Της έδωσε το ματς του Βόλου ο Μπέος και τη βοήθησε σε άλλα ματς
Πανιώνιος: Κέρδισε στήριξη Μαρινάκη και έτσι του Μπέου
Ατρόμητος: Ο Ψωμιάδης θεωρεί πως του έδωσε ο Ολυμπιακός το ματς
Πανσεραϊκός: Χάρισε ματς

13 ομάδες σε σύνολο 16 έχουν εμπλακεί μέχρι στιγμής!!! :lol:

αυτο με την λαρισα που το πέτυχες…?? και απο πια πλευρά?? εχει τρελό ενδιαφέρον.!! σε αυτο το ματς έβγαιναν 2 παίχτες του αρη με τον τερματοφύλακα και το έληξε.!!

[B]«Το έχει δώσει 99% ο Αρης στη Λάρισα»[/B]

Σε συνομιλία δε του Αχιλλέα Μπέου με τον Νίκο Ζαμάνη, περί ώρα 11.52 την 27.2.2011, ο πρώτος λέει στον δεύτερο ότι «99% το έχει δώσει το παιχνίδι το Αρης στη Λάρισα και ότι θα μιλήσουν και από κοντά στο γήπεδο», ενώ αργότερα, περί ώρα 00.01, ο Αχιλλέας Μπέος τηλεφωνεί στον Βασίλη Γεωρτσιάκο, και αφού τον ρωτά για το τι αποδόσεις παίζει η Λάρισα, του λέει «να βάλει ένα δεκάρικο την Λάρισα στο Χ» (ενν. τον αγώνα μεταξύ των ομάδων «Λάρισας - Αρη», που διεξήχθη την 27.2.2011 με αποτέλεσμα 2-2».

Δικό σου

καληνύχτα ζωή…
γιατι αν ειναι ετσι μιλαμε για το στήσιμο του αιώνα.!!
χ με γκολ στο 90, και για ομάδα που δεν καιγόταν.!!!
και με τον διαιτητη να κόβει την αντεπίθεση του αρη στο τέλος στο τετ α τετ.!!

*δηλαδή κάποιος απο την λαρισα πόνταρε στο ματς? (πηλαδακης ??) είναι εξωφρενικό.!!! είναι μερικές μέρες από τότε που ήταν στον εισαγγελέα.!! δεν το χωράει το μυαλό μου.!!

μήπως το ματς στήθηκε προς αποφυγή του ασσου ή του διπλου?? τα χ τοτε κατέστρεψε και τις ομαδες.!! ολοι το ειχαν παίξει 1 ή 2…το θυμάμαι καθαρά…

μαλακες.!!

[B]ΡΕ ΣΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 90 Η ΛΑΡΙΣΑ ΕΧΑΝΕ.!![/B]

αξιος της μοιρας του ο μπουρουσης,λυπαμαι γιατι ηταν ο μονος απο τον μπασκετικο ολυμπιακοπου θαυμαζα,αλλα τωρα ΠΟΥΛΟ λεμε και καλα κανουν οι αγγελοπουλοι.

οσον αφορα τα του ποδοσφαιρου,προσωπικα,ας σαπισει στη φυλακη ο μαρινακης και ας πεσουμε κατηγορια,δε με νοιαζει,εγω προσωπικα ολυμπιακος θα ειμαι παντα και θα στηριζω την ομαδα και ας παιζουμε του χρονου με καρδιτσα και εθνικο αστερα και βασικους τον βαντερσον και τον σοιλεδη.

ισα ισα οπως ειπε και ο καρβου,ευκαιρια να καθαρισουμε απ’τη βρωμια στην ομαδα.

ΡΕ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ??

[B][U]karvou[/U][/B]
ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 27 2 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΙΣ 11+ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 27 2 .!!! ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ!!!

και καλα…μαλακές είναι?? με αυτό το ματς η λαρισα έχασε 4 εκατομμυρια και ο αρης την ευρωπη.!! αυτό το ματς βρήκαν να στήσουν?? μήπως δεν ειναι από την μεριά των ομαδων?

Αλλο να γινει προσπαθεια να ερθει το ματς X λογω υπερφορτωση του ματς σε ασσο και 2 και αλλο να λεμε οτι ο ΑΡΗΣ εχασε επιτηδες την Ευρωπη.

Συν αυτο που λεει ο κριμσον για την αντεπιθεση μετα και το 2-2.

Ακομα, και για το στησιμο ολοκληρης σεντρας (:p), ειπωθηκε εξαρχης οτι εγινε απο συγκεκριμενο παιχτη που τελειωνει συντομα απο τον ΑΡΗ.

Μη λεμε οτι θελουμε…

Δε θα κάτσω να διαφωνήσω σε αυτά. Δουλειά του εισαγγελέα να βρει αν ο Μαρινάκης έστηνε/επηρέαζε και δε μιλούσε απλά στο τηλέφωνο με ένα γνωστό του και το αν το Άρης - Λάρισα στήθηκε για να παιχτεί στο στοίχημα

Θέλω να ακούσω αυτές τις μέρες απολογίες Μαρινάκη, Πατέρα πως ήταν ένα τυχαίο τηλεφώνημα φίλου. :lol::lol::lol:

Εγώ πάντως λέω ότι θα γίνει μεν ενδελεχής έρευνα, ο Μπέος και μερικοί ακόμα θα μπουν φυλακή, δυστυχώς κάποιες ομάδες θα την πληρώσουν αλλά για Μαρινάκη δεν θα προκύψουν αδιάσειστα ενοχοποιητικά στοιχεία συνεπώς θα τη γλιτώσει και αυτός όπως και όλοι οι “μεγάλοι”.

Το κράτος, η δικαιοσύνη και η ΕΠΟ και το “καθήκον” τους θα έχουν κάνει αλλά και θα έχουν αποφύγει σε μια ήδη δύσκολη εποχή να ανοίξουν και άλλα μεγάλα μέτωπα. Δεν σκέφτονται όλοι οι οπαδοί σαν τον κάρβου ή τον ζούγκλα ή τον κουην_ρουλζ.

καλά δεν λέμε οτι φταις εσυ [B]karvou[/B] :stuck_out_tongue:

απλά λαρισα και αρης αν ήθελαν να στήσουν κατι αυτό ήταν το πιο ακατάλληλο ματς…ειχαν τρελές ευκαιρίες και οι δυο σε άλλες αγωνιστικές ημέρες…κατασταφηκαν και οι δυο για να βγάλουν ψιλά?

ε ρε πηλαδακη τι σε περιμένει απο αύριο.!!

ε φυσικα…ποιος πιστεύει οτι θα ακουμπήσουν τους μεγάλους??

Για Αβρααμ που λεει ο Καρβου,θα συμφωνουσα, αλλα μολις εμαθα οτι αυτος ειναι ο παιχτης που λεγανε θυμηθηκα αυτο !!>>> http://www.youtube.com/watch?v=PwT4mIf4VrA :!:

Μα ποσο βλακας ?Και αντε να τον πιστεψεις τωρα οτι δν το χε παιξει στο στοιχημα.

Κατα τα αλλα βγηκα 2 ωρες για μια μπυρα και οταν γυρισα ειχε γινει της Τζουλιας !

Δυο ωρες εκανα να τα διαβασω ολα.Btw μερικες συνομιλιες τα σπανε ! Αφθονο γελιο . :lol:

Τωρα για Μαρινακη οι περισσοτεροι τα λεγαμε μετα το ντερμπι οτι ειναι επικινδυνος.Το ματς ηταν στημενο και το ξεραμε ολοι ,ασχετα αν μερικοι κανανε πως δν ειδανε.

Το θεμα ειναι πως απο τους διαλογους που χουν βγει με τον χοντρο,[B]ειναι πιθανο να τη βγαλει (σχεδον) “καθαρος”[/B] (γι αυτο και τα γαυροσαϊτ δειχνουν μια “σιγουρια”).[B]ΕΛΠΙΖΩ [/B]να υπαρχουν και αλλοι διαλογοι/στοιχεια (πολυ πιθανο αλλωστε),για να τον κλεισουν μεσα και φυσικα να πεσουμε Β Εθνικη ετσι πως τα εκανε.Σε αντιθετη περιπτωση,ειλικρινα,πως να ξανασχοληθεις ξανα…

Α, και επειδη η αγωνια των περισσοτερων ειναι να μην ακουστει κατι για την ομαδουλα τους, προσωπικα στα παπαρια μου για το αν δν γραφτουν για καποιες ομαδες αναλογες “ομορφιες”.Σχεδον ΟΛΑ τα ματς περσυ ηταν ή στημενα ή επηρρεασμενα και εμπλεκονται οι περισσοτεροι αν κατσεις και τα συνδεσεις μεταξυ τους .

πι.ες.[B]κορυφαια [/B]ατακα απ’ολες οσες εχουν διαρευσει :Πατερας για Μαρινακη σε συνομιλια με Μακη για το αν εκατσε ο Ολυμπιακος να χασει απο τον Ατρομητο >> [I][B]“Εγώ δεν πιστεύω ότι το έχω δώσει. Εγώ πιστεύω επειδή ξέρω πόσο ψυχανώμαλος είναι, ότι αυτός έχει τσαντιστεί τώρα.”[/B][/I] :lol2: :lol2:

το πρωταθλημα να το αφησει??α οχι ,αυτο το θελουμε:lol: